Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין לרכוש את אחת המכוניות הבאות:

1) סובארו אימפרזה ניו אייג' 1500 2007-2008

2) סובארו B3 1500 2008

3) טויוטה קורולה 2008 GLI

4) טויוטה אוריס 2008

שאלה 1: האם תוכלו להמליץ לי מה עדיף בהתחשב באיכות ותחזוקה שוטפת? (ניתן להציע גם דגמים אחרים)

שאלה 2: מאיזו חברת ליסינג מומלץ לרכוש? קיבלתי חוות דעת טובה בעבר על טרייד אין מובייל בראשון\חולון..

תודה

פורסם

גם סובארו וגם טויוטה דומות מבחינת האמינות והתחזוקה, כך שהדילמה לא תהיה כאן. זה יותר בקטע של איזה רכב.

בין האימפרזה וה- B3 הייתי הולך על ה- B3, יותר מודרנית. אוריס וקורולה – אותו רכב, זה עם 4 דלתות וזה עם 5,

כך שכאן זה עניין של טעם.

מבחינת חברות הליסינג – לך על חברות שמטפלות ברכב במוסכים מורשים. אני יודע ש- Avis כזו, אבל אולי יש גם אחרות. לא מכיר את החברה שציינת, אבל לא הייתי הולך לסוחרי טרייד אין שונים – לך תסמוך עליהם. לך על המותגים המובילים.

פורסם

האם ידוע לך, שלקורולה\אוריס , שאתה מתעניין, יש גיר רובוטי, ולא כולם אוהבים\מסתדרים עם אופן הפעולה שלו?

אם לא התנסתה עם הגיר המדובר, כדאי לך לנסות לנהוג ברכב כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש קורולה אוטו' ללא הגיר הרובוטי אחלה רכב אני אישית עובד ב-AVIS ומכיר גם את האיפרזה ניו אייג' וגם ה-B3 וגם את הקורולות

אם הרובוטי ובלי:

אם הבחירה שלך היא מבין אלה שציינתה אז הייתי אומר על בטוח הקורולה כי הסובארו מאוד חלשות. והישיבה בפנים מאוד נמוכה(לטעמי) וגם המראה החיצוני והפנימי הסובארו מאוד חלשה(שוב לטעמי). יתרון אחד בולט לסובארו שהיא מאוד יציבה על הכביש והנסיע מאוד רכה.....

אחרי שתרצה למכור את הרכב המחירון של הקורולה ישמר הרבה יותר

מקווה שעזרתי

פורסם

הסובארו ביחס למתחרות מאוד מיושנות ולדעתי מציעות תא נוסעים קצת עלוב. האימפרזה צפופה ובעלת תכנון מאוד ותיק, ה-B3 לא חידשה הרבה מעבר לעיצוב חיצוני והיא מאוד מתנדנדת בסיבובים ומעל מהמורות.

הטויוטה עד סוף שנת 2009 הגיעה רק עם גיר רובוטי, גם האוריס עד 2010 ואני מציע לבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה וכדאי שזו תהיה נסיעה שכוללת תנאים עירוניים ובן עירוניים וגם זינוק בעליה.

לדעתי מאזדה 3 או פורד פוקוס יהיו עדיפות בזכות שילוב מנוע וגיר עדיפים ואיבזור עדיף. הפוקוס תציע מרווח ונוחות טובים יותר למשפחה והמאזדה תצ'פר את הנהג באחיזת כביש מעט טובה יותר, הגה אמיתי ו-"מתקשר" והתנהגות כביש מהנה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...