Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באחרונה ניכנס לי ג'וק לראש: אבא שלי כל הזמן מספר לי על ה D200 שהיתה לו בצבא וכמה אהבתי לנסוע איתו ברכב.

אז אני רוצה למצא אחת ולהפתיע את אבא שלי ....

אני יודע שזה D200 משנות ה70 סביר להניח 74-75 למישהו יש מידע על הדגם שהצבא השתמש? איפה מתחילים ?

פורסם
שלום לכולם

באחרונה ניכנס לי ג'וק לראש: אבא שלי כל הזמן מספר לי על ה D200 שהיתה לו בצבא וכמה אהבתי לנסוע איתו ברכב.

אז אני רוצה למצא אחת ולהפתיע את אבא שלי ....

זה באמת ג'וקאני יודע שזה D200 משנות ה70 סביר להניח 74-75 למישהו יש מידע על הדגם שהצבא השתמש? איפה מתחילים ?

זה באמת ג'וק,אולי אפילו מקק מתיש...

http://www.google.co.il/images?hl=iw&q=dodge%20D200&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

זללן דלק

שטנגות הילוכים נתפסות

פרונט קופץ כמו סירה בגלים

הדרייב שאפט נוטה להתפרק

קבינה לוהטת מחום

חסר יעילות לחלוטין במבנה הארגז,אין לו דלתות צד.

בקיצור..מוסטנג שהגביהו אותה,או עם תרצו מוסטנג זה טנדר מונמך.

נורא ואיום בעיקולי הדרך.

פורסם

"רכב אספנות" וכל הקשור לכך זה ג'וק לכל דבר, אבל ג'וק מה-זה-שווה (לא בכסף, בתענוג).

מהצבא ני זוכר D200 4X4 קצר. לא זוכר אם היו אחרים. נהגתי תקופה על טנדר כזה.

לא כל כך נורא, גם לא מציאה גדולה, אבל כשמדברים אספנות, השפה שונה לגמרי, וכן יש כמה נושאים שחשוב לדעת:

רכב פשוט למדי

מנוע נפוץ (6 צילינדר, מונח באלכסון בתא המנוע לאורך הרכב), אמין למדי, היה באינסוף רכבים של קרייזלר - החל מהוואליאנט, דרך סדרת הטנדרים, עבור למשאיות וכלה ב... נו, מה אני יודע

זללן דלק

סביר שיהיו הרבה חלקים מכניים

הפח על הפנים, רובם, אם לא כולם יוצרו במפעלי רכב נצרת, ורובם לא נשמרו

יש מצאי קטן מאוד בשוק של הטנדרים האלה (לעומת, למשל מקבילים של פורד ושברולט)

בקיצור, אם יש ג'וק מוגדר, שווה ללכת עליו. לחפש בארץ, להפעיל לחץ על משרד התחבורה שיאשר ייבוא של טנדרים אספנות (ומשאיות גם!)...

בכל מקרה מדובר על פרוייקט לא זול, אבל אני מאמין שכשהוא יעמוד על גלגלים, לא מעט מהמזלזלים של היום יסירו את הכובע וישמחו להיזכר!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כמה תמונות

ומבחינת תחזוקה/ חלקים, תוכל לפנות לחבר הפורום בני ל

36037227.jpg

76209020.jpg

93140629.jpg

9472077.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
להפעיל לחץ על משרד התחבורה שיאשר ייבוא של טנדרים אספנות (ומשאיות גם!)...

חשבתי שמותר לייבא טנדרים, לא?

פורסם

כן זה ג'וק רציני אבל אבא שלי מדבר על ה D200 בערגה והוא מתקרב לגיל הפרישה אז אין כמו פרוייקט שיפוץ רכב ניראה לי...

בכל מקרה יש לכם רעיונות איפה להתחיל לחפש בארץ? בEBAY מצאתי רק 4 רכבים וגם הם משנתונים יותר ישנים , לא איכפת לי להעזר במישהו ולשלם על זה ....

פורסם

קודם כל- אין כל בעיה לייבא טנדר, כל עוד הוא עד 4 טון כולל ולא דיזל- וזה מתאים ל-D200. דבר שני- יש אותם עדיין מספיק בארץ, רובם כבר חלודים- אבל אם רוצים פרוייקט שיפוץ- לא כזה נורא. גם המחירים לא אמורים להיות גבוהים במיוחד. ראיתי בזמנו כמה נטושים (עומדים הרבה זמן)- אם אראה שוב משהו אגיד לך. פעם גם אני רציתי (לא שהייתי מתנגד היום)- היום יש לי ה"אבא" שלו- D600, וגם איתו אין לי זמן להתעסק יותר מדי...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם מותר לייבא, לדעתי חבל על הזמן, אני מניח שאפשר לאתר רכב כזה בארה"ב בגרושים, זה לא איזה להיט מבוקש...

כשמשפצים רכב ישן, יודעים איפה מתחילים, לא יודעים איפה גומרים... לא ככה (לא שאני יודע)?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שלום.

לי היה נסיון טוב אם D 200 בצהל!

לדעתי אחלה טנדר כי לפנו היה הגלאדיאטור אם ההגה הכי מסוכן בעולם.

בצהל היו שתי סדרות הישן והחדש לדעתי הישן משנת 1968 היה יותר יפה.

ידוע לי על אחד עומד אני אנסה לברר פרטים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

יותר מסוכן מהואגוניר של האלוף ? :roll::roll::roll:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

פורסם
שלום.

בצהל היו שתי סדרות הישן והחדש לדעתי הישן משנת 1968 היה יותר יפה.

ידוע לי על אחד עומד אני אנסה לברר פרטים.

בברכה בני ל.

היי בני

אשמח אם תצליח למצא פרטים ....

שמוליק

• תוכן חדש...