Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן נייד לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לקבל חוות דעת על מזגן נייד לחדר קטן.

איזה דגמים קיימים, הבנתי שמשווק בארץ דגם של פמיילי. האם קיימים עוד?

כמו כן מישהו ידוע איפה מוכרים אחד כזה באיזור השרון, הייתי שמח לראות את היכולות של הדבר הזה.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

כמו שאני רואה את המזגן של פמילי, זה קומבינה של מזגן חלון שבמקום לבנות אותו לעומק, בנו אותו לגובה ואת חלקו האחורי הפולט חום מחברים לצינור רחב שיוצא מהחלון.

בגלל מבנה המזגן (יחידה אחת) והעובדה שגם החלק החם מוצב בחדר, הוא ממש לא פרקטי.

מזגן חלון מקרר יותר טוב מפמילי, רק חבל שאין להשיג חדשים כאלה בארץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בזאפ מופיעים רק אלה שמשלמים לפרסם בו.

אאל"ט, כבר היה שירשור בפורום שבו נכתב שהביקורות הרעות מסוננות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מזגן נייד שהוא יחידה אחת זה לא משהו בכלל (בלשון המעטה).

הסיבה היא שהוא מוציא את האוויר החם באמצעות צינור, זאת אומרת שאוויר חם אחר חייב להיכנס לחדר.

יש מזגנים ניידים ישנים יותר שמורכבים משתי יחידות נפרדות שעושים אחלה עבודה. לצערי לא מוכרים חדשים כאלה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ראשית הייתי שמח לדעת היכן ניתן למצוא מזגן נייד ב2 חלקים כפי שאלקטרה הייתה מוכרת.

ואם אני שואף לרכוש ביד שתיים מזגן כזה, ממה אני צריך להיזהר, אני מבין שרוב המזגנים הללו נמכרו באיזור שנת 2006-2007

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
ראשית הייתי שמח לדעת היכן ניתן למצוא מזגן נייד ב2 חלקים כפי שאלקטרה הייתה מוכרת.

ואם אני שואף לרכוש ביד שתיים מזגן כזה, ממה אני צריך להיזהר, אני מבין שרוב המזגנים הללו נמכרו באיזור שנת 2006-2007

מצטרף לשאלה.

כמו כן, ראיתי שהמזגנים הללו הם בני 1.5 כ"ס - האם זה משתווה למזגן רגיל (מפוצל) מבחינת תפוקת קירור?

איך הוא באופן כללי ביחס למזגן מפוצל (מבחינת רעש, צריכת חשמל..)?

איך הם מבחינת אמינות?

מישהו זוכר את מחיר המזגנים הללו כשנמכרו כחדשים?

תודה.

פורסם
מישהו זוכר את מחיר המזגנים הללו כשנמכרו כחדשים?

4,000 - 5,000 ש"ח. יותר יקר ממזגן קבוע.

.

פורסם

אהי דווקא חושב שהבעיה המרכזית שלהם זה הרעש, המדחס נמצא בתוך החדר.

אבל אין לי נסיון אישי איתם (חוץ מהעובדה שקניתי אחד ומיד החזרתי כי הרעיש לי מדי).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אצלי כרגע עומד בחדר מזגן נייד של אלקטרה , שתי יחידות חיצונית ופנימית .

המזגן 1.5 כ"ס והוא מקרר מצויין אבל יש איתו מספר בעיות :

1. המים מטפטפים מהיחידה הפנימית , ז"א צריך לדאוג לניקוז .

2. הוא די רועש ביחס למזגנים קבועים מודרניים .

קניתי אותו לפני כחודשיים ביד 2 , עלה 700 ש"ח .

פורסם

יבגני,

בגלל זה הוא עלה לך רק 700 ש"ח.

קח אותו למזגנאי, אולי הוא יוכל לסדר לך את ענין הנזילה תמורת כמה מאות שקלים נוספים.

כחדשים, הם היו מצויינים.

מי שרוצה להשתמש במזגן פמילי, עדיף ליבא מחו"ל מזגן חלון קטן ולהניח אותו על אדן החלון.

היעילות שלו תהיה טובה יותר, בעיקר כי חום הפעולה של המזגן בכלל לא נכנס לחדר.

{אם כבר מישהו מיבא, עוד אחד בשבילי (תלוי במחיר)}.

.

פורסם

יש 2 מקומות שמוכרים בהם מזגני חלון משופצים במצב יותר טוב מחדש.

1. ברחוב ז'בוטינקי בני ברק (פשוט ההמשך של רמת גן) סביבות פינת רחוב סוקולוב. המחירים טובים. (סביבות ה600 ש"ח למזגן ג'וניור ו1000 ש"ח ל1.5 כו"ס ומעלה)

2. ברחוב העליה פינת פלורנטין בת"א. המחירים טיפה יותר גבוהים אבל הוא טכנאי מורשה של אלקטרה והחלפים שלו למזגנים הם מקוריים לכן, קוסמטית הם יראו יותר טובים ומכנית הם יהיו הכי קרובים למקור.

מצאתי אצלו ג'וניור מהדגם האחרון ביותר (2003) 0.75 כו"ס ב800 ש"ח כולל חצי שנה אחריות לעבודה+חלקים.

את המזגן שלי, כאמור אותו דגם, קיבלתי מתנה מדוד שלי.

לגבי יעילות, כפי שאמרו, מזגני חלון מאד יעילים אבל פחות חסכוניים ממזגנים חדישים (אינברטר ושות.)

לגבי התקנה, בקירות בלוקים, פשוטה, קלה ועם ידיים טובות, ניתן לבצע אותה לבד.

לפני שבועיים~ התקנתי מזגן חלון אצלי בחדר וזה מה שהיה לי:

חציבה 15 דקות, הנחת קרשים וביטון בערך 6 שעות עד היבוש הראשוני. (אני השתמשתי בפרקט למינציה. יותר דק לכן החציבה הרבה יותר מדוייקת.

תוך כדי היבוש מציבים את הגישטל אם יש. אם אין, קונים ריש כזה גדול וארוך מאייס ומציבים תחתיו איזשהו קרש, שוב, השתמשתי בפרקט.

אחרי היבוש הראשוני, שטיפה טובה במים, לתת עוד שעה לבטון להתייבש מהמים, ואז להניח את מסילה החיצונית של המזגן, לעגן אותה בברגים לקרשים ולהשחיל את המזגן בתוך המסילה החיצונית.

כמובן דאגתי שהחלק החיצוני יהיה נמוך מהפנימי.

לקחתי בקבוק של קריסטל, גזרתי את החלק העליון שלו. בהפעלה הראשונית ראיתי מאיזה צד המים מתנקזים וקשרתי עם שרוך את החלק של הבקבוק עם צינור ניקוז.

לגבי מזגנים ניידים, יש איתם כמה בעיות.

1. הצנרת שלהם מאד מאד רגישה.

2. הניקוז כמובן נמצא במאייד (החלק הפנימי) אז צריך איכשהו לדאוג לניקוז.

היתרון, ניידות ויעילות יחסית גבוהה.

השנקל שלי לשרשור.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
1. ברחוב ז'בוטינקי בני ברק (פשוט ההמשך של רמת גן) סביבות פינת רחוב סוקולוב.

אפשר טלפון, שם העסק או התמקדות טובה יותר ?

(לגבי השני - אחה"צ הוא אמר מחיר אחד בטלפון ולמחרת בבוקר כשהגעתי, הוא והקפיץ אותו ב-25%. אם כך, מילה אינה מילה ומותר לי להסיק שאמינות אינה אמינות ואחריות אינה אחריות).

.

• תוכן חדש...