Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביע התקשרתי למוקד אורנג' כדי לקנות טלפון, סיכמנו על תוכנית חיילים ועל מכשיר "נוקיה 2330" להפתעתי רומיתי וקיבלתי מכשיר צדפה פשוט של סמסונג ללא מצלמה.

בקנייה ציינתי למוכר, שחשוב שבמכשיר יהיה מצלמה, מכייון שהמכשיר מיועד לילד וזה חשוב להם.

אתמול התקשרתי למוקד ואמרו לי שהדבר היחידי שאפשר לעשות זה לבטל כי אין להם את המכשיר שסוכם במלאי.לאחר שביקשתי את ההנהלה, התחילו איתי בשיטת מצליח של העברה ממוקד למוקד. בקיצור שקרנים. בסוף ענה לי איזה מנהל אחרי המתנה מאוד ארוכה והוא לא שינה גישה. לבסוף הוא העביר אותי למוקד אחר (שרות לקוחות). במוקד "שרות הלקוחות" אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה ועלי לפנות למוקד שמכר לי. (המוקד שמכר לי הפנה אותי, לשרות לקוחות )

אין לי רצון לבטל אני רוצה לקבל זיכוי מלא על המכשיר או לחילופין שיחליפו אותו במכשיר מתקדם יותר.

איך עלי להתמודד איתם?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אבל אם אין להם את המכשיר שאתה רוצה, והם עשו טעות ומוכנים לבטל את העסקה בגלל הטעות שלהם, אז מה הבעיה שתבטל? מכשיר מתקדם יותר לא תקבל וחבל על המאמץ המקסימום זה שתקבל מכשיר אחר באותה הרמה.

לא ברור לי איזה זיכוי אתה רוצה, בנוקיה הית מקבל זיכוי על המכשיר ובסמסונג אתה משלם עליו מחיר מלא? בדרך כלל במכשירים הזולים האלה יש זיכוי מלא עד כמה שזכור לי. אם הם לא נותנים זיכוי מלא אבל כן מוכנים לבטל את העסקה, אז אומנם הם יצאו לא טוב, אבל גם פתחו לך דלת יציאה.

מעבר לזה, אתה יכול לבטל, ללכת לקנות בחוץ את המכשיר שאתה מעוניין בו, ושוב להתחבר לאורנג' באותה החבילה רק בלי לקחת מהם מכשיר, אבל הם עדיין יתנו לך זיכוי מסויים על המכשיר שקנית בחוץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחוק יש אופצייה לבטל תוך 14 יום.

אני מוכן להשאר עם המכשיר "סמסונג" רק אם יבטלו לי את החיוב החודשי בגין המכשיר.

זה כמו שאתה מזמין רכב השכרה, במידה וחסר במלאי מביאים לך רכב ברמה גבוהה יותר.

זה מה שאני מצפה מאורנג'.

בפועל נתנו לי רמה נמוכה יותר, באותו חיוב.

פורסם

לפעמים הסחבת במתן פתרון, נועדה כדי להביא אותך למצב אל-חזור, כלומר יעברו 14 יום.

בינתיים מי שסובל זה אתה ולא אורנג', כי ידם על העליונה: אתה לא מרוצה, אתה המתקשר שמטורטר, אתה זה שמחוייב בעל כורחך, אתה זה שבעוד מספר ימים תמצא עצמך תקוע עם התחייבות או קנס יציאה גבוה.

והם... ? הם ממש לא סובלים. תפקידם להעביר אותך מאחד לשני עד שתהיה לכוד ואז כבר תשמע תקליט אחר, פחות ידידותי.

רוצה פתרון? רוץ מחר וקודם כל החזר הכל ובטל העיסקה מיידית. אל תסכים לתת לנציג כלשהו לבדוק מה אפשר לעשות בשבילך, כי המטרה שלו זה לטרטר אותך עד לאל-חזור.

קודם כל בטל, החזר ונמק זאת בלא מתאים, לא רוצה. תהיה נחוש, אסרטיבי ועקבי.

אחרי שתזוכה על הכל, תתחיל את כל המו"מ מהתחלה, כשאתה נמצא בעמדת המחוזר.

ליתר בטחון, את ההתענינות מחדש הייתי עושה בנקודת שרות אחרת וביום אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז ככה,

א) עשיתי תוכנית חיילים על אחותי שהשתחררה אתמול, ככה שאין לי את החוגר שלה יותר.

ב) את העסקה עשיתי דרך הטלפון.

ג) היום בערב התקשרתי ומסרתי להם שהכל אצלי מוקלט ואמרתי להם שאני אמסור הכל לעיתונות. פתאום הם התחילו לחזר אחריי.

