Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B - אנא עזרתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חייל שמעוניין לקנות רכב בעיקר לצרכי הגעה וחזרה מהבסיס...

התקציב שלי עומד על 15,000. אני מחפש אוטו קטן, חסכוני ואוטומטי. לאחר שעתיים ביד 2 מצאתי שהרכב הכי קטן שיש לשוק להציע לי [לפחות מהמודעות המפורסמות] הוא רנו קליאו B

מצאתי את הרכב הבא:

דגם קליאו B - RXT אוט' 1.6

נפח 1600

שנת 2000

יד 3

121,000 קילומטר

טסט 11-2010

מחיר - 14,700

האם אתם ממליצים? זו המודעה הכי אטרקטיבית שראיתי עד כה. אבל אני צריך עזרה בדגם - האם באמת הרכב חסכוני? אמין?

מומלץ?

(בוצע חיפוש לפני שההודעה נכתבה....)

תודה מראש

פורסם

לא הייתי ממליץ על קליאו B או על רנו בכול מקרה.

כחייל אתה צריך רכב שלא ידרוש תחזוקה רבה (אמין) ורכב שיהיה זול לתחזוקה והוצאות אחרות (ביטוח,תיקונים ורישוי).

ההמלצה שלי: חפש דייהטסו שרייד 1.3 97-99, אומנם אין את הנוחות של רנו אבל הרכב אמין וחסכוני בתחזוקה.

פורסם

דווקא בבעלותי קליו B שנת 99 ולא עושה בכלל בעיות ב 3 שנים שהיא אצלי (למעט תיקונים קטנים וטיפולים תקופתיים).

מה שכן אני לא ממליץ על קליו אוט' כי בטוח איפשהו יגיע שיפוץ/החלפת גיר.

לצריכת דלק טובה יותר ממליץ לחפש גם דגמים 1.4 ידני שאיתה אתה יכול להגיע לצריכה של 1-15.

פורסם
דווקא בבעלותי קליו B שנת 99 ולא עושה בכלל בעיות ב 3 שנים שהיא אצלי (למעט תיקונים קטנים וטיפולים תקופתיים).

מה שכן אני לא ממליץ על קליו אוט' כי בטוח איפשהו יגיע שיפוץ/החלפת גיר.

לצריכת דלק טובה יותר ממליץ לחפש גם דגמים 1.4 ידני שאיתה אתה יכול להגיע לצריכה של 1-15.

טוב לשמוע חוות דעת חיובית ממישהו שבאמת יש לו את סוג הרכב הזה...

אם יש משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו זה על כך שהרכב יהיה אוטומטי. אין לי כח לגיר ידני....

בכל אופן תודה רבה! זה עזר לי....

פורסם
אם אתה סגור רק על אוט' אז תתרחק מרנו בשנתונים האלו ובאמת כדי לך לבדוק שרייד.

בהצלחה!

היי....

אני חייב להגיד לכם שאני ממש מבולבל!!!!

חרשתי את האינטרנט ויש כ"כ הרבה מחלוקת לגבי הגיר האוטו' של הקליאו B. חלק אומרים מעולה, חלק מספרים חוויות שליליות....

איך מחליטים??? במיוחד שהאופציה האחרת היא ללכת על מכונית יפנית אמנם, אבל שנתון 3 שנים פחות וקילומטראז' גבוה בהרבה!! ככה שכבר היתרון של היפנית מתקזז בשנתון ובקילומטראז'....

חייב את עזרתכם,

לא מבין במכוניות בכלל!! :)

תודה

פורסם

ממש לא מסכים לגבי הקביעה שיש להתרחק מרנו אוטומטיות. נכון, לתיבה יש מוניטין של אמינות לא מושלמת. אבל רנו קליאו

היא מכונית כל-כך יותר טובה מהאלטרנטיבות היפניות מאותן שנים (וזה לפני שמגלים מאיזה שנתון אפשר לקנות יפנית באותו

תקציב...), שהמגרעה הזו בטלה בשישים.

מכיוון שאתה רוכש רכב בתקציב נמוך, משמע - רכב לא צעיר, אתה צריך לקחת בחשבון את האפשרות שיהיו תקלות. אחת מהן

עשויה להיות בעיה בתיבת ההילוכים. זו לא בעיה ייחודית לרנו, אלא בלאי שיכול להופיע בכל מכונית אוטומטית באשר היא.

ולמרות הכל, המלצה חמה ממני: מכוניות אוטומטיות ישנות נוטות להיות יקרות יותר לאחזקה ממכוניות ידניות. שיפוץ תיבה זה

עסק לא זול, תצרוכת הדלק רעה משמעותית והביצועים אנמיים במקרה הטוב. כל עוד אתה צעיר ורגל שמאל שלך שלמה, הייתי

שוקל במקומך "להתפשר" על רכב ידני. לפחות עד שיהיה לך תקציב למשהו מודרני יותר...

פורסם

שומר נפשו ירחק!!! מעניין למה המחירון שלהם ככה בריצפה לעומת רכבים אחרים בשנתונים זהים...

עזוב קניה-נסה למכור...

לא חסרים רכבים אחרים שיענו על הצרכים והתקציב שלך.

אל תמהר פן תצטער.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יש ברשותי את אותו רכב רק שנה 2001 יד שניה שנרכש במאי. חוץ מטיפול 120,000 שעשיתי לרכב. הרכב נוסע בובה ללא תקלות. אני ממליץ בחום. סליחה מראש שהכל נרשם בשורה אחת, ההודעה נרשמת דרך האייפון. 

• תוכן חדש...