Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרות לטיול משותף !?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ראיתי את התמונות המדהימות שצולמו ע"י החברים במפגש השרון בטיול לכינרת ועלה במוחי רעיון :

האם ניתן לארגן טיול של כולם ? ללא שייכות של גזע , דת , מין , רכב מועדון זה או אחר ושאר מיני ירקות ?

סתם בכיף ככה טיול של כל אלו שסובלים מאותה שריטה עמוקה שנקראת רכב אספנות ?

ניתן לראות תמונות מדהימות של טיולים שנערכו לאחרונה כמו המפגש של חבריי נושאי דגל ה רנו 4 או הג'יפים או מועדון דה שבו , בלי עין הרע יש מס' התפצלויות (מטופשות לטעמי ) מועדון החמש , מועדון 5-6 , מועדון הרכבים של אוזבקיסטן הצפונית וכו' , סה"כ כולנו עם אותה שריטה - נכון שלא תחת אותו הדגל אבל את מי זה מעניין , הרי כולנו נוסעים בקשישות ומתלהבים מאותו הדבר .

רק צריך לחשוב על מפגש/טיול שמכיל בתוכו את כמות רכבי האספנות שמופיעה בסטטיסטיקה ואנחנו עושים את הקפת הכנרת פגוש לפגוש .

כמו עם המצרים או הירדנים - נכון זה לוקח זמן לעשות שלום ונכון שויכוחים ומריבות ויריבויות תמיד יהיו ( מה לעשות - העם הנבחר ) אבל רק תחשבו על הרעיון , על העוצמה ועל הכתבות שיהיו בטלוויזיה ובעיתונות - תחשבו כמה חשיפה התחביב שלנו יקבל !

זהו רק חומר למחשבה ..... :roll: אם מישהו נפגע מדברים אלו ( בטוח יהיו ) אני מתנצל מראש ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי דני.

מפגש השרון בגעש הינו לא תלוי מועדון, ומקבל/משתף/משתתף בכל אירוע אפשרי, בו מקבלים אותו כשווה בין שווים.

אתם (מועדון רנו, וחברים אחרים) מוזמנים להצטרף אלינו לטיול של החודש הבא לגולן,

כמו גם לטיולים אחרים בעתיד.

פרסום על כל הטיולים, מופיע מספיק זמן מראש בפורום זה.

לעיתים, יש צורך ברישום מוקדם של ההשתתפות, לשם ארגון נושאים הקשורים לטיול.

לפעמים ניתן להגיע ללא רישום. תלוי בכל טיול לגופו.

כמו"כ נשמח להצטרף ליוזמה של טיול הבאה מצידכם, תוך תיאום מוקדם.

מועד הטיולים הקבוע לגבינו הינו שבת שניה בכל חודש.

אין מניעה שמישהו אחר יארגן באותה שבת טיול, ונצטרף בכיף.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הטיול לטבריה היה פתוח לכולם . היה טיול בשבת למה לא הגעתה?

היי לירוי.

אם אתה מתכוון לטיול לכנרת - הרי שהיה פתוח לכולם, חברי מרכז, דרום, צפון ומזרח.

אם כוונתך לטיול בשבת לגבעת אלה - הוא לא היה פתוח לכולם אלא רק לחברי מועדון 5 בסניף הצפון ולחברי הסניף החדשים.

זאת על פי נוסח ההודעה שפורסמה בפורום.

אך שים לב, דני כותב כי הרעיון עלה במוחו לאחר שראה את התמונות שצולמו בכנרת.

לכן כנראה לא חשב קודם להצטרף...

יום טוב,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום לכולם !

ראיתי את התמונות המדהימות שצולמו ע"י החברים במפגש השרון בטיול לכינרת ועלה במוחי רעיון :

האם ניתן לארגן טיול של כולם ? ללא שייכות של גזע , דת , מין , רכב מועדון זה או אחר ושאר מיני ירקות ?

סתם בכיף ככה טיול של כל אלו שסובלים מאותה שריטה עמוקה שנקראת רכב אספנות ?

ניתן לראות תמונות מדהימות של טיולים שנערכו לאחרונה כמו המפגש של חבריי נושאי דגל ה רנו 4 או הג'יפים או מועדון דה שבו , בלי עין הרע יש מס' התפצלויות (מטופשות לטעמי ) מועדון החמש , מועדון 5-6 , מועדון הרכבים של אוזבקיסטן הצפונית וכו' , סה"כ כולנו עם אותה שריטה - נכון שלא תחת אותו הדגל אבל את מי זה מעניין , הרי כולנו נוסעים בקשישות ומתלהבים מאותו הדבר .

רק צריך לחשוב על מפגש/טיול שמכיל בתוכו את כמות רכבי האספנות שמופיעה בסטטיסטיקה ואנחנו עושים את הקפת הכנרת פגוש לפגוש .

