Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באיזה רכב מדובר? מאיזו שנת מודל וכמה ק"מ הוא עבר?

פולו קלאסיק 99 מנוע 1.6 עשה 100K ק"מ

על פי הפרטים שמסרת קשה להסיק שהייתה כאן הטעיה מכוונת של המוכר.

אילו היית בודק את הרכב במכון, לפחות היית יכול לטעון שהבדיקה הייתה רשלנית כיוון שלא גילתה פגם מהותי בגיר, למשל.

לגבי המדחס הייתה הטעייה מכוונת באופן ודאי בן אם התכוון בן אם לא הוא מסר מידע שגוי שהיה אסור לו למסור .

הערות שלי באדום. אני העיליתי כאן אפשרות לדוגמא שהדבר נעשה בתום לב. לא ציינת על איזה רכב מדובר, מה הגיל שלו וכמה קילומטרים עבר, לכן קשה לדעת מה הסבירות לתקלות שאתה מתאר. אבל בהחלט זה יכול להיות תוצאה של בלאי סביר. אני קניתי רכב לא מזמן וכבר הספקתי להחליף מצבר שעלותו 1300 ש"ח ולעשות טיפול במחיר 2400 ש"ח.

100000 ק"מ זה לא הגיוני כ"כ בפרט שיש לי חו"ד ממוסכניק מוסמך שבלאי הגיר היה לפני הקניה . לגבי הדגם תראה למעלה

שוב פעם תודה לכולם בן אם המקרה הספצפי שלי יצא מזה משהוא בן אם לא כדאי לברר פעם אחת ולתמיד מה הכללים מקווה לשתף

פורסם

על מה בדיוק אתה רוצה ללכת לתבוע את מוכר הרכב ?

אתה יכול להאשים רק את עצמך בכך שאכן ניסית לחסוך 400 שקלים של הבדיקה.

במכון בדיקה היו מאתרים לך חלק מהבעיות שציינת ואולי מתריעים על חלק מהבעיות האחרות (למשל הגיר שהלך, הרבה פעמים הגיר מראה סימנים לכך שהוא עומד לשבוק חיים, למשל עניין הקילומטראז' שנראה חשוד וכו').

למה רק לאחר הרכישה פתאום הבנת ש-100K קילומטר זה לא "נורמלי" לרכב בנפח 1600 שנמצא על הכביש כבר כמעט 12 שנה ?

במהלך הבדיקה אצל חבר שלך, למה לא הפעלת מזגן ? יכולת להבחין מיד אם המדחס נכנס לפעולה או לא (לחיצה על כפתור AC, הטורים ירדו לשנייה=מדחס נכנס לפעולה,גם שומעים את הרעש כשמפעילים אותו).

מנוע צעדים תקול יגרום לחוסר יציבות בטורים בסרק, דבר שמאוד קל לעלות עליו בבדיקה במכון (אתה מניע ורואה איך המחט של הסל"ד עולה ויורדת וכמובן שומע את המנוע מעלה ומוריד טורים בלי לגעת בגז).

הלכת וקנית רכב בלי לעשות שעורי בית לפני ועכשיו אתה מחפש את מי להאכיל בדייסה שבישלת.

לטעמי אתה צריך "לבלוע את הגלולה" ולהתנחם בכך שלמדת (בסכום זעום יחסית) שעור לחיים.

ולגבי החבר המוסכניק שלך, הייתי ממליץ שתכתוב באיזה מוסך מדובר, כך אנשים ידעו להתרחק ממנו כי מיקצועי הוא ממש ממש לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את בעל הרכב אין סיבה לתבוע הוא לא מכריח אותך לקנות.

מה שכן אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה , אם בבדיקה אמרו גיר תקין ואחרי שבועיים הלך גיר אתה יכול לתבוע את מכון הבדיקה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

מסכים לגמרי עם עידן.

אני יודע שזה מבאס לקנות רכב, להתרגש, להתלהב, ואחרי כמה ימים להבין שקנית חתול בשק, אין מה לעשות, אלה החיים.

המוכר יכול לספר לך גם שהרכב עושה מ0 ל100 ב3 שניות, ואילו אתה מצליח רק ב14 שניות, תתבע אותו גם על זה?

הוא יכול לספר לך מה שהוא רוצה, הוא סך הכל מוכר מוצר משומש, כל עוד אין מסמך חתום בו הוא התחייב על מכלול כזה או אחר פשוט אין לך קייס.

