Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אודה לעזרתכם עם אופל קורסה בעייתית במיוחד... מודל 2003, איזיטרוניק, 1200, יד ראשונה ושמורה היטב, 60,000 ק"מ בלבד (קניתי אותה חדשה ורק אני נוהגת בה מאז). בחודשים האחרונים היא עושה צרות, כאשר לפני חודשים שתי תקלות התרחשו כמעט במקביל:

1. המזגן הפסיק לעבוד - אחרי הרבה ביקורים במוסכים שונים הוחלף לי הקומפרסור (2000 ש"ח) וטפו טפו המזגן עכשיו עובד

2. האוטו החל לסרב להניע לפעמים - נורית F מופיעה בד"כ, ולעיתים מתחלפת בנורית N מהבהבת. בשני המצבים לא ניתן להתניע את הרכב.

יש לציין כי מדי פעם הרכב כן מניע, אבל בד"כ אחרי הרבה מאד נסיונות (ואחת לכמה ימים), כך שזו לא בעיה לגמרי סטטית.

בדקתי את נורות הברקס והן עובדות באופן תקין. כמו כן, הרכב עבר טיפול 10,000 מקיף לפני חודשיים בלבד. מאחר וכבר הייתי עם בעיה דומה בהרבה יותר מדי מוסכים, ושילמתי הון תועפות רק כדי שהתקלה תשוב ותחזור - האם למישהו כאן יש מושג מה אפשר לעשות במצב זה? יש מוסך מומחה שיודע לטפל בתקלה הזו? מה הסיכוי שאצטרך להחליף את המחשב ו/או קלאץ' ולשלם עוד ים כסף?

כמו כן, ייתכן ויש קשר בין תקלת המזגן (שלכאורה תוקנה, בקושי הצלחתי להניע מאז כדי להעיד) לרכב שלא מניע? צמידות הארועים תמוהה משהו בעיניי...

תודה רבה!!!

פורסם

יחידת הבקרה (מחשב) של הגיר הרובוטי עומדת להתפגר ובקרוב מאוד לא תוכלי להניע את הרכב.רצוי גם לבדוק את תקינות משאבת המצמד הפנימית.

חבר הפורום אייל בעל מעבדת מחשבים לרכב יודע כייצד לתקן את המחשב הנ"ל בעלות שתצא לך נמוכה משמעותית ממחשב חדש.

פורסם

תודה רבה! איך אני יוצרת קשר עם האייל המדובר? (מסתמן שאצטרך גרר לאור העובדה שהרכב כנראה שבק חיים, ולכן אצטרך לתאם את הובלתו מבעוד מועד).

פורסם

שלום רב !

ליצירת קשר עם אייל, כנסי לקישור הבא:

http://vehicle-lab.net/

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...