Jump to content

RoieY

  • הודעות

    37
  • כאן מאז:

הנקודות של RoieY

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. האוטו בן 4 חודשים (3500 ק''מ) ככה שבלאי זה לא. כנראה עליתי על משהו חד או שמישהו ניסה לגנוב תג'אנט או משהו בסגנון. אין לי מושג. כל אופן זה המצב, אבל אין צורך להחליף יותר מצמיג אחד כי השלושה האחרים באמת במצב מצויין.
  2. כנראה תיארתי את זה לא נכון. זה לא פנצ'ר , זה קרע בצמיג. הלוואי והיה אפשר לתקן את זה בלי להחליף את הצמיג
  3. כן זה כנראה מה שקרה. כל אופן מצאתי את החלק המתאים והחלפתי גלגל. השאלה עכשיו מאיפה אני מביא צמיג זהה במחיר שפוי? בחברה ביקשו 700 ש''ח לצמיג וזה נראה לי הרבה, זה צמיג של דאנלופ 205/55 R16. מצאתי ב500 שקל אצל פאנצ'רמאכר אבל הצמיג לא היה זהה ב100%. (הוא טען שהדגם הוחלף.. זה לא נשמע לי אמין במיוחד). האם יש לזה משמעות? מה עוד אני צריך לבדוק כדי לוודא שבאמת מדובר באותו צמיג 1 ל1? אשמח לעזרה חבר'ה ותודה על הניסיון לעזור עד עכשיו.
  4. אין לי מושג היכן הוא בגלל זה פניתי לפורום , אני מאמין שלאנשים פה יש ניסיון עם רכבים של פולקסווגן , ואפילו עם הגולף 160
  5. קמתי בבוקר עם פנצ'ר. כמובן שמיד ניגשתי להחליף את הגלגל , אבל להפתעתי ראיתי שהראש של הברגים של הגלגלים שונה טיפה מראש סטנדרטי. ניגשתי לערכה של הגלגל הרזרבי. ולא מצאתי שם שום מברג / מפתח שפותח את הברגים האלה.. האם פספסתי משהו בדרך? או שפשוט מישהו בחברה שכח את החלק הקטן אבל החשוב הזה? אשמח לעזרה , מה אני עושה מפה? אני צריך להחליף גלגל..
  6. אנשים אחרים לא סובלים. זה לא על חשבון מקומות של אחרים. אלא על חשבון חניות שהיו ריקות בכל מקרה
  7. זה נכון לגבי רוב שעות היום בהם יש בעיות חנייה , זאת באמת חוצפה. אבל אני חושב שאנשים שעושים את זה בלילה כשיש הרבה חנייה , זה לגיטמי. והאמתי אני גם נוהג ככה. ביום אני לא מחנה כפול. יותר נכון אני מחנה או בחנייה מבודדת או מקבילה למדרכה , גם אם זה עולה לי בללכת עוד 100 - 200 מטר. בלילה אני מחנה כפול בחניונים. אתם יכולים לקרוא לזה סוציומט. מנקודת המבט שלי , יש 100 חניות בחניון. ואולי 20 מכוניות (בשעות הלילה כן?) , לא בראש שלי שאיזה נהג ישראלי ממוצע (אין מה לעשות זאת התרבות פה ) יחנה ליד האוטו שלי וידפוק לי תדלת , ואז אחרי חודש אני פתאום אגלה שהדלת שלי מפוצצת מכות (כמו שכבר קרה בעבר).
  8. אומנם אני עם גולף חדשה. אבל אני יכול להגיד לך שבוודאות בהשוואה למכוניות אחרות שיש לנו / היו לנו בעבר לא רק שהרעשים הם לא גבוהים , הם גם הרבה יותר נמוכים ממה שומעים ברכבים אחרים (ואני לא מדבר על רכבים ישנים. מאזדה 3 , סנטה פה , יונדאי I30) בדוק את הצמיגים שוב.. משהו לא תקין ותתחדש על האוטו , לא פחות ממדהים
  9. בידיוק כאלה! איך אני יודע מה מתאים לי? ושזה באיכות של המקורי? שאני לא אקבל משהו אחר לגמרי
  10. באופן דיי מוזר אני מסתכל על האוטו ולפתע אני רואה שהסמלים של VW נעלמו משתי הג'אנטים האחוריים של הרכב. מדובר בגולף 160. רציתי לדעת אם יש מקום ממנו ניתן להזמין את הסמלים האלו וכמובן כמה זה אמור לעלות? האם מישהו נתקל בתופעה? גניבת סמלים של רכבים אני עוד מבין , אבל מה יש לאנשים לעשות עם סמל שנמצא על הג'אנט? אגב מדובר בגולף דור 6 אם זה לא היה מובן אשמח לעזרה, תודה
  11. אני נמצא במצב דיי דומה לשלך , אומנם לא רציתי BMW או קבריולט אבל כן היה לי 150 לבחור רכב.. וההורים התעקשו על אוטומט חדש. אם הפוזה חשובה לך אז קח את השירוקו 122כ''ס (היא ידנית), אם אתה מוכן להתפשר קצת על הפוזה לטובת אוטו מהיר יותר לך על האיביזה FR , שגם היא נראת מצויין לדעתי. (מה שכן , את אותו מראה אתה יכול לקבל גם באיביזה של 105K) לא נראה לי שתמצא קבריולט בכזה מחיר. מה גם שיש מספיק פוזה באוטו קופה רגיל , קבריולט סתם ימשוך יותר מדי עיניים. ככה לפחות לדעתי. אבל כל אחד והבחירות שלו
  12. זה נשאר פתוח עדיין , הם מעדיפים להוסיף את ההפרש שאני אקח DSG (הם בטח רוצים סיבובים מדי פעם ) כרגע הכיוון הוא בכל זאת ידנית. לגבי הצ'יפ, הייתי רוצה להוסיף בנוסף.. אבל לא הייתי רוצה לאבד את האחריות שלי על הרכב.
  13. לא בא לחנך אותך , אבל אם להורים יש לתת , מה זה מפריע לך? קשה לפרגן? אני לא יכול לסבול את הקנאה של האנשים לפעמים. קרה לי הרבה בחיים שלאנשים היו דברים שרציתי ותמיד פרגנתי. זה כזה קשה?
  14. טוב אפשר להגיד לי מזל טוב , לא יודע איך ולמה. ההורים החליטו לפרגן , אני אקבל את הגרסא של ה160 כ''ס, הרכב לצערי יוזמן רק באוקטובר כשנשוב מהחופשה שלנו. עד אז אני הולך לישון בשקט ולקום כל בוקר מלא ציפייה אני מתחיל לספור את הימים. תודה חבר'ה , אתם מוזמנים להמשיך את הוויכוחים שלכם בנושא השלדות דווקא מעניין
  15. לא לחוצים בכלל , עד אוקטובר אנחנו בכל מקרה עם מכונית לנהג. והכוונה מראש הייתה להזמין את הרכב לקראת אוקטובר (למה אני נכנס לפרטים האלה כבר עכשיו?זה כי אנחנו נוסעים לחו''ל ולכן רציתי לסגור את ההזמנה) מצד שני מישהו אמר שאין נעשה את ההזמנה רק באוקטובר אז תבוא לידי ביטוי ירידת המחירים בעקבות האירו. ועדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה המרכזית של הנושא מה תהיה העלות פחות או יותר של שדרוג ניהול תוכנה לשירוקו.. יותר בסביבות ה2-3K או בכיוון ה7K+ ?
×
×
  • תוכן חדש...