Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שעות,שמעתי מוזיקה בנסיעה ופתאום נכבה הרדיו דיסק ולא רוצה להידלק יותר.

מה זה יכול להיות?

תודה מראש

פורסם

תוכל לחדד בבקשה ולהבהיר אם הוא לא נדלק או שלא מגיע מתח

ז"א תנסה לבדוק עם הלד האדום דולק כמאחורי הפנל (לאחר שליפת הפנל) במידה וכן אז מגיעים מתחים לרדיו והבעיה יכולה להיות (בדרך כלל) כתוצאה של רדיו דפוק או קצר באחד הרמקולים

במידה ולא מגיע מתח לרדיו סביר להניח שאו שהרדיו דפוק (שים לב זו אופציה מאוד הגיונית לצערי :-)) או שנשרף פיוז בדרך לרדיו

על קו המתח

כמובן שאלו הם הבעיות השכיחות וישנם עוד הרבה אפשרויות של תקלות אחרות בדרך

דרור

פורסם

הלד מאחורה לא עובד.

תוכל לומר לי אם הפיוז של הרדיו הוא בקופסא שליד המנוע?איפה שהפיוזים של האורות והחלונות חשמל ועוד?

פורסם

בדרך כלל הפיוז של הרדיו הוא פיוז שמפעיל גם צרכני חשמל אחרים ברכב

בדרך כלל המצת שברעב כך שאם המצת לא עובד והוא כן עבד לפני אז יש סיכוי שהפיוז נשרף

וכן הוא בדרך כלל נמצא בבית הפיוזים של הרכב

בגדול פיוז לא צריך להישרף ואם זו אכן בעיה של פיוז ואכן הפיוז שרוף אז גש למתקין שהתקין לך ובקש ממנו לעבור על ההתקנה מחדש

סביר יותר להניח (ובשבילך אני מקווה שלא) שבמידה והתקנת אצל מתקין מקצוען אז זה בעיה של מכשיר ששבק חיים (ממבט על המכשיר בקישור שנתת אכן זה בסבירות גבוהה)

דרור

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה.

המצת עובד

את הרדיו אמא שלי קנתה לפני 3 שנים והתקינה אצל מתקין שנמצא 5 דקות ממני.

לפני חודשים וחצי בערך,הוספתי מגבר סאב וקומפוננט בחנות שרחוקה ממני(אם הבעיה קשורה לאחד מהרכיבים האלה אני אלך לשם עוד השבוע).

פורסם

אם התקנת מגבר וסאב לפני כחודשיים אז אני ממליץ שתיגש למתקין שהתקין לך לפני חודשיים

כשמתקינים מגבר צריך לפרק את המכשיר לכן יש סיכוי שיש איזה פדיחה קטנה בהתקנה המחודשת (אין מקום לכעוס זה קורה לכן ניגשים למתקין ונותנים לו צ"אנס לפתור זאת)

במקביל יש מצב שהרדיו עשה את שלו (בגדול זה רדיו פשוט מאוד והוא כבר עובד שלוש שנים לפי דבריך) וגם זאת המתקין שהרכיב לך את המגבר יוכל לבדוק

דרור

פורסם

מה זאת אומרת לפרק את המכשיר?יכול להיות שיש פאדיחה בהתקנה החדשה ואחרי חודשיים פתאום יש תקלה?

אני יכול ללכת למתקין ששמתי אצלו את הרדיו שיבדוק אם הוא הלך?או שישר ללכת למתקין של המגבר.

אני שואל כי לסוע למתקין החדש זה נסיעה ארוכה מאוד

פורסם

אלון בוקר טוב

אתה ערוך מבחינה טכנית ומבחינת כלי עבודה לבצע בדיקת מתחים בצמת החוטים של הרדיו ???

אני חושב שלא כדאי לך להתעסק כי גם אם תמצא שלא מגיע מתח לרדיו מה תעשה אז ??

שוב עצתי לך היא לגשת למי שהתקין לך את המגבר,קומפוננט,סאב

אני לא חושב שהוא ייקח ממך איזה שהוא תשלום בשביל הבדיקה הזו

דרור

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...