Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח ב 140000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי שמי גיא ואני בעל טראנו ארוך שנת 2003.

ואני רוצה לשדרג את הרכב ,חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מרמת האמינות ואני לא רוצה רכב שמתקלקל כל יום גם אין לי זמן לזה.

עכשיו הדרישות שלי מהרכב שיהיה רכב שטח בסגנון הטראנו מבחינת יכולות וגודל ולא לדוגמא יונדאי טוסון.

חשוב שבאוטו יהיה 7 מקומות ושיהיה מעל שנת 2006 ורצוי לכיוון 2007 ומעלה.

התקציב שלי הוא 130000 ואני יכול להמתח ל 140000 שזה גבול היכולת.

תודה וגמר חתימה טובה.

פורסם

בדוק את יונדאי טרקאן או סאנגיונג רקסטון, אלה הרכבים החדשים ביותר שתוכל להשיג בתקציב הזה.

מבחינת אמינות, מכרים שמחזיקים רקסטון נתקלו בכמה תקלות אלקטרוניות אך לא נוראיות. הטרקאן ידוע כרכב אמין יותר.

אם אתה מעניין בפג'ארו או לנד קרוזר תיאלץ להוריד את הדרישות בעניין השנתון. אין ספק שהרמה גבוהה יותר משל היונדאי והסאנגיונג אבל הפער במחיר פשוט גדול מדי.

אפשרות נוספת היא ניסאן פאת'פיינדר שאולי ידרוש הרחבה קלה של התקציב ותוכל למצוא משנתון 2006 בערך. שים לב שלא נמכרו הרבה רכבים כאלה בארץ.

בהצלחה וחתימה טובה.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול למצוא ניסאן פאת'פיינדר ויונדאי טראקאן מ2006 (היונדאי עולה פחות), אופציות נוספות זה ג'יפים אמריקאים כמו שברולט טרייל בלייזר או ג'יפ קומנדר, אבל אמינותם צפויה להיות נמוכה משל היפני והקוריאני. אתה יכול לנסות גם לחפש סאניונג רקסטון מאותו שנתון.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

תודה על התגובות אבל יש לי כמה שאלות:

1. יש סיבה כלשהיא שהפתפיינדר נמכר מעט?

2. האם צופיות בעיות אמינות וחלקים?

תודה ויום טוב.

פורסם

הייתי פוזל קצת לכיוון אמריקאים כמו שהבחור מעליי אמר, יש במשפחתי גראנד צירוקי שנת 2007 ולפניו היה רנגלר קצר שאני זוכר עוד שהייתי ילד היינו עושים איתו טיולים כל יום שבת ובחגים.

בשתי הרכבים לא זכורים לי בעיות אמינות רציניות אבל אמריקאי מטבעו לא אמין כמו יפני, הייתי לוקח בחשבון את הרנגלר שהוא זכור לי כחיית שטח, הצירוקי פחות אבל עדיין כשמו כן הוא Jeep.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הוא נמכר פחות בגלל חוסר פרסום של היבואן ותדמית עדיפה לטויוטה ומיצובישי. תעיין באתרי הרכב הישראליים ותקרא את המבחנים שנערכו לו כשהגיע לארץ. אני לא חושב שצפוי מחסור בחלקים משום שהיבואן ממשיך לטפל ברכבים שנמכרו ומן הסתם יש להם מחסן חלפים.

אמינות? מדובר בניסאן, בסך הכל רכב אמין למדי, אני אישית לא שמעתי על תקלות מיוחדות. האם הניסיון שלך עם הטראנו כלל הרפתקאות בתחומים האלה?

פורסם

אם אתה מצפה לאמינות של טראנו "של פעם" אז לא תמצא אותה ברכבים החדשים. לכל הפחות, אל תחפש לא יונדאי ולא גרנד צ'רוקי (אם האמינות חשובה לך) ואני רואה שאתה "נמשך" שוב לניסן שכן האמינות של הטראנו הישן בעל שלדת הסולם אכן מעולה.פאת'פיינדר לא הצליח אל מול מתחריו, לא נכנסתי לעומק מדוע. אם אתה רוצה "ללכת על בטוח" חפש לנד קרוזר (בתקציב שלך כנראה מהשנים המוקדמות), כדי להוזיל עלויות חפש את דגם ה"סטנדרט" (זה עם הפגושים השחורים והמזגן המכאני) ששווק משנת 2005. כמובן שקשה למצוא אחד בעל קילומטראז' נמוך\לא עבר הרבה ידיים\לא נטחן בשטח אבל מצד אחד דברים טובים קשה למצוא ומצד שני עם נתוני מכירות של מעל 2000, בשנה יש המון רכב אמא-לקחה-את-הילד-לגן ברמת אביב אי שם בשוק.

בהצלחה

• תוכן חדש...