Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי אין ספור מאמרים רציתי לשאול האם יש חברה שהתנסו בתוספים לרכב כגון שמן ומנוע ודלק ויכולים להעיד שזה עוזר ומשפר

תודה

פורסם

מניסיון ו"מחקר" אינטרנטי אני סבור שאין כל צורך בשום תוסף לשמן המנוע. הדבר יכול דווקא להזיק. אם ברצונך לעשות חסד עם

המנוע ולתת לו אריכות ימים , הפתרון העדיף הוא להשתמש בשמן מנוע מעולה(המכיל כבר תוספי הגנה איכותיים) שיתאים לרכב עם

מסנן שמן מקורי.

גם קיצור תדירות ההחלפה לא תזיק (חוץ מלכיס) ואף תועיל. אם ,למשל, היצרן ממליץ החלפת שמן ופילטר כל 15,000 - קצר

לחצי.

לגבי שימוש בתוסף לדלק - כאן הסיפור שונה. עקב הרמה הלא אחידה ולעיתים לא איכותית ותקנית של הדלק בתחנות ארצינו

שימוש בתוסף יכול להועיל.

המלצתי כל 2,000 ק"מ להוסיף מיכל תוסף תוצרת גרמניה של LIQUI MOLI "תוסף אינג'קטור מערכת הזרקה" - INJECTION REINIGER.

עלותו 30-50 ש"ח , תלוי במקום. יש עוד מספר תוספים איכותיים לדלק, אבל זה שהמלצתי עליו בדוק ואיכותי.

פורסם

לגבי שימוש בתוסף לדלק - כאן הסיפור שונה. עקב הרמה הלא אחידה ולעיתים לא איכותית ותקנית של הדלק בתחנות ארצינו

שימוש בתוסף יכול להועיל.

המלצתי כל 2,000 ק"מ להוסיף מיכל תוסף תוצרת גרמניה של LIQUI MOLI "תוסף אינג'קטור מערכת הזרקה" - INJECTION REINIGER.

עלותו 30-50 ש"ח , תלוי במקום. יש עוד מספר תוספים איכותיים לדלק, אבל זה שהמלצתי עליו בדוק ואיכותי.

תוכל להרחיב בבקשה על התוסף הזה? כמה זמן כבר אתה משתמש בו?

פורסם

לגבי התוסף לדלק , LM הכי מומלץ לא לא משנה ?

יש לי צלצולים מהמנוע שהוא קר , אין תוסף שיעזור לי ? ניסיתי STP הדבש ולא עוזר

איזה שמן מאד סמיך שיכול לעזור שיש לו כבר תוסף או אולי יש איזה משהו כמו MOTOR UP ונאסר לשימוש אבל משהו בסיגנון

פורסם

שלום רב !

ראשית קרא תחילה את כגללי הפורום, ובעיקר את סעיף 3, המחייב ציון סוג הרכב שנת היצור וגודל המנוע!

שנית ערוך חיפוש מקיף בנושא תוספי דלק בנפרד לחיפוש בנושא תוספי שמן.

ערוך חיפוש נוסף, בנושא צלצולי מנוע.

ערוך חיפוש נוסף בנושא רעשי נדנדי שסתומים, במנוע קר.

בנוסף ציין להבא את סוג השמן בה אתה נוהג להשתמש.

ולסיום ציין האם אתה משתמש במסנן שמן מקורי, בעל שסתום אל חוזר, או מסזנן שמן סיני חילופי.

קרא גם בנושא המלצות על תוספי שמן דעות בעד ונגד בנושא שימוש בתוספים כלשהם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תוכל להרחיב בבקשה על התוסף הזה? כמה זמן כבר אתה משתמש בו?

אני משתמש בו כבר שנתיים שלוש במספר רכבים במשפחה. הרכבים נשמרים במצב מצויין מבחינת תצרוכת דלק,זיהום אויר

ביצועים ועבודת מנוע חלקה .

ראה דף יצרן למוצר :

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/e_5113.html

• תוכן חדש...