Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעונין לגדוש מנוע F20Z1 של אקורד רציתי לדעת עד כמה BAR ניתן לגדוש בלי חיזוקים משמעותים אני יכול להשקיע בברגים משאבות ולא יותר מדי עד שנגדל ברמת ההשכלה בנושא

האם טורבו דיזל קטן לדוגמה כמו של מיצובישי מגנום יספיק בשביל זה ?

יש כזה דבר גדישה בלי אינטרקולר ואם אין איפה אפשר להחביא אותו במקום לא ניראה לעין

מחיר של סיפור כזה מתקון לקנות הכול יד שניה !!!

תודה לעוזרים :wink:

פורסם

כלל אצבע, כל מנוע, אפילו מחורבן יכול להחזיק חצי באר בלי שינויים משמעותיים במנוע.

טורבו דיזל הוא בגודל של עגבניה בערך. תוך שניה הוא יחנק לך וייצר חום במקום אנרגיה.

יש גדישה בלי אינטרקולר, ממש לא מומלץ בארצנו החמימה.

לא הכל אפשר לקנות יד שניה ולא הכל אפשר להשיג.

אמנם זה פורום שיפורים, אבל אני אחרוג מן הכללים ואגיד שיש 2 רובר טורבו למכירה בפורום. רכב שמגיע מוכן עם טורבו, חוקי ועם 200 כ"ס, 7.5 שניות ל 100. אחת מהן לפחות נראית שמורה. אם אתה רוצה רכב חזק יותר וחוקי, ולא עושה את זה לשם הכיף (הזמן והכאב ראש המטורף שבפרוייקט, שלא לדבר על זה שהרכב ישב קצת זמן במוסך) שבפרוייקט בלבד, תמכור את שלך ותקנה אחת מוכנה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני יגיד לך תאמת לפי מה שאני רואה קשה מאוד להשיג חלקים והם יקרים בטרוף ואני מדבר מתוך נסיון יש לי רובר 214 מנוע 1600 ידנית ובעיה למצוא לה חלקים ויש לי סבא מוסאכניק שהוא מטפל ברכבים והוא אומר שהמחירים של החלקים שלהם יקרים בשמים .

בוא ונגיד אני מביא רובר כזו במה אני יכול לשפר אותה במטרה לעלות כוח אין חלקים לשיפורים לרכב הזה

כמה אתה רוצה על הרובר השניה שיש לך לא התכלת ?

פורסם

לא הבנתי הרבה ממה שכתבת.

יש לך רובר 214 או 620 (כמו הכינוי שלך)?אם יש לך 214 אז ה 620 זה משהו אחר לגמרי.

אם יש לך בעיה עם מציאת חלקים וזה מפריע לך, למה אתה רוצה לסבך לעצמך את החיים יותר.

דבר שני, הרובר הן לא שלי. דבר עם המוכרים.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה רוצה לשפר את הרכב לשם השיפורים והפרוייקט, או שאתה רוצה פשוט יותר כוח ורכב חזק יותר יספק אותך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש לי שתי רוברים. אחד 620SI עם מנוע של אקורד [ציינתי דגם למעלה] ואחד 214 עם מנוע 1600 [דגם נדיר יחסית עם מנוע של רובר]

אני רוצה לעשות פרוייקט גדישה גם מבחינת הסיפוק של הכוח וגם מבחינת ההתעסקות עם הפרוייקט אני יהנה משתי הדברים באותה מידה.

אני רוצה לגדוש את ה620SI כי יש שם מנוע מוכר יותר ויש זמינות חלקים יותר גבוהה לאוטו . [לאומת ה214]

אני לא רוצה לעוף במחירים של 10-20 אלף גדישה כי אני גם לא מחפש הספק גבוהה.

אני חשבתי על פרוייקט זול במיוחד שכרוך בכמה וכמה חסרונות והיתרונות מצידי..

התוכנית היא לגדוש על בסיס טורבו של דיזל..

אני רק רציתי לדעת מה הגבול של החוזק של המנוע מבחינת לחץ שהוא מחזיק ועומד בעומס..

לפי מה שהבנתי ממך עד 0.5 באר אני יכל ליהיות עם ראש שקט.. זעה מספיק לי בהנחה שאני יפיק מכל זה בערך +-70 כוח

הבעיה שנראלי שאני יתקל בה זה להשיג סעפת פליטה תואמת לטורבו, אני לא יודע אם הסעפת של הרובר 600TI תתאים למנוע הזה..

[זה חבר שלו כתב את ההודעה הזו כי הוא לא מסביר טוב את עצמו]

פורסם

לרובר 620 יש שתי אופציות מעולות,או להתקין את המנוע של ה-620 TI שמגיעה עם טורבו ו200כ"ס או להתקין את המנוע של האקורד טייפ R דגם אנגלי שמגיע עם 220 כ"ס.

• תוכן חדש...