Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה:

אתה מחשיב את אוטודיפו כמקצוענים?

שאלה:

אתה חושב שבכדי להחליף שמנים, מסננים וצלחות בלם, צריך להיות מקצועי?

תשובה: לא ממש, אבל בכל אופן המוסך של אוטו-דיפו (בחוצות המפרץ) מקצועי ביותר בכל נושא המכונאות. יש שם שני מכונאים עם תעודת מנהלי מוסך בעלי ניסיון רב והכי חשוב הגונים (מניסיון).

לפותח השרשור:

לעמתי לעבודה קרה בדיוק אותו המקרה, עבדו על הרכב שלו 45 דקות ובחשבון היה רשום 3.5 שעות (הרבה כסף). במקרה שלו הוא אמר שהוא לא מוכן לשלם וקרא לבעל המוסך, אחרי שהסביר את עצמו לבעל המוסך החיוב ירד לשעה וחצי.

כמו שאמרו לפני, יש מחירון לטיפול של היבואן בוא הוא מציין כמה זמן עבודה מומלץ לכל טיפול, המחירון הנ"ל תלוש מהמציאות ונועד להכניס רווחים למוסכי היבואן בזמן תקופת האחריות.

בדר"כ רכבים ישנים כמו שלך לא מתומחרים אותו הדבר במוסך כמו רכב חדש, מהסיבה הפשוטה שיש לך אופציה לטפל באיזה מוסך שאתה רוצה (כבר אין אחריות).

תלמד מהטעות ובפעם הבאה אל תכנס למוסך מורשה יבואן.

אני גם מטפל באוטו-דיפו ולהלן המחירים ששילמתי:

טיפול "זהב" (החלפת שמן מנוע ושמן בלמים, רצועות מנוע, פילטרים ובדיקת מכלולים) - 75 ש"ח.

החלפת 4 צלחות בלם + 4 סטים של רפידות - 300 ש"ח.

המחירים כוללים מע"מ ולפני הנחה של 20% למי שמשלם בתווי קניה.

לצורך השוואה: במוסך מורשה יבואן שילמת על החלפת זוג צלחות+רפידות כ- 510 ש"ח ובאוטו-דיפו אני שילמתי על החלפת 4 צלחות+רפידות כ- 240 ש"ח. (מחיר לעבודה כולל מע"מ)

נניח שעל סט של 4 צלחות+רפידות היית משלם במורשה סכום של 700 ש"ח (אני אופטימי) זה הפרש של 460 ש"ח או אם תרצה פי-3!!

תעשה את החשבון לבד.

בהצלחה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום :

ממליץ לך להבא על אוטו דיפו במתחם מגה חולון.

אני ואחי כבר שנים מטפלים שם באוטו והם מאוד מקצוענים וזולים ,ולא מחפשים לדחוף לך את האלמנט.

בניגוד למוסכים מורשים.

פורסם

ואומרים שיפניות זולות לאחזקה...

מחירי עבודה מופרזים לחלוטין.

רכב בגיל הזה הגיע הזמן להפסיק לטפל בו בחברה.

שים לב ששמו לך תותב תחליפי ואם הוא מאיכות ירודה אתה תצטרך לחזור על התהליך הזה שוב תוך זמן לא רב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פותח האשכול טוען שחטף הרגשה לא טובה לאחר הביקור במוסך, הייתי מתחלף איתך. אני ביקרתי במוסך הזה בסך הכל פעמיים, פעם ראשונה ואחרונה נקודה.

פורסם

דלק מוטורס למדו את השיטה של הנחות ללקוח ולכן הם תוקעים מחיר של שעת עבודה הזוי לגמרי (260+מעמ !) ונותנים לכל דיכפין 15% הנחה על חלקים ו 15% הנחה על עבודות. בעידן שבו חברות הליסינג שוחטות את המוסכים, מישהו צריך לממן את ההפרשים\הפסדים. המחירים של החלקים, גם לאחר 15% הנחה, ממש לא זולים (בניגוד לתדמית שאחזקה של יפאניות היא זולה - לרוב זה נכון רק כאשר מטפלים במוסכים לא מורשים - אבל זה נכון כמעט לכל רכב).

מניסיוני האישי נראה שיש בחשבונית חיובים כפולים (הן על פירוק הדיסקים\רפידות שצריך להיות רק חיוב אחד והן על התותבים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא צריך ללכת, לנסוע רחוק - דלק מוטורס מגזימים במחיר

והגרוע יותר - לא מבצעים את העבודה לפי הוראות ושעתון היצרן .

ראו דיון קודם מלפני יומיים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2620705#post2620705

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שאלה לפותח השרשור,

באיזה מורשה טיפלת בחולון. למיטב ידיעתי יש שניים, אקספרס חולון, ועוד אחד שאיני זוכר את שמו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בקשר לכמות נוזל הבלמים שחוייבת, אם תדבר הם יגידו לך שויתרו לך ועשו הנחה. כך לי היה במוסך מרכזי אחר (לא של מזדה).

