Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבוקה נגרה של אחי הקטן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הFR הזאת היא הFR שעמדה באוטו דיל

השפשף מאחורה היה שם כשהוא עוד עמד באוטו דיל

יש גם שפשוף בחלק דמוי קרבון של המערכת

וגם שפשף בגאנט בצד של הנוסע כתוצאה ממכה רצינית במדרכה.

קופרה זה לא, זו ה FR עם פנים אפור ולא שחור, שעשו לה שינוי גרסה למחשב.

נסעתי עליה, הייתה חלשה מאוד, יש סיבה למה הם מכרו אותה ב20 אלף שקל מתחת למחירון

אגב, היא צריכה להיכנס לטיפול.

אבל תתחדש

זה עתה זכית בתואר "בעל הטאקט לשנת 2010".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה עתה זכית בתואר "בעל הטאקט לשנת 2010".

אם הייתי בעל הרכב, ההודעה הזו הייתה מאוד במקום. כל עוד אפשר לעשות/להתלונן לאוטודיל.

משכנתא זה קל

פורסם
תתחדשו!

אגב, אתם לא קשורים בדרך כלשהי לאוטודיל?

כן אני קשור אליהם... למה?

srack, אני מודע לכל דבר ברכב הזה...

חוץ מזה הרכב נוסע בסדר אני לא הבחנתי בכך שהיה חסר כוח, ואני אחד עם רגל מאוד כבדה על הגז סה"כ הרכב משמש נער בן 18 יותר נכון חודש הבא הוא יהיה 18 ככה שהרכב מספיק לו, מקסימום במקרה הכי גרוע שנה הבאה בע"ה אני אחליף לו אותה.

-CUPRA- הסדרה 5 באה כפיצוי על זה שלא מצאתי M6 אמתית, ואם זו הייתה אחת נורמלית אותו בנאדם ביקש סכום שמאוד קרוב לחדש, לכן ראיתי את הסדרה 5 יותר נכון 540I שהיא יחסית נדירה אז קניתי אותה מקווה שפעם הבאה תהיה לי גם M6 בחנייה כיום יש לי X5 ,750I, 540I מקווה שזה יגדל בעתיד.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

תתחדשו,

שאלת תם, הבוקה נגרה היא רמת אבזור הרי. ראיתי ברשימת אבזור שהיא מגיעה עם ביי-קסנון מקורי.

בפנסים ברכב שרכשת לאחיך יש רפלקטורים, הטעו במפרט הטכני?

Got To love It

פורסם
תתחדשו,

שאלת תם, הבוקה נגרה היא רמת אבזור הרי. ראיתי ברשימת אבזור שהיא מגיעה עם ביי-קסנון מקורי.

בפנסים ברכב שרכשת לאחיך יש רפלקטורים, הטעו במפרט הטכני?

בן, האמת שעדיין לא יצא לי לראות אם יש קסנונים באוטו, כי הרכב שוכב בחנייה אצל ההורים שלי (אני אבדוק את זה היום בערב) אבל מי שמכיר את האוטו אולי יודע אם יש לו קסנון?

שוב תודה לכל המברכים....

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כל עוד יש לו רפלקטור אין לו קסנון מקורי באיביזה.

באיביזה כמו שאר רכבי הקונצרן קסנון מקורי יגיע אך ורק עם פרוג'קטורים (כמו שיש לך בב.מ.וו).

אהבתי את הפגוש מקדימה.

יש לאח שלך אחלה אח ;).

שיסע בזהירות.

Got To love It

פורסם
כל עוד יש לו רפלקטור אין לו קסנון מקורי באיביזה.

באיביזה כמו שאר רכבי הקונצרן קסנון מקורי יגיע אך ורק עם פרוג'קטורים (כמו שיש לך בב.מ.וו).

אהבתי את הפגוש מקדימה.

יש לאח שלך אחלה אח ;).

שיסע בזהירות.

אם הייתי יודע איך לעשות כאן "לייק" הייתי עושה לך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

צריכים להוסיף לפורום סמיילי של יד שעושה o.k וזה יהיה הלייק.

שאלה, באחת התמונות נראה כאילו הצבע השחור של הפגוש הקדמי זה תיקון צבע, אני צודק או זה איכות התמונה ירודה?

בן.

Got To love It

פורסם

תתחדש, רכב מעניין.

ראיתי בוקה נגרה לבנה, עוקפת 3 מכוניות ברצף על פס הפרדה לבן בכביש דמים באזור הגליל, מקווה שזה לא אחיך (אם אתם מהאזור ו\או היו באיזור אין הרבה מכוניות כאלה אז תשים לב).

• תוכן חדש...