אין לך על מה לתבוע אותו, במקום להוציא כסף מיותר על עורכי דין והוצאות משפט, השתמש בכסף ועשה יישור קו מכני מלא לרכב ותהנה ממנו.

ולגבי החבר המוסכניק, לא רק שהייתי ממליץ לפרסם את שם המוסך שנוכל לדעת ממי להזהר, אלא גם הייתי ממליץ לך לבחון את חברייך יותר לעומק.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

ניסים (?)

אני משתתף בצערך אבל לעניות דעתי, וכנראה גם בדומה למה שאחרים כתבו לך, אין לך על מה לתבוע את המוכר.

אני מפרט לך את תשובותיו לכתב התביעה שלך:

מדחס מזגן - "כבוד השופט, אינני מכונאי. בעבר פעם היה חסר לי גז במזגן, ומילאו גז וזה הסתדר. בפעם הנוכחית זה היה אותו הדבר, ובגלל שהחלטתי למכור את הרכב לא הלכתי למלא גז"

גיר, מנוע צעדים - "כשמכרתי את הרכב הוא נסע באופן תקין לגמרי, לא גמגם, לא שיהק ולא עשה גרעפצים. כאשר הוא עשה סיבוב על הרכב לפני הקניה לא היתה שום תקלה. כעת, אחרי שבועיים בא אלי ניסים וטוען שהגיר לא תקין והמנוע לא תקין."

"אני מבקש להוסיף עוד שני דברים מהותיים, כבוד השופט, ראשית מדובר ברכב בן 11 שנים שנסע למיטב ידיעתי כ - 100,000 ק"מ. יש לצפות כי לרכב בן 11 שנים יהיו תקלות. חשוב מכך, כבודו, הקונה לקח את הרכב לאן שחפצה נפשו לבדוק אותו טרם הקניה. לא הדרכתי אותו, לא כיוונתי אותו ולא מנעתי ממנו לקחת את הרכב לבדיקה ככל שיחפוץ. הוא אכן לקח את הרכב לבדיקה במוסך, ומצא אותו לשביעות רצונו. על מה הוא תובע אותי כבודו?"

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי המקרה דיי גבולי. אומנם אני לא עו"ד, אבל זה לא שהוא הסתיר ממך דברים

שאתה יכול להוכיח בקלות שהוא ידע עליהם והם היו דפוקים.

גיר שהלך, כוהל או דברים כאלה, זה לא משהו שהוא בלתי אפשרי ברכב משומש.

הוא תמיד יוכל לטעון שעל המדחס זה מה שאמרו לו במוסך/מכון מזגנים,

ועל הגיר ושאר הדברים, הוא יכול לטעון שהוא לא מכונאי, וכי הדברים שנאמרו היו

בתום לב, ובהנחה שאכן הרכב תקין.

תצטרך משהו שיערער את האמינות שלו בצורה דרסטית בעיניי השופט,

ואם הוא לא מטומטם, הוא בודאי לא ייפול בפח הזה.

לגבי עדות של חבר, זה גבולי, כיוון שהוא חבר שלך, והוא עד מטעמך,

מה שמוריד מאובייקטיביות העדות שלו.

פורסם

שלום לכולם

אני מודע לכך שהתביעה היא לא מהחזקות שיש. ישנם עוד הוכחות לא פרשתי לפניכם את כל כתב התביעה :wink:

אבל האמת שלא זה הרעיון , הרעיון הוא לברר את החוקים ו והכללים שקיימים בחוק לכך פרשתי את המקרה כאן בפורם שחברי הפורום מנסיונם יגידו אם שייך דבר כזה מה צריך להוכיח . וללמד את הלקח שלמדתי על בשרי .

בקיצור המטרה : יעוץ למי שרוצה לתבוע אם אפשר לתבוע מה הכללים אני מקווה שאצל העורך דין יתברר הענין

ואני ישתף את כולם בהמלצותיו . לכן יותר חשוב שחברה שיש להם נסיון בענין יגיבו . תאורים קומים של מהלך המשפט

אהובים עלי אבל לא מועילים .

פורסם
על מה בדיוק אתה רוצה ללכת לתבוע את מוכר הרכב ?

אתה יכול להאשים רק את עצמך בכך שאכן ניסית לחסוך 400 שקלים של הבדיקה.

