Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסום שקרי של חברת כלמוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מזה מספר ימים מפרסמת בכל העיתונים חברת כלמוביל TRADE IN, חברה שמייבאת את

המותגים מרצדס,מיצובישי ויונדאי, 3 ימי OUTLET, שלושה ימי הנחות מיוחדות להיצע רב

של רכבים בין התאריכים 06-08/10/2010 - 120 רכבים לפי הפירסום בעיתון.לדוגמא :

יונדאי גטס, שנת 2006, במחיר מיוחד של 27.900 ש"ח, או יונדאי גטס 2006 במחיר של 29.900 .

היום בבוקר, ביומו הראשון של המבצע, הגעתי עם אבי למתחם של המקום בשעה

מוקדמת, זמן קצר לפני הפתיחה, על מנת להיות ראשונים לפני תחילת המכירה הגדולה.

לאחר מספר דקות הגיע איש מכירות של החברה ושאל אם יוכל לעזור. הסברתי שאנחנו

מעוניינים לרכוש את אחד הרכבים (יונדאי גטס 2006 ) במחיר שמופיע בפרסום בעיתון.

איש המכירות ענה ש-"המכוניות הנ"ל שאתם מתעניינים בהם נמכרו כבר לפני מספר ימים".

שאלתי אותו איך יתכן שנמכרו כשהמבצע מתחיל באותו היום בבוקר ושאנחנו

הופענו ראשונים .ענה הנציג -" כל הקודם זוכה .הם היו פה לפני מספר ימים שמו כסף על

השולחן אז מכרנו להם תרכבים ,אבל יש לי בשבילכם הצעה מעולה, יונדאי גטס 2007

שעברה 115.000 ק"מ מליסינג במחיר של 42000 ש"ח."

כמובן שדחינו את ההצעה על הסף .

לסיכום הנושא: חברת כלמוביל מפרסמת מודעה של מכירת רכבים בסכומים כדאיים ולא עומדים מאחורי הפרסום שלהם.

הם כנראה משתמשים בפרסום על מנת למשוך לקוחות בהבטחת מחיר זול, וכשאלו ברשתם מציעים משהו יקר בהרבה.

אני מציע לכל המתעניינים ברכישת רכב לא להתפתות בקלות ולהגיע לימי לקוחות, אלא רק לאחר בירור זמינות וכדאיות העסקה בה אתם מעוניינים.

לאחר מפח הנפש והזלזול שהרגשתי במעמד הנ"ל, אני שוקל בכובד ראש לפנות למספר גורמים כגון משרד המסחר והתעשייה, המועצה לצרכנות ואמון הציבור ועוד.

הגורמים הנ"ל יתנו את דעתם לפרסום המוטעה והשיקרי של החברה.

פורסם

התקשרתי מספר פעמים מתי שהמודעה התפרסמה .

בכל פעם לא העבירו אותי לנציג אלה לקחו את פרטיי ואמרו שיצרו איתי קשר.

אני עדין מחכה שיצרו עימי קשר.

פורסם

תודה רבה לך!!!

עד היום כל מה שראיתי שכתבו על כלמוביל היה שהם כל כך בסדר וכשבעלי ראה את המודעה שלהם הוא מאוד רצה שאני אבטל את הסיכום שלי עם מישהו שאני מתכוונת לקנות ממנו את הגטס.

אני התקשרתי ואמרתי שאני מעוניינת בגטס (אחרי כמה שעות בעלי התקשר מהעבודה) לשנינו לקחו טלפונים אמרו שיחזרו אלינו ולא חזרו.

הוא רצה להגיע לשם בדיוק בגלל הגטס שראית בעתון, ידעתי שזה היה יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי.

הסתכלתי באתר שלהם והמלאי של הגטסים עלוב ביותר.

אכן צריך להתלונן לדעתי, אם יש לך הוכחה למה שאמרו לך אתה אפילו יכול לתבוע אותם ומי יודע, אולי יחייבו אותם לעשות מכירה כמו שהבטיחו (היה תקדים לזה והטל"ח ממש לא תופס במקרים האלה).

פורסם

אם הצלחתי להאיר ולעזור אז כבר השגתי חלק ממטרותיי.

גם לי זה נראה טוב מדי מכדי להיות אמיתי, אבל אם חברה מפרסמת מוצר כלשהוא

במחיר מסוים אז הם צריכים לעמוד מאחוריי זה.

פורסם

האם היו להם מס' נקודות מכירה או רק אחת בלבד בכל הארץ ?

