Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנת יומהולדת לחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יום שישי הקרוב לחברה שלי יש יומהולדת, לבחורה יש כמעט הכל היא לא בענינים של תכשיטים וכאלה דברים.

יש דבר שאני יודע שהיא מאד מאד רוצה (לא לצחוק בבקשה) וזה מיקרוסקופ, הבעיה שאין לי מושג בתחום הזה ואני לא מבין בזה כלום, מה גם שהמחיר מאד יקר, הייתי רוצה לעשות לה משהו ממש מיוחד, משהו שהיא תופתע ממנו ומאד תתרגש.

התקציב למתנה הוא בסביבות 2000 ש"ח, שקחו בחשבון שאם אני הולך על המיקרוסקופ כבר הלכו 1300 ש"ח.

הכי חשוב לי זה להפתיע אותה.

מה אתם ממליצים, כמו כן הייתי רוצה גם המלצה על מסעדה טובה באזור המרכז.

תודה רבה לכולם

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נראה לי שאני הראשון שיספר את הבדיחה המבוקשת: " זה עד כדי כך קטן שהיא צריכה מיקרוסקופ? "

בצחוק גבר, אין לי מושג במיקרוסקופים,אבל אין לי ספק שיש לך חברה מעניינת.

לגבי מסעדה, לא רשמת פרטים כמו כשר/לא כשר, צימחוני,בשרי,פירות ים.

אם הרעיון הוא לכיוון בשרי/פירות ים/דגים ולא חשובה כשרות, הייתי ממליץ לך על ה"צדף" בראשון לציון. מסעדה מעולה.

פורסם

ציטוט:

נראה לי שאני הראשון שיספר את הבדיחה המבוקשת: " זה עד כדי כך קטן שהיא צריכה מיקרוסקופ? "

חח אהבתי.

בסוף החלטתי שנילך על צימר כנראה, יש למישהו מושג על מסעדות טובות באזור ראש הנקרה, הבחורה לא אוהבת דגים ובשר,אז אני מניח שלא נשאר לי יותר מידי אופציות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...