Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2001 או פורד פוקוס 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני רכבים ניסאן אלמרה 2001 (צורה חדשה) לבין פורד פוקוס 2001 כאשר את שני הדגמים אני מעדיף בנפח מנוע 1.6.

הנתונים שבאמת חשובים לי הם:

1. אמינות הרכב מבחינה מכנית.

2. עלות תחזוקה וטיפול זולה יחסית.

3. צריכת דלק חסכונית יותר.

אנא עזרו לי מנסיונכם האישי לערוך את ההשוואה ולהגיע להחלטה.

תודה מראש.

פורסם

היי,

עכשיו מכרתי את הפוקוס 2002 שהייתה לי (1.6 אוט')

לא ממליץ על הרכב, לדעתי קיימות אופציות טובות יותר

התנהגות כביש לא טובה

מאד רועש

שותה דלק

פורסם

שלום לך,

הייתי באותה התלבטות בדיוק לפני 4 חודשים כשמכרתי לנטיס 3230.

חיפשתי בעיקר אלמרה אך לא מצאתי אחת שמורה שלא ביקשו עליה מעל המחירון והאמת שהעדפתי את ה1.8 ליטר וזאת בעקבות גיסי שקנה שבוע לפני אלמרה 2002 1.8 ליטר. המכונית נוסעת טוב, מרווחת וידועה כאמינה לעומת אחרים אך כיום גם גיסי מודה שיכל למצוא משהו טוב יותר.

ובחזרה לסיפורי... קניתי פוקוס 20001 1.6 ליטר כרכב ראשי במשפחה. מצד אחד הופתעתי מתנוחת הישיבה, ההרגשה הבטוחה המרווח הפנימי אך כפי שכתב קודמי היא אכן זוללת דלק ומרגישה קצת כבדה אף על פי שבשביל אישתי זה מספיק.

אז מה המלצתי? ידידי בלי שום ספק, לדעתי, הלנטיס 323 יענה לך על הצרכים די והותר ואני בכייף היתי קונה אחת אחרת שוב. זולה לאחזקה, זריזה וללא תקלה אחת במשך שנתיים.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תבדוק אולי גם 206

אחלה אוטו, אני יודע שהגרסה הידנית (1.4 אם אני זוכר) עושה 14 ק"מ לליטר בנהיגה חסכונית

אוטו נח עם התנהגות טובה וגם שקט יחסית

• תוכן חדש...