Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי חוטי חשמל מוכנים לחיבור למצבר ואז לנורה, אני לא מחזיק דברים כאלה אבל אני בהחלט יכול לארגן את זה, בקיצור אני יכול לברר מחר.

פשוט חשבתי שלא ייתכן שכל הנורות לא בסדר (כל ה-4).

בדקתי והתאורה של המצית עובדת כשאני שם אורות.

בדקתי גם את בית הפיוזים יש שם פיוז כחול 15 אמפר במקום ה-33 .

צירפתי תמונה של המנורה.

נניח שהמנורות לא טובות, אפשר להחליף?

תמונה448.jpg

תמונה447.jpg

פורסם

קצת מוזר שכול המנורות לא דולקות ככה שאני מניח שהבעיה היא בחיווט החשמלי.

בעיקרון כול המנורות מחוברות במקביל ומקבלים את מתח ההזנה (המינוס מקונקטור של שקע המצית) ואת הפלוס מהסווי'ץ.

בעיקרון לא בכול רמות הגימור של פאסאט שנת 2000 קיימת תאורה לפתחי האיוורור וייתכן מאוד שהייצרן לא חיבר אותם למערכת החשמל ברכב ברמת הגימור של הרכב שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב שלי זה פאסאט 2000 מנוע 1800 קומפורטליין.

טוב אז החיווט ישנו וגם המנורות והמנורה של המצית עובדת, אז אפשר לקחת אותה לחשמלאי שיחבר אותם לא?

פורסם

יש לציין גם שכל האורות האחרים עובדים, אורות הלחצנים בדלתות\כיוון מראות, אורות של הלחצנים של המזגן, המצית, בורר הילוכים.. הכל בצבע אדום.

יש ליד המתג של האורות (מצד ימין) מתג נוסף ששולט על עוצמת האור (דימר) והוא יודע לעמעם את כל האורות האדומים בו זמנית כולל זה של המזגן שרק הוא עם תאורה כחולה.

יש עוד מתג דומה שנמצא ממש לידו ואין לי מושג מה הוא עושה והוא נראה כלא פועל, אני חושב שאולי תפקידו של המתג הזה הוא להעלות\להוריד את התאורה הקדמית אך זה לא עובד..

פורסם

עדכון:

הלכתי היום לחשמלאי שהגדרת המקצוע שלו היא "חשמלאי רכב ומיזוג אוויר" הסברתי לו על הבעייה במנורות של המזגן והוא עושה לי "אני לא מטפל בדברים כאלה" "מה אתה רוצה שאני אשב כפתור כפתור ואראה מאיפה זה מחובר?" "זה דברים כאלה רק בהזדמנות"

אמרתי באיפוק טוב אז מתי מתאים לך שאני אגיע? והוא עושה לי "לא יודע.. לא.. לא.. לא מתעסק בדברים האלה".

מצחיק שיש אנשים שלא מעריכים לקוח משלם, אולי לתקן דבר כזה זה גרושים אבל בגלל יחס כזה הוא יכול לשכוח ממני לעולמים.

טוב אני עדיין ממתין לתשובה לפני שאני מקפל את הכל חזרה.

פורסם

עדכון:

בדקתי עם Flux, הנעתי את האוטו שמתי אורות גבוהים ונמוכים וודרך אף אחד מהכבלים אין מתח, זה פשוט מנותק כנראה.

הקפצה .

פורסם

עדכון:

הסתבר שהבעייה היא במתג של האורות נמוכים\גבוהים, הלכתי לחשמלאי מוסמך VW והוא הראה לי ש-2 מהפינים

התקצרו (שמים לב שמסביב לאותם פינים הפלסטיק קצת התנמס).

החלפנו מתג אורות והבעייה נפטרה וקיבלנו אישור מלא לגבי איפה הבעייה.

המתג החדש הוצע לי ב-200 ש"ח (חדש הכוונה משומש) ונאמר לי שחדש חדש עולה כ-500 ש"ח.

החלטתי לבצע גשר (כמו שעשיתי עם הזמזם) ועכשיו הכל עובד פיקס וזה לא עלה לי כלום :lol: .

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...