Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו מורל טמפו 6.

זו בעיה די חדשה, התחילה השבוע.

זה נראה לי קורה לרוב בשעות הבוקר.

הצד השמאלי לא רוצה לעבוד לי! הוא עובד לכמה שניות ונכבה עד לכמה דקות הקרובות, וכן הלאה וכן הלאה, עד הצהריים. אפשר לומר שבצהריים הוא פועל באופן רציף.

בדקתי את החיבורים לHU, זה מחובר ולא רופף, בדקתי את החיבורים למגבר, הכל מחובר ולא רופף, בדקתי את הקרוסאובר השאמלי, הכל נראה תקין בהחלט.

מה הבעיה? :(

תודה :)

פורסם

תראה, זה לא רק החיבור לרמקול, זה גם הטטויטר לא פועל - משמע הצד השמאלי משותק. אני בדקתי הכל!!!

הרמקולים לא בדלתות, הם מכוונים לברכיים שלי ושל הנוסע, ז"א משמאל להגה, מתחת למזגן.

פורסם

אל אולי הבעיה בקרוס עצמו- פתח אותו ותיראה שאין על הרכיבים שבו / בחיבורים עם הרמקול והטוויטר קורוזיה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש לו פחות מחודש באוטו שלי, זה חדש!

פתחתי את הקרוס, נראה תקין לגמרי, וגם החיבורים לHU לטוויטר ולרמקול.

פורסם

אני מהמר על בעיה בערוצים של המגבר תחליף את החוטים בין השמאלי לימני ותבדוק אם פתאום יש לך בעיה ברמקול הימני

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

נשמע מוזר :roll:.

לי יש אותו כשלושה חודשים, ואף פעם לא היו לי בעיות.

תחכה שחברי פורום אחרים יגיבו בנושא.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

למה שלא ננסה להרוג פרה פרה?

אתה אומר שצד שמאל משותק והתסמין של הבעיה היא שהצד השמאלי לא מנגן...

תיקח רמקול פשוט - הכי פשוט שיש, תחבר אותו למגבר במקום סט הקומפוננט הנוכחי - עדיין יש לך את אותה הבעיה?

אם לא - הבעיה קשורה לצד השמאלי של הסט הקדמי - הייתי מתחיל לבודד את הבעיה ע"י בדיקת חיווט, קרוס, רמקולים.

אם כן - הבעיה קודמת לסט והיא מתחילה איפשהו מוקדם יותר.

אבל אין טעם להתקדם הלאה לפני שאנחנו ווידאנו את השלב הראשון...

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמה אני בדקתי את כל ה-RCA, ואין שום בעיה איתם, העבודה והציוד שבו השתמשו בהתקנה היה איכותי, וגם בדקתי.

בכל מקרה.. *עדכון*

ירדתי לאוטו, עשיתי מה שאחד מכם אמר לי, להחליף בין הצ'אנלים ימין לשמאל ושמאל לימין.

לא הייתה בעיה עד עכשיו, נראה מה יהיה מחר בבוקר (חחח) ואני אעדכן.

תודה רבה לכל מי שעזר!

פורסם

הנה כמה פתרונות:

קרוסים עם חיבורים רופפים.

נשרפה יציאה בפאנל של הרכב.

בעיה ביציאה של המגבר.

בעיה ב - RCA.

אולי הרמקול הוברג בלחץ גבוה ולכן עובד ולפעמים לא (עיקום של השלדה).

מגע רופף, קצר?

אם בדקת הכל ולא מצאת פיתרון גש למתקין שלך שיפתור לך את הבעיה.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

אולי יש לרמקול שלך פטור יקיצה טבעית והוא מתעורר לקראת הצהריים??

נשמע מוזר העניין שהוא עובד לסירוגין בבוקר ואחה"צ מתעורר לחיים..

מחכה לעדכון שלך.

פורסם

**עדכון**

אז ככה, החלפתי בין הצ'אנלים, ימין לשמאל ושמאל לימין, והבעיה עברה לצד ימין :D

מה אני מסיק מזה? שיש בעיה באחד מהצ'אנלים במגבר.

מה אני עושה?

איך אני פותר את זה?

כמה זה יעלה לי? :cry:

השערה שלי.. אולי זה בגלל שהמגבר לא התחמם מספיק? כי בצהריים זה עובד באופן רציף (חםם!!).

פורסם

טוב - בוודאות, הרמקולים תקינים.

עכשיו רק צריך להבין אם המגבר אשם או לא - בדיקה מאוד פשוטה - תחליף בין ימין לבין שמאל בכבל RCA במגבר...

קודם כל תחזיר את הרמקולים שצד שמאל יהיה בערוץ שמאל כמו שהיה מקודם ואחרי זה תחליף צדדים בRCA במגבר (כשהמערכת כבויה) - אחרי זה תגיד אם שוב הבעיה עברה צד או לא...

מה שאנחנו נדע כרגע זה אם המגבר גורם לזה או לא - אם הבעיה לא עברה צד - יש לך בעיה במגבר.

אם הבעיה עברה צד - יש לך או בעיה בRCA או בעיה בHU...

בהצלחה.

וזה שזה קורה בבוקר - זה אכן קשור לתופעה של נתק או חוסר מגע שקשורה כנראה להתרחבות של חפצים בחום - לא חושב שזה קשור להתחממות הרכיבים עצמם כי מגבר וHU סה"כ מגיעים לטמפרטורת עבודה מאוד מהר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...