Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי שני ברזי דלק למפלצת אבל אני ממש לא בקי בכל קסמי האי ביי הבעייה שהמכירה מסתיימת בעוד 14 שעות

ואם לא יהיה מישהו מנוסה שיציע עבורי אני בבעייה.

אז אם יש למישהו כמה דקות פנויות וקצת רצון טוב הלינק כאן:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-Toaster-Tank-Fuel-Petcocks-R60-R75-R80-R90-R100-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cb0691600QQitemZ260657714688QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories

אני בטל 0528418246 וכמובן שכל ההוצעות הכספיות עלי! תודה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי

הייתי בכיף עוזר לך אבל אין משלוח לארץ

ניסית לחפש במוסכי אופנועים למיניהם

נראה מאוד דומה למה שיש באופנועים 500 וכדומה

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

ומה הבעיה עם הברזים שלך? -תשים לב, שגם אלה לא חדשים ודורשים שיפוץ לדברי המוכר! אז מה עשית בזה? וחוץ מזה- תנסה לבדוק אצל ארנון, עם כל הכמות של הבמוו אולי יש לו?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברה תודה, ריגשתם אותי עם כל הפניות אלי והרצון לעזור יש מתנדב שלקח על עצמו לעזור לי!

אני יודע שהברזים משומשים אבל לא הצלחתי למצוא כאלה ואני ארכוש אותם-רן

פורסם

אין לי בימר אבל עכשיו אני גם רוצה אותם משום מה,

יאללה בלאגן

:twisted:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

רן, עדיין לא הבנתי- מה הבעיה עם הברזים שלך, שאתה לא יכול לשפץ אותם ולא לשבור לעצמך יותר מדי את הראש? -או שהוא שם משהו לא מקורי?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המופה (נק חיבור צינור הדלק ביציאה מהברז) נישברה. בשני האוזן (החלק שמסובבים) שבורה

אפשר לעשות משנים אחד, הזמנתי עוד שתים שיהיה אחד ספר (תמיד טוב)!

אגב זכיתי במכרז...ותודה לרון -רן

• תוכן חדש...