Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 24, עם רישיון שפג תוקף היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט עכבו את חידוש רשיונך עד שתעבור את הרענון הנדרש מכל נהג עם וותק שנתיים.

במקרה הזה אין סיבה להתלונן על משרד הרישוי.

היה נחמד מצד משרד הרישוי לשלוח לך תזכורת שרשיונך לא יחודש עד שלא תעבור רענון, אבל אין חובה מצידם (שלחו לך הזמנה לרענון בזמנו)

אבל למה שיזכירו לך לחדש את הדרכון? לא כל אחד מוציא דרכון או מחדש אותו, וכל אחד לפני שמתכנן לנסוע לחו"ל מוודא שהדרכון שלו בתוקף. לא?

ה-250 זה רק אם יעצרו אותך, וזה כלום לעומת הנקודות (שהם לא עונש בעקרון, אבל עונש חמור למעשה)

אתה יכול (אבל לא רשאי) לנהוג. הסיכון הוא שלך!

גש למשרד הרישוי והמתן בתור כמו כולם, קח איתך איזה עיתון או ספר. שאלה יהיו הצרות שלנו :)

פורסם

יש מכשירים אוטומטיים להנפקה ותשלום רישיון.

אם ברשותך כרטיס אשראי ובסניף שאתה הולך אליו יש מכשיר כזה, אתה עושה שתי פעולות בתור אחד (במקום אח"כ לעמוד בתור לתשלום בדואר).

לפני שאתה שואל איפה יש רשיונומט - חפש באתר משרד התחבורה וקרא את המידע הנוסף המופיע שם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תתנחם בזה שהפעם הבאה שתגיע לסיטואציה דומה תהיה עוד 10 שנים. עכשיו נראה אותך זוכר! :twisted:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מישהו יודע איפה יש את הרישיונומט הזה?

אני זמין לאזור ירושלים/מודיעין/אור יהודה והסביבה.

תודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם
לפני שאתה שואל איפה יש רשיונומט - חפש באתר משרד התחבורה וקרא את המידע הנוסף המופיע שם.

.

מישהו יודע איפה יש את הרישיונומט הזה?

אני זמין לאזור ירושלים/מודיעין/אור יהודה והסביבה.

במשרד הרישוי בירושלים יש מכשיר כזה , ראיתי לפני שבוע שהייתי שם.

בחרת בדרך הקלה. הזמן שהיה דרוש להקלדת הודעתך, זהה לזמן שיכולת למצוא את המידע ולקבל ערך מוסף.

אני מקווה שקראת את המידע הנוסף ולא שמחר תכתוב שנתקלת בבעיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...