Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא = חברה חדשה בקונצרן VAG?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למזלה ואולי סתם בשל כישרונה, פיאט אינה נמצאת במצב שמצריך הנזלת חברות בנות, רחוק מכך. קשה להאמין שהחברה האיטלקית תעשה מעשה כה אוילי כמכירת אחד ממותגי הדגל שלה, ודאי כזה שלמרות מחירם המאוד צנוע יחסית של מוצריו, נתפס כאקזוטי ומבחינה זו אין לאלפא מתחרים.

פורסם

תמורת הסכום הנכון הם יימכרו גם יימכרו.

אם סאאב כבר לא שוודית ויגואר מדברת הודית אזי גם אלפא יכולה ללמוד גרמנית.

רמז ראשון: אלפא 159 1.8T (סתם צרוף מקרים)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא כול דבר כזה אפשר לראות צדיי חיוביים ושליליים, אולי VAG ישקיעו המון בפיתוח שלה וכ'ו (למרות שהמנועים החדים של קונצרן פיאט מצויינים)

אבל לדעתי אלפא תאבד מהיחוד שלה כמו שקרה לסיאט וסקודה שכול אחת מהן דומה ברוב הדברים לשנייה. אפור זו המילה שאני מחפש.

אלפא גרמנית, לא תודה :wink:

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
תמורת הסכום הנכון הם יימכרו גם יימכרו.

אם סאאב כבר לא שוודית ויגואר מדברת הודית אזי גם אלפא יכולה ללמוד גרמנית.

רמז ראשון: אלפא 159 1.8T (סתם צרוף מקרים)

עידן

אלפא 3.0T DSG :twisted:

Auto Emoción

פורסם

כל הפרטים שבכתבה הזו פורסמו עוד בדצמבר 2009 על-ידי התקשורת האירופית, ומשום מה כמה בלוגים עשו מחזור של אותו המידע בדיוק.

זה נראה קלוש מאוד כבר אז, זה קלוש עוד יותר עכשיו, כשפיאט נהנית מזינוק משמעותי מאוד ברווחים.

פורסם

אבל אלפא בפני עצמה לא רווחית, לפי מה שכתוב שם, כך שבפיאט אני מניח שוקלים את יתרון המותג אל מול חסרון הכיס. ימים יגידו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אלפא לא רווחית (והיא לא, בינתיים), איזו סיבה יש לפולקסווגן לרכוש אותה? או שהגרמנים החליטו שלהפסיד מיליונים על מותג

סיאט-נשבע לכם שאני אלפא רומיאו לטיני-הספרדי זה לא מספיק, וצריך גם מסחטת מזומנים איטלקית? :wink:

פורסם
אם אלפא לא רווחית (והיא לא, בינתיים), איזו סיבה יש לפולקסווגן לרכוש אותה? או שהגרמנים החליטו שלהפסיד מיליונים על מותג

סיאט-נשבע לכם שאני אלפא רומיאו לטיני-הספרדי זה לא מספיק, וצריך גם מסחטת מזומנים איטלקית? :wink:

בדיוק מסיבה זו. למכור את סיאט(אולי לסינים שחפצים במותג אירופי בכל מחיר) או לעשות לה קבורת חמור - ולבנות את אלפא רומיאו כאלטרנטיבה פנימית לאודי/חיצונית לב.מ.וו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לפני כמה חודשים ראיתי פה ושם באתרים בחו"ל חצאי שמועות על סוג של קשר בין אלפא וב.מ.וו. דווקא!

אם יש ל-VAG התעניינות - לדעתי זה לא כמקור הכנסה (כי מה שיש להם מזרים ועוד איך). אולי אימוץ טכנולוגיה, רעיונות

שראש איטלקי יכול להמציא וגרמני לא. והקרבה היחסית מבחינה גיאוגרפית יכולה לתרום.

זה לא שיקול של חיסול אופוזיציה כי אלפא אפילו לא מדגדגת אותם.

לחשוב על שילוב של אאודי עם אלפא? אמממ.... מעניין. רק טוב יכול לצאת מזה - אם ישמרו את השם אלפא ואם יצליחו להתגבר על הבדלי המנטליות...

יכולה להיות כוונה להכנס לנישה ששבה נסיונות vag לתקוע אחיזה לא כל כך מצליחים, ולא משנה אם יש להם דגם טוב או לא להציע.

ויכול להיות שזו פנטזיה של מישהו בקונצרן שפשוט אוהב ומעריך את אלפא, כמו שהיא, לטוב ולרע, וכעת יכול לממש חלום ישן.

אלפא (אוטו או חברה)לא קונים משיקולי סחירות או אחזקה או תשואה. קונים בגלל הרגש, בגלל החושים, בשביל החיוך. וגם בעולם החומרי מאוד של היום יש כאלו שנשאר להם משהו מאלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

פיאט רכשו את קרייזלר לאחרונה ומתכוונים לבצע מיזוג כלשהו בין המותג האמריקאי ואלפא, אז למה שפתאום ימכרו את אלפא ל-VAG? :roll:

בר, לקונצרן פיאט תהיה בקרוב תיבה כפולת מצמדים משלו ומנועים מצויינים כבר יש לו, רק נשאר להחליף יבואן כדי לקבל תמחור נורמלי לחלק מהדגמים, פונטו למשל. :-)

פורסם
פיאט רכשו את קרייזלר לאחרונה ומתכוונים לבצע מיזוג כלשהו בין המותג האמריקאי ואלפא, אז למה שפתאום ימכרו את אלפא ל-VAG? :roll:

בר, לקונצרן פיאט תהיה בקרוב תיבה כפולת מצמדים משלו ומנועים מצויינים כבר יש לו, רק נשאר להחליף יבואן כדי לקבל תמחור נורמלי לחלק מהדגמים, פונטו למשל. :-)

לגבי מחיר הפונטו אני מסכים איתך. גם ב90K האוטו מיושן ולא רלוונתי.

לגבי המחירים של אלפא לפי דעתיהם הגיונים מאוד, לגבי אבראת הם הזויים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מחירי אלפא הגיוניים או לא - נראה ב- 149 לכשתגיע.

לגבי התיבה - אני יודע שיש להם, אבל איפה היא? אבדה בדרך מאיטליה?

ומיזוג בין אלפא לקרייזלר נשמע מחריד הרבה יותר משימוש של אלפא במנוע 2.0T של CUPRA, נגיד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב שמבחינת דגמי אלפא התרומה של קרייזלר תסתכם באספקת פלטפורמות לרכבי שטח וסדאן גדול, זה לא כל כך נורא ופחות רלוונטי לשוק אירופי (וגם שלנו), בסגמנט רכבים קומפקטיים וקטנים הפלטפורמות ישארו של אלפא.

149 - כך תיקרא ג'ולייטה אצלנו? לא חבל? יש לה שם יפה :-)

פורסם

הגוליטה תיקרא בארץ גוליטה ולא 149.

תיבת כפולת מצמדים במיטו תהיה מחודש הבא ממרץ גם בגוליטה.

מחירים לגוליטה:

1.4 120 כ"ס ידני כ160

1.4 170 כ"ס ידני כ180

1750 תלתן ירוק כ230

יש לציין שהמחירים לא סופיים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...