Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעסקה טלפונית\אינטרנט יש לך אפשרות להחזיר את המכשיר תוך 14 יום באחד ממרכזי השירות.

אל תתפלא אם תלך להחזיר את המכשיר ולא יחזרו אחריך יותר מידי, זה לא תמיד מעניין אותם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנקודת השרות שהוא יחזיר, כמובן שלא יחזרו אחריו. אין מה לחזר אחרי מי שהבין את השיטה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בגלל שעשית עיסקה טלפונית יש לך את האפשרות לחזור בך תוך 10-14 יום (לא זוכר את המס' המדוייק).

אילו עשית זאת במרכז שרות, נדמה לי שלכל היותר הם נותנים רק 24 שעות להתחרט.

אין סיכוי שתצליח לקבל מהם את מה שאתה רוצה, אלא אם תצליח להוכיח חד משמעית שקיבלת שונה ממה שהובטח לך.

גם אם יש לאורנג' הקלטת שיחות, הם לא חייבים לספק לך העתק שלה או להשמיע לך אותה בשלב הזה. אם תתבע אותם בבית משפט, אולי אז הם ימציאו אותה.

.

במרכז השירות גם דקה אח"כ הוא לא יוכל להתחרט.

פורסם

הם רק רוצים להיפטר ממני, הם כל הזמן אומרים לי שהם מוכנים לבטל.

אין לי רצון לבטל, אני רק רוצה פלא-פון עם מצלמה כמו שהובטח לי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ToSToS,

יותר משאתה רוצה מצלמה, אתה רוצה להישאר בתוכנית שקיבלת.

את זה יודעים גם באורנג'. הם למדו פסיכולוגיה בגרוש ומבינים שאתה לא רוצה לעזוב. מי שרוצה לעזוב, כבר היה עוזב. מי שרוצה להישאר מחכה לרגע של אל-חזור כדי להצדיק לעצמו למה הוא תקוע איתם ולא שבע רצון.

הפתרון לכל זה יבוא ביום שהמחוקק יקבע שלספק תקשורת סלולרית אסור למכור ציוד קצה.

אף אחד לא מקבל מכשיר בחינם גם שיטת החיוב-זיכוי לא מספקת מכשיר בחינם. מחיר המכשיר מגולם במחיר החבילה. זה בדיוק כמו המבצעים בסופר: שניים במחיר אחד, רק שרגע לפני המבצע דאגו שהאחד יעלה כמו שניים.

מחיר הדקה, מגלם חלק מעלות החזרת המכשיר. אם נצא מנקודת הנחה שאת המכשירים רוכשים בחנות חשמל ואת הקו רוכשים אצל ספק הסלולר, הרי שספק הסלולר יוכל לתת מחיר נוח יותר לזמן אויר כיוון שהוא לא צריך להעמיס על זה גם את מחיר המכשיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לתוכנית חיילים אפשר להיכנס תמיד, רק תלוי כמה אתה נחוש מולם.

כשרציתי לעבור מסלקום לאורנג', אמרתי לאורנג' שאני רוצה חבילת חיילים ואני יודע שהם גם יכולים לתת לי אותה למרות שאין לי שום קשר לצבא. אמרו לי שאין אפשרות כזאת וכל מיני שטויות. אמרתי אין בעיה יש את הפלאפון ויש לי את סלקום שמעוניינים לתת לי הצעות טובות כדי להשאר אצלם. אחרי יומיים שלא דיברתי עם אורנג' הם מתקשרים אלי לתת לי חבילת חיילים.

נכון יותר קל להשיג את החבילה כשיש לך חייל בבית, אבל עם קצת עבודה כל אחד יכול להשיג את החבילה הזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב עדכונים- לאחר שהם הבינו שיש לי את כל ההקלטות, כי השמעתי להם אותם. הצבתי להם אולטימטום ביום חמישי, על כך שביום ראשון לקראת הערב אני מעביר את ההקלטות לערוץ תקשורת.

התקשר אלי מנהל המכירות של אורנג', היום ב14:00. וראו איזה פלא הוא מצא נוקייה כמו שחפצתי בו עם מצלמה וזה ישלח אלי מחר הביית עד שעה 21:00.

מבטיח לעדכן, בכל מקרה תמיד תקליטו בחיים לא דיברו איתי בנימוס כזה.

פורסם

בשעה טובה, הגיע אלי לפני שעה המכשיר נוקייה.

יופי של מכשיר, עדיף בהרבה על הסמסונג.

לסיכום- תמיד להקליט את השיחות שלכם עם מוקדי שרות ומכירה, מרגע יצירת הקשר הראשוני ולאורך כל ההתקשרות.

במידה ויש בעיות לאחר הקנייה, לא להתבייש לנפנף בקלף ההקלטות הם ממש מפחדים מזה.

פורסם

תודה, זה פשוט מלחמת השתה.

יש לציין שלא הוצאתי מהם שום דבר שלא סוכם עליו מראש, כלומר לפני הקנייה.

כל מה שעשיתי, זה עמידה על קיום תנאי העסקה.

• תוכן חדש...