Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 24, עם רישיון שפג תוקף היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

איזה כיף לי, היום אני בן 24 והמתנה שקיבלתי ממשרד הרישוי זה שהיום פג התוקף של הרישיון שלי.

בזמנו אני זוכר שעשיתי טסט בתאריך 20/8/2003 וב-21 לחודש הלכתי לקחת את הטופס של הרישיון ממשרד הרישוי.

לפני חמש שנים חידשתי את הרישיון לעוד חמש שנים- בזמנו זה היה רק לחמש שנים ולא לעשר כמו היום.

משום מה גם עדיין לא קיבלתי רישיון חדש בדואר ולא ספח תשלום.

מישהו יודע מה אני אמור לעשות?

האם יש לי איזה כמה ימים של חסד בעניין הזה?

תודה לעוזרים

Polo 2012

פורסם

אין ימי חסד.

יש עבירה קלה (יחסית) ויש עבירה חמורה (יחסית).

אאל"ט עד חצי שנה ללא רשיון זה בררית קנס.

מעל חצי שנה - העמדה לדין.

כבר מספר שנים שתאריכי חידוש רשיון הותאמו לתאריכי הלידה.

נסה להזמין במענה האוטומטי. גש ביום ראשון למשרד הרישוי ונסה לקבל במקום.

יכול להיות שלא שלחו לך כי יש איזה עיכוב/חסימה על הרישיון שנובע מקורס שאתה חייב או קנסות שלא שולמו או הליכי הוצל"פ וכו'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא מה פתאום שר התחבורה אמור לדאוג לרשיון שלך!

תהיה רציני רישיון שלך, אתה בן 24 לא בן 10 תדאג לעצמך לא קיבלת,

רישיון שבוע לפני פג התוקף של רשיונך תתקשר ותברר במשרד הרישוי!

שתהיה שבת שלום ומבורכת!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

משרד הרישוי הוא גוף גדול שיכול לעשות טעויות.

סה"כ, הנושא פה הוא לא מי צודק, אלא הרישיון שלך.

צור איתם קשר ביום ראשון ותראה איפה אתה עומד.

פורסם
סליחה,

עם כל הכבוד, משרד הרישוי הוא זה שאמור לשלוח לי חידוש של הרישיון

יכולות להיות מספר סיבות לאי שליחת רשיון:

1. טעות במשרד הרישוי.

2. נקודות שנצברו לזכותך.

3. ריענון נהיגה שלא הלכת אליו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עם כל הכבוד, משרד הרישוי הוא זה שאמור לשלוח לי חידוש של הרישיון

הוא אמור לשלוח לך חידוש. אם הוא לא שולח, אולי אין לו מה לשלוח.

בכל מקרה, חובתך לוודא שיהיה ברשותך רישיון תקף, כלומר גם אם משרד הרישוי לא שלח "באשמתו", זה לא קלף לזכותך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בזמנו נתקלתי באותה בעיה, בגלל דו"ח ששכחתי מקיומו. כמובן שלא קיבלתי שום הודעה בדבר הדו"ח או בדבר אי החידוש הצפוי, וגיליתי את זה ביום הראשון בעבודה בה הייתי צריך לחתום על רכב, אחרי שכבר הייתי מעל חודש ללא רישיון בתוקף.

טלפון למרכז לתשלום קנסות וקפיצה למשרד הרישוי וכל הבעיה נפתרה תיק תק.

למרות כל זה - על אחריותך בלבד. אין לך את מי להאשים, אם כי אני מסכים שזה באמת מרגיז.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פנה למענה קולי ממוחשב 24 שעות (שלם בכרטיס אשראי)

אם תקבל הודעה "אי תשלום קנסות" ברר פה:

ברר פה לגבי קנסות שלא שולמו (אני מניח שאתה יודע אם יש לך)

המנע מנהיגה (נדמה לי עד 6 חודשים 250 ש"ח קלים יחסית עם 8 נקודות כואבות מאוד! הביטוח בתוקף עד שנה אאל"ט)

יכול להיות גם שהיתה תקלה בדואר, ובגלל זה לא הגיעה אליך הבקשה לתשלום.

עוד פרטים פה

אחרי שתשלם, לתחנת הצילום תגיע עם תעודת זהות, משום שהרשיון שלך כבר לא בתוקף (זה מצחיק אבל ככה זה, שבוע אחד תקף, שבוע אחרי זה כבר לא)

ההודעה נערכה.

אה, ושיהיה לך יומולדת שמיח!

פורסם

הרשיון שלי פג ב16.5 ושכחתי לשלם.

ב25.5 נסעתי לב"ש: נעצרתי לבדיקת רשיונות במחלף הסירה, בכניסה לב"ש ובדיקת אלכוהול ביציאה ממועדון בב"ש.

באף אחת מהפעמים שנעצרתי, ע"י אף אחד מהשוטרים (והשוטרת) לא נאמר לי -כלום- על כך שהרשיון שלי פג תוקף.

את הרשיון החדש קיבלתי בסוף רק בסביבות ה15 ליוני.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל, תודה רבה על העזרה.

שנית, באמת שקצת חוצפה מהמדינה לא לדאוג לי לרישיון, אני מניח שככה זה גם לגבי דרכון.

נו מילא.

בכל מקרה, הזמנתי את הרישיון דרך המענה הטלפוני, האם אני יכול לנהוג בשקט או שעליי לחכות עד שאני אשלם את הרישיון?

האם כדאי לי ללכת מחר על הבוקר על מנת לקחת את הטופס ופשוט לגמור על העניין הזה וזהו?

או בגדול, (שאלת חלם) האם שוטר באמת יכול לתת לי קנס על העניין הזה?

Polo 2012

פורסם

שילמת דרך המענה הטלפוני?

אין עיכוב בשל קנסות?

כדאי לך להתייצב במשרד הרישוי לפני הפעם הבאה שתנהג, לשלם במקום ולקבל את הרשיון הזמני מנייר.

אם תנהג ולא תעצר לביקורת, לא יקרה כלום. נדמה לי שגם הביטוח תקף עד שנה.

אם תעצר אתה עלול לחטוף קנס לא גבוה (250 ש"ח) והמון (שמונה) נקודות - לא כדאי לקחת סיכון!

פורסם

אנ בן 24 עם 7 שנים רישיון,

בגדול רק לפני שלושה שבועות סיימתי את העניין הזה של רענון הנהיגה שכולם מקבלים אחרי סיום תקופת הנהג חדש וכאלה,

פשוט דחיתי את זה איזה 3 4 שנים ורק עכשיו סיימתי עם זה.

הדוח היחידי שיש לי הוא לגבי חניה שאותו קיבלתי לפני שבועיים.

וחוצמזה, אני נוהג על רכב ליסינג, ככה שעד שמגיעים הקנסות לוקח זמן יחסית.

כרגע הזמנתי את הרישיון דרך המענה הטלפוני, באמת שאין לי כוח ללכת מחר על הבוקר למשרד הרישוי על מנת לסדר את העניין הזה. פשוט אין לי כוח לחכות בתור. אבל אם זה באמת יחסוך לי 250 שקל, אני פשוט יעשה את זה.

Polo 2012

• תוכן חדש...