Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסקר שוק קטן שעשיתי בקרב חברי גיליתי שאף אחד מהם לא מרוצה מהראוטר שלו

על איזה ראוטר אלחוטי (בתקן N) אתם ממליצים ? (רצוי אחד שידע להתמודד בכבוד עם כמות נכבדה של connections) ?

ובאותה הזדמנות - איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (גם בתקן N) כדאי לרכוש היום ?

פורסם

בנוגע לכרטיס רשת אני לא כ"כ יודע... בנוגע לראוטר מומלץ מאוד ללכת על הLinkSys החדשים... זאת חברה שנרכשה ע"י סיסקו והיום סיסקו מייצרים עבורם את הראוטרים.

בדיוק לפני כחודש הייתי במצב שלך שהלך לי הראוטר בבית והחלטתי לשדרג לN לכן אני גם יכול להמליץ על דגם ספציפי:

LinkSys WRT160N

מדובר בראוטר עם שתי אנטנות מה שמספק לו למיטב זכרוני 300MBPS לעומת אחיו הקטן (WRT120N) שמשדר באנטנה אחת רק 150MBPS.

בסה"כ כשמדובר בראוטרים שמקבלים לדעתי שנה או שנתיים אחריות בלבד עדיף להשקיע פעם אחת באחד איכותי מאשר לקנות איזה אדימקס קיקוני או משהו בסגנון.

קח בחשבון שלא מדובר בראוטר זול בארץ.

אבי.

פורסם

לא מבין בנתונים טכניים, אבל מאוד מרוצה משני ראוטרים אלחוטיים של LEVEL1.

פועלים כבר שנים ללא כל בעיה, להבדיל מחברות אחרות שנתקלנו בהן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

cisco linksys מעולים כמובן, אבל זה עולה כסף והם יקרים יחסים.

אחריהם "בתור" Edimax עם שורת מוצרים מעולה ולאחר מכן level1

אלא המקובלים בשוק.

חשוב, לא משנה איזו חברה, שהראוטר יתמוך בתקן N.

אגב, שים לב שהראוטר בקישור שהודעה הראשונה, הוא ללא מודם.

אם אין לך מודם נפרד אתה צריך ראוטר-מודם.

המוצר הזה-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728691

פורסם

ה-160N של לינקסיס מעולה

ה-120N של לינקסיס סטנדרטי ואז כבר עדיף אדימקס טוב שיעלה בערך כמוהו וייתן פרישת קליטה וקצב עבודה טוב יותר (לדוגמא BR-6524N)

ללינקסס בארץ שנתיים אחריות (אם קונים אצל המשווק של היבואן הרישמי)

לראוטרים של אדימקס (לא מודם-ראוטר) יש בדר"כ שלוש שנות אחריות אם קונים ממקומות שמשווקים את המוצרים של היבואן הרישמי.

אני בעד ה160N של לינקסיס ללא ספק בכלל, נתב מצויין לכל הדיעות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מעניין שאף אחד לא הזכיר את tp-link.

זהו מוצר סיני כמובן, והוא הנמכר ביותר בגלל מחירו הזול. יש לי שניים (רגיל ותקן N), לא נתקלתי בבעיות מיוחדות איתם.

אני מכיר חבר'ה אחרים שאוכלים איתם סרטים, אבל זה רק בגלל שהם לא יודעים להגדיר ראוטר ולתפעל רשת באופן כללי :roll:

ל-tp-link יש את הנרווים שלו, ואם אתה רוצה להתחבר בסגנון "שגר ושכח" , הוא לא בשבילך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רק לינקסיס,אל תסתכל בכלל על שום חברה אחרת!

בטח לא על level1 או netgear

עבדתי פעם בתמיכת אינטרנט ואלו פשוט ראוטרים זוועה.

אדימקס עוד איכשהו יוצאים בסדר.

פורסם

בבית של ההורים יש לי את הלינקסיס WRT54GL, סוס עבודה פשוט והיום יש גם את אלו שהמליצו עליו עליהם קודם בתקן N.

המחיר שלו יקר ואני אישית רכשתי EDIMAX שעובד אצלי כבר שבועיים ב170 ש"ח וואלה הכל בסדר (דופק על עץ).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש לי LEVEL 1 בבית כבר שנתיים.

ואצל אבא שלי היה כ שנתיים אחד אחר.

ולא היו בעיות בכלל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לlevel one מוצרים מעולים. הבעיה היא שאותם לא מייבאים לארץ.

הראוטרים בדגמים הפשוטים שכן מוכרים לא מחזיקים טוב בריבוי חיבורים.

מצטרף להמלצות על LINKSYS ואפילו על EDIMAX אשר מפתיעים לטובה במוצרים שלהם.

אני אישית, עובד כרגע עם ראוטר 3COM, למה? כי החלפתי עם חבר לפני כמה שנים וזה פשוט לא מפסיק לעבוד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אף אחד לא הזכיר את D-LINK משום מה.

לי יש מבזק את ה2650U שלהם (עולה 20שקל בחודש ואתה מקבל אותם חזרה,תמורת ההתחייבות לשנה).

עובד מעולה,ה WLAN נקלט גם מעולה ממרחק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...