Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש קניתי וולקן (קישור לשרשור הקנייה בחתימה)

במסדרת יישור קו שאני מעביר את הרכב נשארו כמה בעיות שאולי קשורות בינהן שאני צריך עזרה באיבחון שלהן.

להלן הבעיות:

- קשיי הנעה בבוקר או אחרי עמידה ממושכת, לפעמים מניעה בנגיעה ונכבת מייד. אחרי עמידה לא ארוכה (עד שעה, שעה וחצי, תלוי במצב הרוח שלה, מצב הכוכבים והלחץ הברומטרי) מניעה מאוד בקלות.

- קשיי סחיבה בהילוך ראשון, בסל"ד שבין 2600-3000, ובמיוחד כשהמזגן דולק, לפעמים מגיע למצב שמזכיר "החנקות" עד למצב שהסל"ד עולה אבל הרכב לא צובר תאוצה, פשוט ממשיך באותה מהירות (איטית להחריד יש לציין). שזה משהו שמאוד קשה לי לראות כ"נורמלי" במנוע 2 ליטר עם גיר ידני.

- גמגומים בסל"ד נמוך (מתחת ל1500) בהילוכים ראשון ושני בנסיעה בלי דלק (התקרבות לרמזור, זחילה בפקק וכו') שמרגישים כאילו הקלאץ' נזרק כל שנייה.

-צריכת דלק לא הגיונית (7-8 ק"מ לליטר) בנסיעה מאוד רגועה (לעיתים נדירות עובר את ה3000 סל"ד)

מישהו יכול להכווין אותי לחשודים אפשריים? (חשבתי אולי על משאבת דלק או חיישן כלשהו)

תודה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלום רב !

בדוק תחילה חשד למסנן דלק סתום, וללחץ דלק לא תקין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי מנוע צעדים, הסל"ד בסרק ב90% מהזמן יציב, לפעמים יש נפילה קטנה של 50-100 סיבובים וחזרה מידייתי לטווח נורמלי, האם זה יכול להעיד על מנוע צעדים תקול/ בית מצערת מלוכלך?

לגבי לחץ דלק, איך בודקים דבר כזה? ומי האשמים בלחץ דלק לא תקין?

פורסם

האשמים בלחץ דלק, הם לרוב משאבת דלק, שסתום לחץ דלק, ומסנן דלק סתום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היום התגברה הבעייה, במהלך הנסיעה, לאחר כל עזיבה של דוושת הגז, הסל"ד נופל והרכב נכבה.

הנעה קשה כל פעם אבל אחרי ההנעה אם לא נוגעים בגז הרכב לא נכבה, אלא רק אחרי לחיצה על הגז.

עזרה בבקשה

פורסם

גש לאיבחון ממוחשב

לרוב יש בעיה במערכת הדלק

לאחרונה תקלה דומה ב-306 הייתה חיישן קניסטר + חיישן למבדה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...