Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה ארצה להריץ על אותו מפצל USB גם את הצורב SLIM DVD אז רציתי ללכת על יתירות מבחינת כוח - 15 וואט צריך להספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני כנראה ארצה להריץ על אותו מפצל USB גם את הצורב SLIM DVD אז רציתי ללכת על יתירות מבחינת כוח - 15 וואט צריך להספיק.

ומתי תצרוב? אני מניח בפקקים :lol:.

אני ממש לא רוצה לקבל ממך דיסק שנצרב בעיר,על אפר,דרך משובשת,דרך מהירה במיוחד או שתחזיק צורב על הברכיים תוך כדי נהיגה...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

דווקא הפעם הרקע היה בלטות הרצפה הלא מעניינות של הדירה :-P

אבל נראה מה עוד יעבור לי בראש עם הזמן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש ותהנה, נראה ממש חמוד, רק שזה קצת יקר... ~20$=70 ש"ח ב-EBAY....

נראה לי שאני התרגלתי כבר למחירים נוחים... :-D

עוד דבר, הוא נראה עם רדיאטור ממש מסיבי יחסית לגודל שלו, כנראה שהוא מתחמם חזק.

המלצה שלי זה: לשים לב להתחממות שלו, שלא תהיה מגע עם חוטים אחרים...

פורסם

אני הולך לבדוק את הכל בסביבת מעבדה קודם כל

אני מתכוון לוודא שהמתח שלו יציב בסביבות ה5V

אני מתכוון לוודא עד כמה הוא מתחמם כשהוא צריך להפעיל מפצל USB 4 יציאות וצורב DVD שמקבל ממנו את המתח בעצם.

הוא אמור להיות עמיד להתנעה היות והוא מיועד לרכב.

ולגבי מתי אני אצרוב איתו - סביר להניח שבמפגשים - הרבה פעמים מוצאים דיסקים מעניינים ביותר אצל חברי פורום אז או שאני אצרוב או שאני אמיר לMP3 או שאני אצור IMAGE

אני עדיין זקוק לצורב\קורא לשם כך.

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וובכן - עדכון

בדקתי בתנאי מעבדה את הממיר הזה והוא עובד פצצה!

רק שהסינים הגמורים האלה החליפו את הצבעים של החוטים - הצהוב מוציא 5 בעוד האדום מקבל 12

כאשר בחיווט של ספקי כוח למחשב זה בדיוק ההפך - צהוב זה 12 ואדום זה 5

אבל לך תריב עם סיני רעב על מוצר שעולה 20 דולר... אז הפכתי את החיבורים והכל הסתדר :-D

רכשתי HUB USB עם ספק כוח חיצוני ופשוט הלחמתי את המחבר שלו לממיר מתח שלי במקום הספק המקורי ועכשיו זה מוכן לשילוב בפרוייקט שלי.

אם זה עמיד להתנעה - נשאר לי עוד לבדוק את הנושא בתנאי רכב... אבל לדעתי אין שום בעיה כי זה מיועד לרכב מלחתכילה.

Pioneer TS-X150

פורסם
טוב - בוקר טוב

אם אליקו לא זיהה את זה כבר ועד עכשיו אין הודעה של גרין מונסטר כנראה שזה באמת היה מאוד מאוד מטעה

אולי זה בגלל שהפעם אדי ממש הגזים - החידה ממש לא מעניינת אף אחד..:)

אני מקווה שבפעם הבאה לא תצלם את השידה בבית ...:-D

צודק יוסי - לבטח זה יהיה מעניין יותר מהחידה הנוכחית..:)

אדי - הכל ברוח טובה :?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אבל רנזי - זו כבר מזמן לא חידה :-D

זה ממיר מתח שירים לי את כל מוצרי הUSB בקדמת הרכב החדש...

Pioneer TS-X150

פורסם

החידה העדכנית היא מה הטלפון של הזאתי בסמלון שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חכה חכה זו רק ההתחלה :-D

BOOTILISHIOUS

:-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...