Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי את הטרמוסטט בסוזוקי באלנו 98 שלי,

אתם יכולים לראות בתמונות את מצבו.

1. לפי הספר, אם חור האויר בטרמוסטט נחסם (כמו בטרמוסטט שהוצאתי), זה יכול לגרום להתחממות המנוע, מישהו יכול להסביר לי מה הקשר בין השניים ?

2. האם אפשר להסיק מהמצב של הטרמוסטט הזה משהו על מה שקורה בשאר חלקי מערכת הקירור ?.

אשמח לשמוע מה דעתכם על הטרמוסטט הנ"ל

30062010074.jpg

30062010075.jpg

30062010076.jpg

פורסם

אחרי שהחלפת את הטרמוסטט, מציע שתבדוק גם את מצב הרדיאטור.

האם הטמפרטורה בחלקו העליון והתחתון אחידה בזמן שהמנוע מתחמם.

האם היו לרכב בעיות התחממות?

פורסם
אחרי שהחלפת את הטרמוסטט, מציע שתבדוק גם את מצב הרדיאטור.

האם הטמפרטורה בחלקו העליון והתחתון אחידה בזמן שהמנוע מתחמם.

האם היו לרכב בעיות התחממות?

הרכב התחמם אבל רק בימי שרב כבד כמו שהיה אתמול ובנסיעה מעל חצי שעה, בגלל זה גם קשה לשחזר את ההתחממות. בימי קיץ רגילים לא הייתה בעייה. זה כנראה משהו די גבולי שגורם לו להתחמם.

אני אבדוק את הרדיאטור כפי שהצעת, הבעייה שהמאורר מכזה את רוב השטח.

לגבי מים, מעולם לא השתמשתי במי ברז. במקרה חרום אחד השתמשתי במים מזוקקים. גם לי לא ברוב מאיפה ההסתיידויות הלבנות שנראות כמו אבנית, אולי המים הירוקים שאני קונה הם מי ברז עם צבע ?

פורסם

אם תשתמש בנוזל קירור של חברה ידועה (פרסטון, לדוגמא), תדע לפחות שאינך מזיק לרכב.

בכל מקרה מציע שתנתק את הצינור התחתון של הרדיאטור ותשטוף היטב עם צינור מים לפני שתכניס נוזל קירור חדש.

אל תתפתה לעשות flushing למערכת הקירור. אתה עשוי לגרום יותר נזק מתועלת.

שנאמר: If it ain't broke, don't fix it

פורסם

מתעלק על השרשור בשאלה קרובה לנושא-

יש דרך להסיר אבנית מהתעלות קירור במנוע?

האם אפשר פשוט להרבב במים מלח לימון/חומץ/דורגול/וכו' ולתת למנוע לפעול ואחרי כמה זמן לנקז ולהחליף למים איכותיים(כמו במכונות קפה...)? האם זה יעזור או יזיק?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
מתעלק על השרשור בשאלה קרובה לנושא-

יש דרך להסיר אבנית מהתעלות קירור במנוע?

האם אפשר פשוט להרבב במים מלח לימון/חומץ/דורגול/וכו' ולתת למנוע לפעול ואחרי כמה זמן לנקז ולהחליף למים איכותיים(כמו במכונות קפה...)? האם זה יעזור או יזיק?

כמו שתארת בדיוק: השתמשתי בנוזל להסרת אבנית (מיועד לקומקומים) של יעקבי, בשתי המכוניות שלי - והכל מצוין.

רק תקפיד לשטוף את המערכת טוב טוב.

על אחריותך בלבד...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...