Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פג'ו 306 שנת 95 מנוע 1.4, הרכב אצלי כ שנתיים וחצי ועד עכשיו לא עבר לעולם את ה 95 מעלות, אפילו בנסיעה מהאילת בעליות.

בזמן האחרון המכונית מיתחממת בעיקר כאשר המזגן פועל, בדקתי את המאווררים ובאמת אחד מהם לא פעל כראויי כי הוא היה מוחזק לא טוב, הרכבתי אותו טוב יותר ,ובאותו היום גם היתחשק לי להחליף לפילטר אוויר פתוח אז עשיתי את זה סוף סוף כי הוא שכב אצלי בבית כמה חודשים שהיתעצלתי להרכיב.

אז השאלה שלי היא האם יכול להיות שהמכונית ממשיכה להיתחמם בגלל המאוורר או שאוליי גם האפילטר אוויר המקורי שהורדתי משפיע על חום מנוע ?

דרך הגב אתמול הגעתי לשיא החום במנוע זה היה בנסיעה עם פקקים רבים (שעתיים פקקים), והחום מנוע הגיע ל 105 מעלות, מנורת ה STOP לא פעלה עדיין אבל פחדתי בכול מקרה והעדפתי לעצור בצד ל 5 דקות.

יש לי מים ירוקים ברדיאדור ואין חוסר בכלל והם לא יורדים.

נ.ב

בנסיעה בכביש מהיר לא פקוק הטמפ' נורמלית על 90-95 מעלות.רק בפקקים ובעיר היא עולה עד 100+.

תודה מראש.

פורסם

בגלל שאתה כופר קורים הדברים האלה:-D

סתם, תו להבין, אתה הרכבת את הפילטר על הצנרת המקורית ?

יכול להיות שהפילטר קרוב מאוד לרדיאטור ולמנוע ומקבל אוויר חם מאוד, תבדוק שהמאווררים עובדים בשני המהירויות.

יכול להיות שהרדיאטור עצמו סתום ומלוכלך, תנסה ניקוי של הרדיאטור, יכול להיות שיעזור.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חחח כן ידידי אני לא שומר מצטער, אני רואה שגם אתה כופר :twisted:

בקשר לפילטר אוויר הורדתי את כול הצנרת ופשוט חיברתי אותו ישיר והוא כן קרוב למנוע כנראה שזאת באמת הבעיה !

כמה עולה ניקוי רדיאטור ?

פורסם

אם תעשה במורשה אשדוד, יעלה המון, אם תעשה במוסך טוב ואמין שאני מטפל בו ב306 שברשותי ואני יכול להפנות אותך אליו יעלה לך די זול.(אני יודע שאתה אשדודי כי אתה גר שתי בניינים לידי)

אגב כדי להבין יותר טוב, אתה חיברת את הפילטר ישירות לבית המצערת???:shock:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כן, ישירות חיברתי אותו דיי טיפשי נכון :roll: אני יחזיר את המקורי מחר או ברביעי כשאני יחזור מהבסיס, מקווה שישתפר, כי ראיתי אותך גם כן באשדוד כמה פעמים 8)

פורסם

לפחות לא בשנתיים וחצי שהמכונית אצלי..קודם כול אני יחזיר את הפילטר אוויר המקורי אחרי זה אני ימשיך בבדיקה אם זה יתחמם עדיין...

פורסם

הפילטר שהרכבת אומנם ממוקם במקום מחור@ן אבל לא ייגרום למנוע להתחמם.

WNCRAZY - מה הקשר למשאבת המים? במידה ואכן היא הייץי "עייפה" כדבריך המצב היה הפוך: דווקא בנסיעה מהירה כאשר המנוע תחת מאמץ הטמפ' הייתה עולה שכן המשאבה לא הייתי מסוגלת לסחרר את נוזל הקירור במהירות הנדרשת.

פורסם

תעביר את הפילטר בלי קשר.

הוא יונק אוויר חם, אוויר חם נדחס פחות מאוויר קר, המנוע עובד עם "פחות" אוויר, ויכול דווקא להתחמם.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...