Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב מה אנשים אומרים, הנה הבחור מעלי רשם שהיורו ירד והמחירים עדיין כרגיל.

שוב, אם אתם לא לחוצים על רכב אז אולי כן כדאי לחכות.

Got To love It

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומה הקשר בדיוק בין רוחבלמשל שנובע מעיצוב הכנפיים והבסיס/רצפה עליו יושבת המכונית?

למיטב ידיעתי המדובר באותה פלטפורמה אשר משרתת את כל הסגמנט בקונצרן, קרי גולף 6, שירוקו, לאון ו-A3.

אז תסביר להם למה גולף לאון אוקטביה וA3 משתמשים באותם אנטירולים (SWAY BAR) ואותם בולמים ורק שירוקו שונה

המיקום של הבולמים לא משתנה בגלל הכנפיים כנ"ל המיקום של האנטירולים,

נתי

פורסם

נתי

הבחור צודק, מכיוון שאתה הצגת את זה כך שהובן מדברייך שאתה מייחס חשיבות לשוני במידות הכלליות של הרכב בכדי להסביר את השוני בין השילדות.

בכ"א, לפי הנתונים היבשים ישנו שוני קל בבסיס הגלגלים, לא יודע לגביי השאר.

בסיס גלגלים שירוקו - 2.578 גולף-2.575

פורסם
זה לא אותו דבר, מעבר לזה יש פחות או יותר אותם ביצועים למאזדה 3 ספיריט שאני נוהג עליה היום (9.9 שניות מ0-100)

ואני כן רציתי רכב יותר מהיר, אז מה עשיתי בזה?

המחשה מצוינת מדוע למומנט חשיבות גבוהה בהרבה מאשר מספר הסוסים. למרות שאת השירוקו הרלבנטית איני מכיר, את הגולף עם מנוע זהה מכיר לא רע ותחושת הכח והזריזות טובות יותר מאשר במזדה 2 ליטר, למרות שלאחרונה הרבה יותר סוסים באורווה. נסיעת מבחן תעזור להבין טוב מכל הסבר.

פורסם
אז תסביר להם למה גולף לאון אוקטביה וA3 משתמשים באותם אנטירולים (SWAY BAR) ואותם בולמים ורק שירוקו שונה

נתי

קודם כל אמרתי שלמיטב ידיעתי, ויכול להיות שאני טועה (נדיר, אבל קורה...).

מעבר לזה - מה הקשר בדיוק בין אורך הרכב ורוחבו לבסיס הגלגלים או לרצפה שעליה הינו יושב, מעבר למגבלה הכללית שרכב לא יכול להיות יותר קצר מהרצפה שלו ?!? והרי מקובל גם לקצר/להאריך רצפה שכצריך (ולדוגמא - פאסאט מול סופרב. הרבה חשבו שהאחרונה יושבת על רצפת ה-A6, ולא כך היא!)

מיקי

נ.ב. - אולי בפיטסטופ אתם מתעסקים עם תוכנת שיפור לוולבו אטמוספרית? אם כן - אנא השאר הודעה פרטית

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
עזוב מה אנשים אומרים, הנה הבחור מעלי רשם שהיורו ירד והמחירים עדיין כרגיל.

שוב, אם אתם לא לחוצים על רכב אז אולי כן כדאי לחכות.

לא לחוצים בכלל , עד אוקטובר אנחנו בכל מקרה עם מכונית לנהג. והכוונה מראש הייתה להזמין את הרכב

לקראת אוקטובר (למה אני נכנס לפרטים האלה כבר עכשיו?זה כי אנחנו נוסעים לחו''ל ולכן רציתי לסגור את ההזמנה)

מצד שני מישהו אמר שאין נעשה את ההזמנה רק באוקטובר אז תבוא לידי ביטוי ירידת המחירים בעקבות האירו.

ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה המרכזית של הנושא :) מה תהיה העלות פחות או יותר של שדרוג ניהול תוכנה לשירוקו..

יותר בסביבות ה2-3K או בכיוון ה7K+ ?

פורסם

שדרוג תוכנה יעלה סביב ה- 2.5K עד 3K, לא יגיע לאיזור ה- 7K.

כאשר תקנה את הרכב (או כבר עכשיו) אתה מוזמן להצטרף למועדון שירוקו ישראל,

דרך רכישה קבוצתית של שדרוגי תוכנה יש אפשרות להוזיל את העסק :twisted: משתלם, כבר אמרנו ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נתי

זה לא משנה את העובדה שהשוואת בין אורכים של פלסטיקים..

פורסם

לא יודע אם בין 2004 לבין דור 6 של גולף השילדה השתנתה. אם כן אז התמונה הזו לא משקפת באמת וצריך תמונה כזו של השילדה החדשה.

פורסם

טוב אפשר להגיד לי מזל טוב , לא יודע איך ולמה. ההורים החליטו לפרגן , אני אקבל את הגרסא של ה160 כ''ס, הרכב לצערי

יוזמן רק באוקטובר כשנשוב מהחופשה שלנו. עד אז אני הולך לישון בשקט ולקום כל בוקר מלא ציפייה :)

אני מתחיל לספור את הימים.

תודה חבר'ה , אתם מוזמנים להמשיך את הוויכוחים שלכם בנושא השלדות :) דווקא מעניין

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת אני מאמין שרכב הזה נותן תמורה לכסף יותר מכל רכב אחר במחירים האילו בשוק כיום.

מברוק!

• תוכן חדש...