Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבוקה נגרה של אחי הקטן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכים להוסיף לפורום סמיילי של יד שעושה o.k וזה יהיה הלייק.

שאלה, באחת התמונות נראה כאילו הצבע השחור של הפגוש הקדמי זה תיקון צבע, אני צודק או זה איכות התמונה ירודה?

בן.

בן, זו האיכות הגרועה של האייפון הרכב לא עבר תיקוני צבע.

י.ל אם אתה צריך נהג... אני מכיר מישהו שישמח... :wink:

עד לא מזמן אני הייתי צריך נהג מסיבות כאלה ואחרות, והתשלום בהתאם כרגע אני לא צריך אבל אשמח אם תשלח לי בפרטי יותר פרטים.

Z4 3.0si אני מהמרכז הרכב לא נסע שם.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהיום שראיתי שקיימת חבילת הבוקה-נגרה רציתי כזה רכב,

מברוק, לזוכה המאושר ברכב נהדר. :-D

אני חושב שFR עם תוספת הבוקה-נגרה זה פחות או יותר כל מה שאני צריך , בקרוב אצלי.. יום אחד.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מה בעצם התוספת הזו נותנת?

גג הפנוראמי גדול, בקרת האקלים, מראות מתקפלות חשמלית, מחשב הדרך, מערכת השמע הנשלטת מההגה, תאורה עוקבת בפניות חדות, סמלי ה-B שעל ההגה ובמשענת המושבים, חישוקי 17. זה פחות או יותר האבזור של הבוקה נגרה.

חברים לא ציפיתי שתהיה התעניינות כה גדולה על "משרת הנהג" כמו שעניתי לכולכם, כרגע אני לא צריך אך בתקופה הקרובה כן אני יצור או שאתם קשר איתי תקופה של בין חודשיים לשלושה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
גג הפנוראמי גדול, בקרת האקלים, מראות מתקפלות חשמלית, מחשב הדרך, מערכת השמע הנשלטת מההגה, תאורה עוקבת בפניות חדות, סמלי ה-B שעל ההגה ובמשענת המושבים, חישוקי 17. זה פחות או יותר האבזור של הבוקה נגרה.

חברים לא ציפיתי שתהיה התעניינות כה גדולה על "משרת הנהג" כמו שעניתי לכולכם, כרגע אני לא צריך אך בתקופה הקרובה כן אני יצור או שאתם קשר איתי תקופה של בין חודשיים לשלושה.

מה קשור?

הגג, הבקרת אקלים, המראות, המחשב, המערכת, התאורה, והחישוקים, כולם בסטנדרט בלי קשר לבוקנגרה

היא מביאה

פגוש קדמי אחר

פנסים אחרים מקדימה

סמלי B

קיט דמוי קרבון לדשבורד (ששחוק)

מראות בצבע שחור

סמל בוקנגרה מאחורה

גאנטים אחרים (לדעתי המקוריים יפים יותר)

אתה מטעה ולטובתך באופן רציני

אם אתה לא יודע מה אתה קונה, כנס לאתר של סיאט, אבל אל תתרץ שכל האוטו מיוחד בגלל הבוקנגרה

ההבדל הוא חיצוני ברובו ורק פלסטיקה. שום אבזור אחר.

אגב, לאוטו המדובר אין קסנון

• תוכן חדש...