Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית גדולה: יונדאי I30CW או משהו אחר? (כותרת ערוכה)

yomtov
שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם :)

אנחנו מחפשים רכב משפחתי (5 מושבים) עם 5 דלתות

שהתא מטען יחסית גדול והכסאות האחוריים יכולים להתקפל לגמרי...

כרגע שמנו עין על היונדאי I30 CW ואנחנו מחפשים עוד דגמים אפשריים...

יש הצעות??

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיה סיד סטיישן. כמעט אותו דבר, אבל עם עוד ארבע שנות אחריות. וכדאי לשקול גם פורד פוקוס סטיישן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוקוס סטיישן במיוחד בגירסת ה-2 ליטר יכולה להיות אופציה טובה.

אבל אני חושב שהיונדאי מציעה חבילה מעולה במחירה וברמת האיבזור שלה ונשמע שהיא באמת מאוד מתאימה לכם.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אני רק אוסיף שלדעתי ה-I30CW יותר טובה משום מה מה-I30 הרגילה. התוספת משקל לא פוגמת בביצועים כפי שהייתי מצפה (שהם גם ככה לא הטובים בקטגוריה) אבל התוספת משקל משפיעה לטובה על ההגה, הוא הרכב מרגיש כאילו הוא יושב יותר טוב על הכביש לעומת הרגילה.

הפוקוס סטיישן חייבת להגיע עם מנוע 2000 סמ"ק כי עם 1600 סמ"ק היא עגלה רצינית ובשביל להוציא ממנה ביצועים סבירים צריך לארמץ את המנוע מה שמשפיע קשות על צריכת הדלק. נסעתי על אחת כזאת (2000 סמ"ק) ונהנתי מכל רגע. אני רק אציין שלא כל אחד יתחבר לפוקוס, כל התפעול שלה מאסיבי ונוקשה ביחס למתחרות (דוושת ברקס שצריכה דריכה חזקה יותר כדי לבלום, הגה כבד יותר וכו').

על הסיד עוד לא יצא לי לנהוג (לא על הרגילה ולא על הסטיישן) אז אני לא יכול לתת חוות דעת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא ה-I30 נמרצת יחסית בדגמי ה-1.6, גם בסטיישן וגם בהאצ'בק.

אגב בשקט בשקט נוספה למחירון של יונדאי גירסת 2 ליטר מפוארת לקרוס וואגון במחיר זהה לזה של דגם ההאצ'בק ברמת גימור זהה, עיסקה מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שאני הולך על ה- i30CW.

תודה לכולם על העצות.

אני מתכנן לקחת אותו דרך ליסינג פרטי.

השאלה שלי היא האם יש על מה להתמקח בנוגע לליסינג פרטי או what you see is what you get?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...