פורסם

שלום לכולם. ותודה על התשובות,

המוסך הינו מוסד מאזדה פורד שברחוב המלאכה חולון. (רשום בקבלה בתחילת השרשור)

דיברתי עם המוסך, והם ציינו שהמחיר כולל "כיוונים מיוחדים" שלא עושים במוסכים אחרים.

אני פשוט למדתי לקח חשוב, וכנראה שהמוסכים שאמורים להיות האמינים ביותר.

הם אלה הפחות אמינים.

שי.

פורסם
שאלה:

אתה מחשיב את אוטודיפו כמקצוענים?

היי סובארולויאל.

רק מהשם שלך אני מזדהה איתך...היו לי 5 סובארו בעבר

ותאמין או לא....אין כמו סובארו!

לעניין אוטו דיפו-יש אוטודיפו בצומת בילו ליד רחובות.

מנהל המוסך וזה שעובד לי על האוטו שלמה הוא מקצוען שחבל על הזמן.

הוא פרק לי למשל רפידות להחלפה והראה לי-"תראה יש עוד בשר לרפידות אתה יכול לסוע עוד 10K"

איזה מוסך יגיד לך דבר כזה? הוא מכונאי שעבד במוסך מורשה כך שהוא יודע לעבוד.

היות והמאזדה שלי או הדייהטסו לא נזקקים לתיקונים -בטיפולים הם בסדר גמור.

הם מסוגלים שם לדוגמא להחליף טיימינג או ראש מנוע מה שלא בטוח שעושים באוטודיפו אחר.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

טיפלתי במוסך הזה בזמנו בפוקוס 2005 שהייתה לי.

מלבד מנהל המוסך, שמאוד השתדל לרצות אותי בגלל בעיה בגיר והיה מאוד נחמד ושירותי, אין לי הרבה דברים לומר עליהם.

על בעיה בגיר, לקח להם 4 פעמים לעלות, הרכב היה צריך להתקע פעמיים כדי שהם יבינו שהגיר לא בסדר.

שהכנסתי את הרכב לטיפול ניסו להכניס לי את האלמנט.

הם קבעו שצריך להחליף 4 בולמ"ז (60K ק"מ) , כי אחד נוזל מקדימה ואחד מאחורה, אומנם הראו לי רטיבות, אבל היא נראתה לי חשודה, לא נתתי אישור לבצע שום עבודה.

איך שיצאתי מהמוסך לקחתי אותו ל"שאפט" שיסתכלו על בולמי הזעזועים והפלא ופלא, לא רטיבות ולא נעליים, הבולמים היו במצב בסדר גמור.

אגב, סבא שלי, שבבעולותי פוקוס 2004, הכניס את הרכב לטיפול 60,000 ק"מ גם הוא בשנה שעברה במוסך מורשה בקריות.

הוא התקשר אלי ואמר לי שאמרו לו שהוא צריך להחליף 4 בולמ"ז ומסרק הגה כי הם כולם נוזלים. אז אמנם האיש בן 80, אבל לא פראייר - לקח את הרכב למוסך אחר כדי לקבל חוות דעת ומה אתם חושבים?

כמובן שהכל היה תקין.

פורסם

הם פשוט לא יודעים לאבחן נכונה בולם שנוזל בגלל אטמים לא תקינים לעומת רטיבות או שמן שמסכך על בולם תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

שילובים מוטורס זה מאותה קבוצה (אותו הבעלים) כמו חולון מוטורס והם עשו לי לאחרונה בלאגן אטומי:

בתחילת השנה, אחרי שהייתי אצלם המכונית התחילה לסחוב הרבה פחות - צירוף מקרים...

לפני כמה חודשים החליפו לי מעבה למזגן (1600 ש"ח חליפי כולל עבודה וגז) ועל הדרך דפקו לי את הרדיאטור - כמובן שהם אמרו שזה צירוף מקרים אבל היו לי כבר כ"כ הרבה צירופי מקרים במוסכים (יש עוד המון, פשוט לא בחולון מוטורס) שזה כבר מצחיק.

לא הייתי מציע לאף אחד ללכת לא לחולון מוטורס ולא לשילובים מוטורס...

בכל מה שקשרו למשולשים מתלים וכו', הייתי ממליץ לאנשים ללכת ל"מעבדה" בחולון - המקום עושה רושם הרבה יותר רציני ויש שם הרבה (!!!) יותר שקיפות כלפי הלקוח - כל דבר שנעשה מוסבר בפירוט. ואני בטוח שזה יעלה שם לפחות ב 25-30% פחות...

• תוכן חדש...