Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 3.7.10 החל מהשעה 12:00 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (מול הבאולינג).

לאור ההענות הנמוכה הפעם לא יהיה על האש. המפגש יתקיים כמתוכנן.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

מפגשרג.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1.מיקי - אני חושב שמנגל נחוץ לעל האש אז - מנגל פחמים וכנראה את ישראל כי המנגל אצלו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1.מיקי - אני חושב שמנגל נחוץ לעל האש אז - מנגל פחמים וכנראה את ישראל כי המנגל אצלו.

2. ארז - לא נראה לי שמישהו יתנגד שאני אביא את החומוס שהבאתי לפני שני מפגשים 8) + פיתות חמות

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום.

נא להתפקד בצורה מסודרת כרשימה, זה מאוד קריטי על מנת לתת חלוקה הוגנת לכל אחד מה להביא.

בנוסף, אבקש שכל חבר פורום יוכל לציין מה הוא יכול להביא שהוא לא סטנדרטי.

כמו מנגל+ גחלים, כלים חד פעמיים, חומוס מיוחד סטייל אבו-גוש , בשר שהוא תיבל בעצמו ואפילו סלט ירקות שמישהו מוכן לחתוך.

פיתות,שתייה ובשר קפוא כל אחד יכול לקנות, ולכן זה פחות רלוונטי, וחלוקה של הדברים הללו תינתן בצורה מרוכזת לאחר שתתגבש הרשימה הסופית.

כל זאת נעשה על מנת למנוע מצבים (כפי שהיו בעבר) כמו שיהיה 10 ק"ג חומוס ורק 20 פיתות, או 10 שישיות של קולה, אבל בלי קרח.

או שיהיו לנו 20 חבילות קבב ו..קבב, או 30 בקבוקי שתייה וכוס חד פעמית אחת..

תודה לכולם מראש, ואם יש למישהו שאלה הוא מוזמן להעלות אותה!.

בברכת על-הא!-אש.

ניר,

2. ארז - לא נראה לי שמישהו יתנגד שאני אביא את החומוס שהבאתי לפני שני מפגשים :cool: + פיתות חמות

3.dorbp- מגיע.

4.green monster - ניר- מגיע!.

under construction..

פורסם

2. ארז - לא נראה לי שמישהו יתנגד שאני אביא את החומוס שהבאתי לפני שני מפגשים icon_cool.gif + פיתות חמות

3.דור - מגיע(כשאני יצא הביתה אני ידע מה אני מביא).

4.green monster - ניר- מגיע!

פורסם

מיקי היית חסר מפגש שעבר ..

2. ארז - לא נראה לי שמישהו יתנגד שאני אביא את החומוס שהבאתי לפני שני מפגשים :cool: + פיתות חמות

5.דרור - שתיה קלה קרח ונרגילה

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

2. ארז - לא נראה לי שמישהו יתנגד שאני אביא את החומוס שהבאתי לפני שני מפגשים + פיתות חמות

6.עידן- פיתות וחומוס המפורסמים

פורסם

2. ארז - לא נראה לי שמישהו יתנגד שאני אביא את החומוס שהבאתי לפני שני מפגשים + פיתות חמות

7)אריאל מגיע אם לא יהיה בלט"ם ואביא בשר, וגם קצת ציוד למכירה,

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

7.אריאל מגיע אם לא יהיה בלט"ם ואביא בשר, וגם קצת ציוד למכירה.

8. רזי - מגיע. ממתין עד שבת בבוקר לראות מה חסר/לפי החלטתו של ניר מה להביא.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

חבר'ה אני מצטער אבל בסוף לא אוכל להגיע מסיבות כאלו ואחרות.

תהנו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

כנראה שתהיה נוכחות רבה, במקביל, יערך מפגש ל מועדון הרכב האמריקאי.

פורסם במקור בפורום אספנות כאן. :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צריך להודיע להם שיש מפגש אודיו וכל רכב שלא בוצע בו התקנה של שני מגברים ומעלה שיחנה בחניון נפרד !

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...