תוך עשר דקות התקשר מנהל הטלמרקטינג שלהם ואמר שהוא מוכן לפצות ב30 דקות למשך חצי שנה.

תנאי העסקה נוחים לי, רק הפלא-פוןם שלהם לא מתאים לי כי אני מעדיף עם מצלמה. (אין לי אינטרס להתנתק, הם רוצים שאני יתנתק כדי להיפטר ממני)

אני רק רוצה מכשיר עם מצלמה, השאלה מה הסיכוי להוציא מהם מכשיר כזה.

פורסם

בגלל שעשית עיסקה טלפונית יש לך את האפשרות לחזור בך תוך 10-14 יום (לא זוכר את המס' המדוייק).

אילו עשית זאת במרכז שרות, נדמה לי שלכל היותר הם נותנים רק 24 שעות להתחרט.

אין סיכוי שתצליח לקבל מהם את מה שאתה רוצה, אלא אם תצליח להוכיח חד משמעית שקיבלת שונה ממה שהובטח לך.

גם אם יש לאורנג' הקלטת שיחות, הם לא חייבים לספק לך העתק שלה או להשמיע לך אותה בשלב הזה. אם תתבע אותם בבית משפט, אולי אז הם ימציאו אותה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לי יש הקלטת שיחות, שאני עשיתי.

הצד השני לא מכחיש שהוא טעה, הוא פשוט לא מוכן לתת לי מכשיר מתקדם יותר במקום זה שחסר לו במלאי.

פורסם

כמו שאתה לא מוכן לשלם מחיר של מכשיר X על מכשיר נחות יותר, גם אורנג' לא ררצים לתת לך מכשיר מתקדם יותר במחיר של מכשיר X, זה הפסד מבחינתם.

אתה יכול לקבל מכשיר באותה הקטגוריית מחיר כן, אבל לא מכשיר שנמצא בקטגוריה מעל. אתה בעצם רוצה פיצוי, והפיצוי הוא 30 דקות בחודש מתנה, נכון זה לא הפיצוי שאתה רוצה, אבל פיצוי קיבלת ובזה מבחינתם הם סגרו את הפינה איתך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הלוואי והיה להם מכשיר בקטגוריה X פשוט אין להם.

יש שני מכשירים בקטגוריה X, אחד הנוקיה עם המצלמה והשני הסמסונג בלי.

לדעתי אם סיכמתי על מכשיר עם מצלמה והדגשתי שאני חייב מצלמה מגיע לי מכשיר עם מצלמה.

פורסם

תבע אותם בתביעות קטנות.

אל דאגה, אתה תגיע למשפט ותייצג את עצמך, לעומת זאת מולך יעמוד נציג אורנג' שהוא נניח מנהל מח' לקשרי לקוחות שבמקרה הוא גם עו"ד. היות והוא לא מגיע כעו"ד, מותר לו לייצג את החברה.

איפה הבעיה? - שברזי ונפתולי החוזה והחוק הוא בקיא יותר ממך וינסה להוקיע אותך.

היתרון בתביעות קטנות, הוא שלשופט מותר קצת לחרוג מסדרי משפט מקובלים ע"מ לנסות להוציא צדק, אם כי גם זאת יעשה בגבולות מינוריים. זה לא אומר שהוא חייב לעשות זאת, זה אומר שרק מותר לו.

.

פורסם
אתמול התקשרתי למוקד ואמרו לי שהדבר היחידי שאפשר לעשות זה לבטל כי אין להם את המכשיר שסוכם במלאי.לאחר שביקשתי את ההנהלה, התחילו איתי בשיטת מצליח של העברה ממוקד למוקד. בקיצור שקרנים. בסוף ענה לי איזה מנהל אחרי המתנה מאוד ארוכה והוא לא שינה גישה. לבסוף הוא העביר אותי למוקד אחר (שרות לקוחות). במוקד "שרות הלקוחות" אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה ועלי לפנות למוקד שמכר לי. (המוקד שמכר לי הפנה אותי, לשרות לקוחות )

מכיר את התופעה. מריצים אותך מאחד לשני, כדי חס וחלילה לא לקבל ביטול שיפגע להם במדדים.

מציע שתיגש למרכז שירות להסדיר את העניינים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

TOMER אתה עובד בצ'מפיון נכון?

מכיוון שהכל מוקלט, אני יחכה ליום ראשון שהמנהל לקוחות שלהם יחזור אלי.

במידה ולא אני כנראה יוציא את זה לאחד מערוצי התקשורת, כדי שהציבור ישפוט אותם.

• תוכן חדש...