במכון בדיקה היו מאתרים לך חלק מהבעיות שציינת ואולי מתריעים על חלק מהבעיות האחרות (למשל הגיר שהלך, הרבה פעמים הגיר מראה סימנים לכך שהוא עומד לשבוק חיים, למשל עניין הקילומטראז' שנראה חשוד וכו').

למה רק לאחר הרכישה פתאום הבנת ש-100K קילומטר זה לא "נורמלי" לרכב בנפח 1600 שנמצא על הכביש כבר כמעט 12 שנה ?

במהלך הבדיקה אצל חבר שלך, למה לא הפעלת מזגן ? יכולת להבחין מיד אם המדחס נכנס לפעולה או לא (לחיצה על כפתור AC, הטורים ירדו לשנייה=מדחס נכנס לפעולה,גם שומעים את הרעש כשמפעילים אותו).

מנוע צעדים תקול יגרום לחוסר יציבות בטורים בסרק, דבר שמאוד קל לעלות עליו בבדיקה במכון (אתה מניע ורואה איך המחט של הסל"ד עולה ויורדת וכמובן שומע את המנוע מעלה ומוריד טורים בלי לגעת בגז).

הלכת וקנית רכב בלי לעשות שעורי בית לפני ועכשיו אתה מחפש את מי להאכיל בדייסה שבישלת.

לטעמי אתה צריך "לבלוע את הגלולה" ולהתנחם בכך שלמדת (בסכום זעום יחסית) שעור לחיים.

ולגבי החבר המוסכניק שלך, הייתי ממליץ שתכתוב באיזה מוסך מדובר, כך אנשים ידעו להתרחק ממנו כי מיקצועי הוא ממש ממש לא.

אגב הטענות שהעלתה

יש לי חווד ממכונאי מוסמך שפתחו את הקרטר של הגיר ועשו מספר פעולות החלפת מסנן וכ' כדי שלא ירגישו את הבעיה נכון המוסכניק טעה של אעשה בדיקה ממוחשבת אבל הבעלים כיסה את הבעיה

המדחס חוכמה גדולה "מדחס נכנס לפעולה וכ' " אתה אולי מבין גדול במכוניות להבהיר לך זו לא המכונית הראשונה שקניתי

בדקתי את זה לא כל מדחס שלא עובד לא נכנס לפעולה לידעתך המדחס נכנס לפעולה חשמלית אבל לא מקרר בגלל שלל בעיות אחרת סתימות מיבש שסתומים פגומים שהורסים את המערכת .וכולי

אין לי ספק שעשיתי טעות אבל יש כאן מספר בעיות וצריך ללבן אותם

אני יקנה לפחות עוד תקופה רכבי יד שניה וישנם עוד רבים וזה חשוב להעיר את תשומת ליבם.ולדעת את הבעיות שבענין .

לגבי מנוע הצעדים כנראה גם לו עשו את השיפור שעשו בגיר שיהיה לך ברור רכב יד שניה 11 שנים על הכביש לא נגמר פתאום אחרי יומים מהקניה יש כאן בברור חוסר תום לב

פורסם

זה מה שאתה לא מבין: אוטו ישן יתקלקל פתאום גם יומיים אחרי הקנייה.

לא רק שזה צפוי, זה אפילו נורמלי.

מה שאתה צריך להוכיח זה שהיה טיוח מכוון (בזדון?) של תקלה חמורה כל שהיא,

וכמו שזה נראה כרגע, על פניו, אין דבר כזה. פשוט אוטו ישן, וטבעו של אוטו ישן הוא להתקלקל מדי פעם.

"מדי פעם" זה גם בדרך חזרה הביתה, באותו יום שבו קנית אותו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

העניין העיקרי במקרים כאלה הוא להוכיח שלא היה תום לב, וכמו שכתבת, שהוא עשה דברים

על מנת לטייח את התקלות, וכמו כן הסתיר ממך פגמים מהותיים ברכב.

הדבר העיקרי שכרגע עומד לזכותך הוא שבזמן כ"כ קצר קרסו הרבה מערכות חשובות ברכב,

וזה הדבר המחשיד היחיד, שאולי עלול ליצור רושם של חוסר תום לב.

אבל כמו שכתבתי קודם, יהיה לך קשה להוכיח, ואם המוכר לא מטומטם, הוא לא יפול במלכודת הזו.

אולי שווה לך לדבר איתו(ולהקליט כמובן), לעמת אותו מול כל התקלות שקרו, ומול הדברים שגילית,

וכמובן שאתה עומד לתבוע אותו. לפעמים נפלט לאנשים דברים שהם לא היו רוצים להגיד,

ואולי זה ישמש אותך בהוכחות נגדו.

