Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבות הילוכים בפיג'ו 206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עומד לפני רכישה של פיג'ו 206 XT (רמת הגימור הגבוהה ביותר) ואני מנסה להבין כמה פרטים בנוגע לגיר..

מתמונות שיצא לי לראות באינטרנט ומהסתכלות בשטח אני מסיק שקיימות 3 תיבות הילוכים לרכב: ידנית, אוטומט וטיפטרוניק.

דוגמא לטיפטרוניק ניתן למצוא כאן.

התיבה האוטומטית הרגילה (שאגב, לא הצלחתי למצוא דוגמא שלה באינטרנט) נראת דומה במקצת, רק שבמקום M+ M- ישנן הספרות 3 ו 2. מה שמגביל את התיבה לשימוש בהילוך שלישי או שני בהתאמה..

הייתי שמח לדעת באילו רמות גימור של ה-206 קיים הטיפטרוניק ומאיזו שנה. האם יכול להיות שהרכב עם התיבה הנ"ל לא קיים בארץ?

שאלה נוספת, האם ישנה גרסא של הרכב הכוללת 4 חלונות חשמל?

פורסם

אני מכיר את התיבה האוטומאטית הרגילה [מעין מסילה כזאת שצריך להזיז את המוט ימינה ושמאלה על מנת להעביר מצבי הילוכים,ללא כפתור].

אין בה אפשרות להכניס לראשון ,חייבים ללחוץ על כפתור קטן בצד כדי להעביר לראשון [ליד מצב החלקה \שלג או העברה למצב ספורט].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נכון, זו התיבה שהתכוונתי אליה.. אני מניח שהטיפטרוניק היא החדשה מבין השניים..

השאלה שלי באיזה דגמים קיימת כל אחת מהתיבות? כמו שאמרתי אני עומד לפני רכישה של הרכב ומעוניין לדעת האם ב 1.6 XT (שנחשב למעשה הדגם המאובזר יותר) קיימת התיבה הנ"ל או לא..

מתמונות שראיתי ב YAD2 הטיפטרוניק קיים בדגם xline (שהוא למעשה הדגם החלש יותר, אבל כנראה הוא יצא גם מאוחר יותר)

פורסם

טיפטרוניק ולא טיפטרוניק זה אותו דבר, זה אותה תיבת הילוכים, מה ששונה זה רק צורת התפעול של התיבה מידית ההילוכים.

• תוכן חדש...