Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי המפרט הנ"ל:

HU פשוט וזול מתוצרת JVC (דגם 416) מזין מגבר JBL GTO 504 שמזין זוג קומפוממטים 65CS של CV וסאב 8" קטן של HERTZ.

יש לציין שלמרות שאני חובב מוזיקה ומבלה הרבה באולפן, אני ירוק לחלוטין בעולם מערכות הרכב (ככה זה אחרי 9 שנים על אופנוע).

אחרי הרכבת המערכת, הגעתי לבשר והוא הכיוון, דבר שמתגלה בלתי אפשרי.

מכיוון שאין באמתחתי אוסילוסקופ או מד מתח, כלל הכיוונים יעשו ע"פ האוזן, דבר שמביא אותי לבעיה שאני לא מצליח למצוא Setup אחד שמצליח לנגן את הסגנון העיקרי שאני שומע (בעיקר הופעות חיות, רוק, גיטרה בס) יחד עם סגנונות אחרים שאני נהנה לשמוע מפעם לפעם (Techno ו Electro).

כבר מספר ימים שאני מתעסק בכיול המערכת, מגיע לשביעות רצון, רק לגלות למחרת שדיסק אחר נותן לי תוצאה לא סבירה בעליל.

למשל, כיוון הסאב ככה שבהופעה חיה של Dire Straits אני מקבל גיטרה בס ותופים נפלא, גורם לכך שבמוזיקה של Tiesto (לצורך העניין) אני שומע גל של באס מלאכותי ולא פרופורציונאלי....

עצות? דעות? המלצות?

אגב, אני עברתי לא מעט על הנושאים הדביקים והארכיון (הרגל מפורום פולגז), יש הרבה מידע מעניין - ישר כח.

אז זהו, אחרי 9 שנים על 110 כ"ס שהתחלקו בין שני גלגלים, מחירי הביטוח עשו את שלהם והצטרפתי למועדון "העומדים בפקקים" או "המכייפים במזגן", תלוי איך מסתכלים על זה...

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה הזאת בדיוק, אני שומע מוזיקה שחורה בלי באס בכלל מגביר את הסאב עד לרמה סבירה שומע להנאתי בא לי לגוון שם דיסק של החיפושיות ושומע באס מחריד במקומות שהוא היה אמור ללטף קצת את הגיטרות.

מה שאני עשיתי זה פשרות, כיוונתי הכל באמצע, לא כיוונתי למוסיקה מסויימת, כל פעם כיוונתי עם 4 דיסקים וחיכיתי עד שמצאתי תוצאה שסבירה+ בכל 4 הדיסקים.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

האם ברדיו הנ"ל יש אפשרות לשמור מספר זכרונות של כיוונים?

אם כן זהו פיתרון די טוב, לא אידיאלי אבל כזה שפותר כמה בעיות.

בעקרון הבעיה שאתה מתאר היא די מוכרת, ואחד הדברים הקשים בכיוון מערכת הוא הצורך באיזון טוב בכמה סיגנונות שונים.

הפיתרון הגנרי הוא כיוון "באמצע", כזה שיאפשר לכל סגנון כמעט להשמע טוב, מבלי לבוא על חשבון סגנון אחר.

אפשרות נוספת היא לשדרג למגבר עם שליטה על עוצמת ערוץ הסאב, כך שתוכל לשלוט בגיין שלו ממושב הנהג.

מתחדשת*

• תוכן חדש...