Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב בהיותי נוהג היום ברכב של חברתי , תוך כדי שאני יוצא מחנייה ברברס - החנייה היא במפרץ .

השתלבתי ברברס לנתיב הימני ואז עצרתי ע"מ להשתלב לנתיב השמאלי .

בהיותי בעצירה מוחלטת בנתיב הימני - רכב אשר יצא גם כן מחנייה במפרץ ואשר עמדתי אחריו פגע בשתי הדלתות הימניות

של הרכב שלי .

יצאתי מהרכב , בינתיים אין לי כאבים - לא לי ולא לחברתי .

הרכב הנפגע פולו שנת 97 - הרכב הפוגע לנדרובר דיסקברי ישן .

יצאתי מהרכב וביקשתי מהנהג הפוגע מסמכים : הוא אומר לי:" מה אתה מבקש מסמכים קודם תראה אם יש נזק" , אציין שלרכב הפוגע יש וו גרירה - ובלשון המעטה הוא יצא מהר ברברס .

הוא נתן לי את רישיון הרכב שלו וביטוח החובה , נתת לו את פרטי ואת פרטי הרכב שלי .

אמרתי לו שיסע איתי לפחח קרוב , נסענו לפחח - ועוד במקום התאונה הוא הכחיש שהוא פגע בדלת הקדמית אלא רק באחורית , שקר גס .

שהייהנו אצל הפחח - בפחח נתן הצעת מחיר של כ- 1,700 ש"ח .

בעל הרכב הפוגע ביקש ממני לבוא איתו לפחח שהוא מכיר , הסכמתי הוא נתן הצעת מחיר של כ- 900 ש"ח , לא לפני שהפחח שלו ביקש ממני 400 ש"ח - הוא אומר לי תשלם אתה - ז"א אני הרכב הנפגע 400 ש"ח ואת ה- 900 ש"ח ישלם הנהג הפוגע .

חשבתי לעצמי - ולא הסכמתי .

פניתי לפחח שאני מכיר והוא נתן לי הצעה של כ- 1,500 ש"ח עבור תיקון הנזק .

טילפנתי לנהג והוא אמר לי שאני יבוא לקראתו , סה"כ לא הלכתי למוסך מורשה פולקסווגן - או לאיזה פחח בוטיק .

הוא אמר לי שהסכום הנ"ל גדול עליו , אמרתי לו שיחשוב על כך עד הערב .

התאונה התרחשה בצהריים , אמרתי לו שבאם הוא לא יסכים לשלם עבור הנזק אני יפעיל את הביטוח .

אציין עוד פרטים : הנהג הפוגע אמר לי "אתה רוצה שאני יסבך אותך" , ישבו לו ילדים ברכב .

גם פגע ברכב ואשם ועוד בא בטענות .

לרכב הפוגע יש רק ביטוח חובה .

במידה והוא לא יסכים לשלם את הסכום אשר נדרש לתקן את הרכב .

האם אני יכול לקחת שמאי - לשלם לשמאי - ולתבוע אותו בתביעות קטנות - עבור הנזק שכולל את השכר של השמאי ? .

או שבמידה ואני ידרש לתבוע אותו אני חייב לתקן את הרכב .

תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...