אם היו מס' נקודות מכירה, אפשר לטעון שהיא בנקודה אחרת ועד שתספיק לברר אם היא עוד קיימת, היא כבר נמכרה.

מה שכן, אולי הגטס המוזלת היא אחרי תאונה עם 150,000 ק"מ.

צריך לזכור את הכלל שתקף לעולם ועד - אין מתנות חינם, במיוחד לא בעסקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא היו מספר נקודות מכירה אלה רק בפתח תקווה.

כמו כן זה לא רלוונטי האם הגטס המדוברת היא בעלת 150000 ק"מ או אחרי תאונה.

החברה היתה חייבת לעמוד בפירסום ולהציג את הרכב במחיר הנקוב.

לאחר מכן כל אחד יעשה את שיקוליו האם לרכוש את הרכב הספציפי או לא.

פורסם

מרגיז, מעצבן אבל כך זאת בפרופורציה.

כמו כן, באמת תגיד תודה שלא רכשת גטס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הם לא חייבים למכור לך גטס במחיר הזה. לפני תחילת המבצע הרכבים המדוברים היו יכולים להגנב, להשרף או להמכר. בקיצור: להפסיק להיות זמינים למכירה. מה שכן, המבצע צריך להיות לפי התקנון, בליווי עורך דין. אני משאר כי אם תרצה להגיע למשרדי החברה ולקבל את התקנון, לא ימנעו ממך. אם לאחר מכן אתה עדיין חושב ששיקרו לך, אתה מוזמן לפתור את המחלוקת במסגרת בית המשפט או תלונה למשרד התמ''ת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
תגיד תודה שלא קנית גטס

צודק במאה אחוז:twisted:

רק זכית ידידי שונא בדם את הקוריאניות ובטופ את הגטס השנואה מכולן,

אל תיצטער רוני רון.

בכלל,כל החברות הללו הם חברות שכל מטרתן רווח,אני ממליץ ממש להתאמץ

על רכב חדש,זו המסקנה שהגעתי איליה אחרי שני עשורים של ניסיון רע עם משומשות,

ומוסכים גזלנים.

8):?
פורסם

שלום לכולם

מזה מספר ימים מפרסמת בכל העיתונים חברת כלמוביל TRADE IN, חברה שמייבאת את

המותגים מרצדס,מיצובישי ויונדאי, 3 ימי OUTLET, שלושה ימי הנחות מיוחדות להיצע רב

של רכבים בין התאריכים 06-08/10/2010 - 120 רכבים לפי הפירסום בעיתון.לדוגמא :

יונדאי גטס, שנת 2006, במחיר מיוחד של 27.900 ש"ח, או יונדאי גטס 2006 במחיר של 29.900 .

היום בבוקר, ביומו הראשון של המבצע, הגעתי עם אבי למתחם של המקום בשעה

מוקדמת, זמן קצר לפני הפתיחה, על מנת להיות ראשונים לפני תחילת המכירה הגדולה.

לאחר מספר דקות הגיע איש מכירות של החברה ושאל אם יוכל לעזור. הסברתי שאנחנו

מעוניינים לרכוש את אחד הרכבים (יונדאי גטס 2006 ) במחיר שמופיע בפרסום בעיתון.

איש המכירות ענה ש-"המכוניות הנ"ל שאתם מתעניינים בהם נמכרו כבר לפני מספר ימים".

שאלתי אותו איך יתכן שנמכרו כשהמבצע מתחיל באותו היום בבוקר ושאנחנו

הופענו ראשונים .ענה הנציג -" כל הקודם זוכה .הם היו פה לפני מספר ימים שמו כסף על

השולחן אז מכרנו להם תרכבים ,אבל יש לי בשבילכם הצעה מעולה, יונדאי גטס 2007

שעברה 115.000 ק"מ מליסינג במחיר של 42000 ש"ח."

כמובן שדחינו את ההצעה על הסף .

לסיכום הנושא: חברת כלמוביל מפרסמת מודעה של מכירת רכבים בסכומים כדאיים ולא עומדים מאחורי הפרסום שלהם.

הם כנראה משתמשים בפרסום על מנת למשוך לקוחות בהבטחת מחיר זול, וכשאלו ברשתם מציעים משהו יקר בהרבה.

אני מציע לכל המתעניינים ברכישת רכב לא להתפתות בקלות ולהגיע לימי לקוחות, אלא רק לאחר בירור זמינות וכדאיות העסקה בה אתם מעוניינים.

