Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל מראש על השאלות שבטח עניתם עליהם לא מעט

רכשתי סיאט איביזה 20vt טורבו מקורי תקין מה יהיו מספר הסוסים לאחר צ'יפ?איזה צ'יפ?

האם כדאי להחליף את הטורבו ל-k03s או k04-001 (ללא צורך בשינוים) האם השנוי יהיה גדול וכדאי?מה המחירים?היכן לרכוש?

כל המלצה תיתקבל בברכה ושוב מתנצל מראש ...

פורסם

יש מליון סוגים, דגמים ומחירים.

כל דבר שאתה רוצה לקנות, אתה חייב להציב לעצמך גבול.

האם אתה מוכן להשקיע 2000 שקל? או 10,000 שקל?

כמובן כמה שתשקיע ככה תקבל בתמורה מבחינת נהיגה וביצועים.

חכה לתשובות מהמקצוענים פה, פיטסטופ וE&A אני מאמין שתקבל תשובות ברורות.

או אפילו פנה אליהם בפרטי.

תתחדש,

רותם.

פורסם

כנאמר - זה משנה מאוד אם אתה רוצה להשקיע 3000 ש"ח (שזה די המינימום) לצ'יפ (אולי כבר יש לך אחד?) או 20 אלף ש"ח לקיט סטייג' 3 ? (סתם מספר) שיעלה לכמעט פי 2 כ"ס?

בגדול - הצעד הכי חכם הוא להרים טלפון לפיטסטופ ולE&A בעיקר להגיד להם כמה מרשרשים יש לך בארנק למטרה הזו - ולבקש מהם הצעות בתקציב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מאמין שיש צ'יפ הרכב מקורי לחלוטיןשנת 02 מיד ראשונה עם 90000 ק"מ הרצון הוא לשפר אך לשמור על רמת אמינות גבוה יחסית אני מבין שהעניין הוא כסף אבל חשבתי לקבל המלצות מכם ומניסיונכם

הבנתי שהשיפור עם הטורבוים הנל שציינתי הוא לא רב ולכן חשבתי שאולי צ'יפ מערכת פליטה ופילטר יעשו את העבודה ברור לי שהשמיים הם הגבול...

משו יודע מה השיפור ע"י צ'יפ בלבד?

תודה לכולם

ישראל

פורסם

קודם תוציא 100% הספק שאפשר מהטורבו המקורי שלך,ואז שתשתעמם מ 230כ"ס+- תזמין לך טורבו חדש אחרי שתציב לך כמה כ"ס תהיה המטרה הבאה שלך.

פורסם

ערב טוב.

קודם כל,מזל טוב על הרכב החדש,בחירה מצויינת.

דבר שני : לפני שאתה מדבר על החלפת טורבו ועוד כל מיני "חמוצים" ,הייתי מציע לך להתחיל ממקום אחר לגמרי -ליישר קו,שזה אומר: לבצע סריקת תקלות מחשב ,לבדוק דליפות אוויר ממערכת הגדישה ,לבדוק פלאגים,ספיקת משאבת הדלק ,תקינות שסתום פריקה ועוד מספר פעולות נוספות בכדי לוודא שהרכב אכן במצב מכני תקין .

לאחר יישור הקו,תוכל לשפר את הספק הרכב ללא חשש.

בהצלחה.

• תוכן חדש...