Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשת עזרה מבעלי Genesis Series III Four Channel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כידוע (או שלא) אני נמצא בשלבי החייאה מתקדמים למגבר ג'נסיס 4 ערוצים שעבר טראומה לא קלה וכעת הוא שרוי בהלם קרב.

הייתי שמח לדעת האם למישהו מחברי הפורום יש ו\או נתקל בפורומים בחו"ל בתמונות תקריב של ה PCB ("הלוח") של המגבר. התמונות ב AMPGUTS לא מספיק מפורטות. אם למישהו יש או הצליח להשיג איכשהו שרטוטים של המגבר אז בכלל מעולה.

בנוסף אשמח לדעת למי יש מגבר כזה ולא אכפת לו שאגיע לבדוק משהו, אפשר גם בהודעה פרטית אם לא בא לכם לפרסם כאן.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה שזכור לי לא מזמן חבר שלי רצה למכור את ה-PCB (הלוח) של המגבר הזה בדיוק,לא מחיר בשמיים.

אם תירצה תדבר איתי בפרטי אני ישמח לברר בשבילך אם יש לו את הצילום של PCB או אם ברצונך לרכוש את הPCB (הלוח) ממנו,אבדוק את הנושא.

במידה והוא כבר מחר אני ינסה להשיג תצלום PCB קרוב ממנו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

למה שמישהו ירצה למכור רק את הלוח?

כן, אשמח אם תברר לי, תודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נעשה, גורדון לא חזר.

ת'כלס גם לא ממש ציפיתי שהוא יענה לבקשה, זה סוד מקצועי.

איתמר.

פורסם

שמעתי, שלפעמים הם שולחים רק חלק של סכמה, שלפי דעתם פגוע ודורש תיקון.

אם האיש לא ענה על בקשה לסכמה בפרוש, אז יש סיכוי רב שהוא פשוט שכח לענות - הלך להביא סכמה ונתקע במשהוא אחר בדרך.

[under construction]

פורסם

הוא מוכר בגלל שקרה נזק רציני לחלק החיצוני שלו והוא מוכן למכור חלקים שלו (PCB הוא חלק מהם:-P) אני ישמח לברר מקווה בשבילך שזה עדכני אחזור אליך עם תשובה היום או מחר בערת ה'.שבוע טוב

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...