לאחר מפח הנפש והזלזול שהרגשתי במעמד הנ"ל, אני שוקל בכובד ראש לפנות למספר גורמים כגון משרד המסחר והתעשייה, המועצה לצרכנות ואמון הציבור ועוד.

הגורמים הנ"ל יתנו את דעתם לפרסום המוטעה והשיקרי של החברה.

מציע לך להציג את הסיפןר בפורום צרכנות בתפוז - נטול דיקטטורה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=66

פורסם

אני לא מבין למה כל הזמן אני שומע הפתעה בנושאים האלו. :roll:

חברים - ככה חברות בארץ עובדות.

האם זה רק בתחום הרכב? נו באמת. כל חנות אתר ונותן שירות בארץ עובד בשיטה הזו.

אם יש מודעת פרסומת ויש בה מחיר נקוב למוצר, על אחת כמה וכמה אם המחיר חריג, המוצר הזה איננו במלאי וניתן לספק מוצר טוב יותר בתוספת תשלום קלה. זה עובד ככה במחשבים, בשרותי אינטרנט וטלפוניה, ברכבים, בטיפולי 10,000 במוסך, במוצרי חשמל, בהשכרת רכב, בנדל"ן, לאן שלא תלך.

די להיות כ"כ תמימים. מטרתה של מודעה היא להביא לקוח פוטנציאלי לחנות ותו-לא. מלוכלך ומגעיל? כן, במידה מסוימת. אבל ככה זה עובד, deal with it.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לצערי אני מסכים עם ידידי מלמעלה (אדון מאג) ויש לי דוגמא מתחום אחר. באחת מרשתות החשמל הגדולות פורסם מקרר מסויים במחיר מפתה מאוד. כאשר הגענו לסניף לברר פרטים נוספים המוכר התחיל למרוח אותנו בשקרים (המבצע תקף רק בסניף אחר, זה למספר מוגבל של מקררים, זה רק בצבע לבן וכו') אבל כמובן שיש לו פה בסניף מקרר אחר שיעניין אותנו ...

לסיכום אני רק אוסיף מקרה דומה שקרה לי לאחרונה ויצאתי נורא מאוכזב מהשירות של כלמוביל.

זה התחיל בזה שניסיתי להשיג אותם מספר ימים לפני מבצע גדול על רכבים חדשים בכדי לברר כמה פרטים. השארתי עשרות הודעות ולא חזרו אליי. לבסוף כאשר השגתי את הסוכנות אז אמרו לי שכן יהיו נסיעות מבחן וכאשר הגעתי לסוכנות גיליתי שלא רק שאין אפשרות לצאת לנסיעת מבחן (מפאת לחץ וכו') אלא שאין אפילו רכבים בחניה כדי לצאת לנסיעת מבחן.

ולבסוף ה"ביג פינאלה" הגיע כאשר פתחתי הזמנה לרכב ונתתי מקדמה כדי לשמור לעצמי את ההטבות של המבצע (בתנאי שיבררו אם יוכלו להביא לי את הדגם שאני רוצה בצבע שאני רוצה, שיתנו לי לבצע נסיעת מבחן וכו'). חזרו אליי אחרי שבוע ואמרו שלא ניתן לממש את מבוקשי אז ביקשתי לבטל את ההזמנה, עד היום אני רודף אחריהם שיחזירו לי את המקדמה. הסוכן מכירות מרח אותנו במשך חודשיים, עכשיו הגענו למנהל הסניף שטוען ש"העניין נפל בין הכסאות" ועכשיו הם שלחו את הניירת מחדש (וגם זה לוקח לחברת אשראי כמעט חודש להחזיר את הכסף).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני משאר שמדובר בסונות יונדאי ברח' יגאל אלון בתל אביב. הפ ידועים כמקום שאסור לדרוך בו. סוכנויות של מיצובישי ומרצדס הרבה יותר ידידותיות, אבל ככל כל מוביל יותר קשים. בזמנו הלכתי להזמין I30 במחיר מבצע. הבעיה שלא היה במלאי את הגימור סופרים והיה צורך להמתין כחודשיים. לא הייתה לי בעיה לחכות, אבל הייתה לי בעיה עם זה שהם לא היו מוכנים להתחייב שאני אקבל אותה במחיר שהם פירסמו אבל, כאמור, לא יכלו לספק, אפילו אם הייתי משלם 100 אחוז מחיר במקום.

בקיצור. יונדאי, כמו מאזדה, משתינה בקשת על לקוח הפרטי.

• תוכן חדש...