כמו עם המצרים או הירדנים - נכון זה לוקח זמן לעשות שלום ונכון שויכוחים ומריבות ויריבויות תמיד יהיו ( מה לעשות - העם הנבחר ) אבל רק תחשבו על הרעיון , על העוצמה ועל הכתבות שיהיו בטלוויזיה ובעיתונות - תחשבו כמה חשיפה התחביב שלנו יקבל !

זהו רק חומר למחשבה ..... :roll: אם מישהו נפגע מדברים אלו ( בטוח יהיו ) אני מתנצל מראש ....

אין באוזבקיסטאן הצפונית מועדון....מצטער-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מזכיר לי בדיחה על חללית שהגיע לירח ופגשה שם יהודי שערך להם סיור במקום,

להפתעתם, ראו 2 בתי כנסת. שאלו: ''למה 2 בתי כנסת ואתה מתפלל יחיד?''

השיב להם היהודי: ''אחד בניתי להתפלל בו ובשני אני נשבע שכף רגלי לא תדרוך בו''...

אפרורפו מאבקי כח והתפצלויות.... :wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
היי לירוי.

אך שים לב, דני כותב כי הרעיון עלה במוחו :shock:לאחר שראה את התמונות שצולמו בכנרת.

לכן כנראה לא חשב קודם להצטרף...

יום טוב,

אבי.

......

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אין באוזבקיסטאן הצפונית מועדון....מצטער-רן

סמוך על הישראלים - יהיה !

אבל חברים , תחשבו רגע ברצינות (למרות שזה לא אופייני לי ) על העניין ...

פורסם

נראה לי ש"מישהו" או "מישהם" צריכים להיות עכשיו חכמים ומתוכמים מספיק (וחבל שזה לא היה לפני יום כיפור) לספק לכל אותם קבוצות שדני ציין סולמות......

כי זה מה שנראה לי שחסר לכמה אנשים שפשוט "מחפשים" סולם לרדת חזרה מהעץ הגבוה עליו טיפסו...

וכמה שיותר מהר אותם מתוחכמים יקחו את הענין לידיים ככה יהיה האיחוד יותר חלק ומהיר חזרה ה"ביתה"......

Dr laster Israel

פורסם
נראה לי ש"מישהו" או "מישהם" צריכים להיות עכשיו חכמים ומתוכמים מספיק (וחבל שזה לא היה לפני יום כיפור) לספק לכל אותם קבוצות שדני ציין סולמות......

כי זה מה שנראה לי שחסר לכמה אנשים שפשוט "מחפשים" סולם לרדת חזרה מהעץ הגבוה עליו טיפסו...

וכמה שיותר מהר אותם מתוחכמים יקחו את הענין לידיים ככה יהיה האיחוד יותר חלק ומהיר חזרה ה"ביתה"......

לא ! בבקשה אל תיקח את העניין לפוליטיקה , כל מה שאני מדבר עליו זה מפגש רכבי אספנות של כל הארץ !

בלי מועדונים ובלי בילבולים - פשוט טיול אספנות !!!

פורסם

אין בעיה לארגן

צריך הודעה שבה יהיו מועדים, יעד, מסלול ומטלות על המשתתפים וקדימה ...

אה, כן , צריך מארגן

ממליץ על אבי נוף (אחרי הבחינות).

מצא משה

פורסם

היי דני

היוזמה שלך נהדרת, ואני מקווה שאולי היא תביא לשינוי בתפיסת ה"בעד" ו"נגד" שיש לחלק מחובבי התחום.

הרי כולנו אוהבים מכוניות, לא?

לגבי הטיול עצמו, צריך לעשות כמה החלטות.

האם מטיילים בשבת ומוותרים על שומרי השבת? או שאולי בשישי?

אפשר לקבוע טיול בשישי בבוקר-צהריים ולסיים אותו אחה"צ כך שמי שירצה יוכל עוד להגיע למפגשים השבועיים של המועדונים השונים.

לגבי האיזור, צפון נשמע לי טוב 8)

לירוי צודק שיש בשלומי מסעדה מעולה אבל אם לירוי ואני מדברים על אותה מסעדה (הארזים) אז החנייה שלה דיי מצומצמת והיא לא כשרה.

טיול בכביש הצפון ועצירה לאכילה באיזור יכול להיות נהדר ומאוד פוטוגני, אבל דורש תכנון עם מפה וכדאי להיות עירניים לגבי התחזית, שלא יהיה חם מידי לבריטיות או רטוב מידי למחלידות מאיטליה.

(לא להעלב!! אני בכלל נוסע באוטו יפני שזה הכי דראק, גם מתחמם וגם מחליד!! :lol: )

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...