Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכמונות מהירות בדרך אלינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח\מקווה שאיפה שימוקמו מצלמות דמה - לא יושתלו פסי דריכה בכביש. כך יהיה אפשרי לדעת היכן ממוקמות המצלמות האמיתיות ולהאט בהתאם.

או שאני אופטימי ?

פורסם

מעכשיו גם 105 באיילון זה עבירה על החוק?!

הרכבים השתפרו, הכבישים השתפרו(יחסית) והמהירות באיילון תרד מ110 ל 90, כי המצלמות החדשות לא יתנו את "מרווח" שקיים במצלמות של היום.

הגיוני...

פורסם
אני מניח\מקווה שאיפה שימוקמו מצלמות דמה - לא יושתלו פסי דריכה בכביש. כך יהיה אפשרי לדעת היכן ממוקמות המצלמות האמיתיות ולהאט בהתאם.

או שאני אופטימי ?

אופטימי. אתה בכל מקרה תיאלץ להאיט משמעותית לפני כל מצלמה כדי לחפש את פסי הדריכה על הכביש, אחרת פשוט לא תוכל לשים אליהם לב.

פורסם

נסעתי שלשום לטבריה מכוון הקריות,ורוב הדרך לשם כול מרחק מסויים היה על הכביש כבל שחור..מצלמות לא ראיתי ,יכול להיות שזה כבר ההתקנה שלהן?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
אחרי תקופה מסויימת כולן יעודכנו בקובץ המכמונות ב GPS ומכיוון שהן קבועות הן לא יכולות לברוח לאף מקום.

הבנתי שיהיה הרבה יותר עמודים ממצלמות והמצלמות עצמן תנוידנה בין העמודים.

כך שהן כן יכולות לברוח. לא חוכמה להכניס את כל 1200 עמודים לקובץ GPS. החוכמה זה לדעת לאן ברצונה לטייל היום.

פורסם

קבלו את זה בצבע:

newcameras.jpg

לגבי זיהוי פסי דריכה על אספלט - לא נראה לי מעשי. בטח לא ב-100%.

צריך לדאוג לאמצעי זיהוי אחרים (אלקטרוניים/GPS) - מקווה שיהיו כאלו אמינים....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שקד,

אל תהיה כל כך נאיבי.

קוראים לזה מס מהירות. אני מעדיף שיהיה מס מהירות כי הוא סלקטיבי (וסביר שלא יכלול אותי).

האלטרנטיבה למלא את קופת האוצר, היא ע"י הטלת מיסים נוספים כגון יקור הדלק, הגדלת מע"מ וכד'.

על הדרך, אולי זה גם יחנך נהגים להקפיד על מהירות חוקית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קוראים לזה מס מהירות. אני מעדיף שיהיה מס מהירות כי הוא סלקטיבי (וסביר שלא יכלול אותי).

האלטרנטיבה למלא את קופת האוצר היא ע"י הטלת מיסים נוספים כגון יקור הדלק, הגדלת מע"מ וכד'.

.

זה לא אלטרנטיבה, זה בנוסף. בקרוב יהיה מס אויר וכל האזרחים יחויבו בהתקנת מד בפיקת אויר בגרון. מי שלא מתקין משלם קנסות. כמובן שכברירת המחדל יתקינו מד סיני פשוט ומי שרוצה משוכלל ויקר יותר צריך לשלם שבעתיים. יהיו קומבינטורים שיאפסו את קיראות המד להקטנת עלויות המיסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper,

ציפיתי שתהיה יותר יצירתי:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1_%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%AA

ב-1988 המס הנ"ל חודש בבריטניה ע"י ראש הממשלה מרגרט תאצ'ר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...