Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, יפה מאוד, החלפת שמן, פלגים, פילטרים ועוד כמה דברים, וזה גם יצא לך די זול. עד כאן זה טוב. אבל טיפול 10,000 לא עשית. מה עם בדיקת בלמים? מה עם בחינה מדוקדקת של נזילות מכל מיני מקומות (שהלוואי שלא יהיו)? מה עם בדיקה של כל מיני גומיות ומוצרי גומי אחרים, שנוטים להתייבש? עם כל מיני דברים קטנים שאולי אתה אינך יודע על הרכב, אבל מי שמוסמך לטפל בו , כן יודע?

תבין, אינני מאשים אותך או משהו, להפך. ישר כוח, שצברת את הידע הטכני לעשות פעולות, שאכן ממלאות חלק מרכזי בטיפול. גם אתה כמו כולנו, מצוי בבעיה, שאו שמוסכים גובים מחירים שערורייתים על טיפולים פשוטים, או שהם מציעים טיפול 10,000 ב-200 ש"ח ואז ממציאים לך בעיות.

לדעתי הפתרון הטוב ביותר הוא למצוא מוסך טוב, הוגן והגון (קיימים אפילו מוסכים כאלה של היבואנים, רק קשה יותר למצוא אותם). אפשרות נוספת היא לקנות את החלפים בעצמך, מה שיצא יותר זול, וללכת למוסך הוגן, שיבצע עבורך רק את העבודה, וגם ימצא דברים שאתה לא תעלה עליהם. במצב הכלכלי של היום אפשר למצוא הרבה כאלה.

כמו שאתה יודע, רכב זה כלי נשק קטלני. נכון שזה מאוד נחמד ומספק לעשות לבד וגם חוסך כסף, אבל חבל בשביל עוד 200 ש"ח לטיפול לסכן את עצמך, קודם כל, ואת שאר הנוסעים ברכב ועל הכביש.

פורסם

את הבלמים אין מה לבדוק, הם חדשים והורכבו לא מזמן, את מפלס השמן(בלמים) בדקתי ולא חסרה טיפה, ובדיקת בלמים קדמיים אין בעיה לבצע לבד, כמו כן נזילות לא קשה לאתר.

גם במוסך הכי מורשה שבעולם כאשר עושים לך טיפול 10K לא בודקים לך גומיות וחלקים אחרים (מקסימום בדיקת CO), אני לעומת זאת כן עושה בדיקות תקופתיות באיזור המנוע והבלמים על מנת לבדוק בלאי כזה או אחר.

אני מאוד קשוב לאוטו שלי, ואם ישנה בעיה במכלול כזה או אחר, אני ישר הולך למוסך.

לא לשכוח שזה רק טיפול 10K, לא יותר ולא פחות, הדבר היחיד שאני לא מתעסק איתו זה שמן בלמים אם אני צריך לבצע החלפה של שמן זה, אני לא מהסס ללכת למוסך.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

1. הג'ק 2 טון שלך - עלה 100 שקל בערך ? אם כן ( וגם אם לא ) אתה באמת רוצה לשכב מתחת למכשיר סיני עלום שם שעלה מאה שקל ????? שים בוקים !! או חמורים ואל תסמוך על ג'ק כשאתה מתחת לאוטו

עפר.

ההערה הזו נכונה לא רק לגבי ג'ק סיני עלום שם אלא לגבי כל ג'ק.

ג'ק משמש להרמה בלבד ,לא לשכיבה מתחת אוטו. :idea:

הסט של סיינט ממש יפה (איזה סט זה? 3/8?)

אם מדובר על סילביה סיינט (גוגל ישמח לספר לך עליה , SYLVIA SAINT) אז באמת יש לה סט יפה ,רק שלדעתי הוא 75D או משהו בסגנון... :wink:

פורסם

אם מדובר על סילביה סיינט (גוגל ישמח לספר לך עליה , SYLVIA SAINT) אז באמת יש לה סט יפה ,רק שלדעתי הוא 75D או משהו בסגנון... :wink:

אם לא יותר... 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם לא יותר... 8)

הסט במידה הכי גדולה שאני מכיר הוא של zena fulsom

משהו כמו 80Z...

לא נראה לי שאפשר להשיג אותו בארץ. פרטים בגוגל.

פורסם

אם לא יותר... 8)

משהו כמו 80Z...

Xena .

עוד לא ראית את ההיא שמגיעה עם מריצה לכל מקום... :lol:

פורסם

אם לא יותר... 8)

משהו כמו 80Z...

Xena .

איך הגעתם מטיפול 10K ל"פתיחת מנוע" :wink: ?

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אם לא יותר... 8)

משהו כמו 80Z...

Xena .

איך הגעתם מטיפול 10K ל"פתיחת מנוע" :wink: ?

אתה זה שהגיע למנוע, הם דיברו רק על מידות :roll:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הארות

1. כאשר מחליפים פילטר שמן ממולץ למלא קצת שמן מנוע בתוך הפילטר לפני שמרכיבים אותו ובמובן לשמן את הגומי (אטם)

2. במנועי אלומניום במיוחד כאשר לא מיומנים יש לסגור פלאגים עם מד מוממנט וכמובן מנוע קר, אני באופן אישי קניתי מד מומנט של britool יקר אבל משובח

• תוכן חדש...