יכול להיות שאם הוא ישמע שאתה רוצה לתבוע אותו הוא ירצה לסגור עניין בלי תביעה, ואם לא,

ממילא אתה תובע אותו, ככה שלא בזבזת יותר מידי זמן או כסף על השיחה.

תנסה להפתיע אותו עם הדברים שאתה אומר, זה יתן לך את הסיכוי הטוב ביותר להוציא ממנו משהו

שישמש אותך כנגדו.

פורסם
יש לי חווד ממכונאי מוסמך שפתחו את הקרטר של הגיר ועשו מספר פעולות החלפת מסנן וכ'

לחלק מגירים אוטומטיים זאת פעולת אחזקה שמבצעים כל פרק זמן - החלפת פילטר שמן, החלפת שמן וכ'. ל-BMW שהייתה ברשותי היה צריך לבצע את הפעולה כל 60,000ק"מ.

לא יודע עם גם בפולו מותקן גיר JATCO 01M, אבל ידוע שמצנן של גיר הזה (מחליף חום) לפעמים נסתם, אחרי 100,000ק"מ למשל ואם לא החליפו את הקולר בזמן (למשל בגלל חוסר ידע של בעלים קודמים), יכולות להתעורר כל מיני בעיות בגיר.

לא רואה בעייה כאן. בקשר לשסתום של מדחס, ב-VAGיות שונות מותקן מסדחס מסוג מסויים ששסתום כושל לפעמים. רכב שלא אהלא שלי לדוגמא, עבר רק 100,000ק"מ והשסתום כשל. החלפת שסתום עלתה קצת פחות מ-1,000ש"ח למיטב זכרוני. לא יודע איזה מדחס בפולו, אבל בהחלט עלולה להתעורר בעייה כלשהי כמו שאתה מתאר.

למרות שרכב עבר רק 100,000ק"מ, עדיין את רוב התקלות ניתן בדרך כזאת או אחרת להסביר כבלאי סביר.

nisimbhv, אני לא אומר שאתה לא צודק. פשוט רוצה לציין כמו שאר חברים שיכול להיות מצב שהכל נעשה בתום לב ואז לא יהיה בסיס להאשים את הבן אדם כי ביצעת בדיקה לשביעות רצונך. אם יש לך הוכחות יותר מהותיות, אולי יש לך קייס. בסופו של דבר קנית רכב משומש. זה הגיוני שבגלל בלאי מצב שלו יהיה שונה מרכב חדש, בגלל זה גם שלמת פחות מסכום שעולה רכב חדש. אני מבין את עוגמת נפש בעיקבות כך שמתחילות בעיות אחרי שקנית את הרכב. בגלל זה ממליצים תמיד אחרי קנייה לבצע יישור קו ולהשאיר לצורך זה לפחות 5,000ש"ח בצד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אגב הטענות שהעלתה

יש לי חווד ממכונאי מוסמך שפתחו את הקרטר של הגיר ועשו מספר פעולות החלפת מסנן וכ' כדי שלא ירגישו את הבעיה נכון המוסכניק טעה של אעשה בדיקה ממוחשבת אבל הבעלים כיסה את הבעיה

המדחס חוכמה גדולה "מדחס נכנס לפעולה וכ' " אתה אולי מבין גדול במכוניות להבהיר לך זו לא המכונית הראשונה שקניתי

בדקתי את זה לא כל מדחס שלא עובד לא נכנס לפעולה לידעתך המדחס נכנס לפעולה חשמלית אבל לא מקרר בגלל שלל בעיות אחרת סתימות מיבש שסתומים פגומים שהורסים את המערכת .וכולי

אין לי ספק שעשיתי טעות אבל יש כאן מספר בעיות וצריך ללבן אותם

אני יקנה לפחות עוד תקופה רכבי יד שניה וישנם עוד רבים וזה חשוב להעיר את תשומת ליבם.ולדעת את הבעיות שבענין .

לגבי מנוע הצעדים כנראה גם לו עשו את השיפור שעשו בגיר שיהיה לך ברור רכב יד שניה 11 שנים על הכביש לא נגמר פתאום אחרי יומים מהקניה יש כאן בברור חוסר תום לב

כמה עובדות על הרכב הקודם שלי:

1.היה מטופל בקביעות בנוזל K44 לניקוי מערכת הדלק והמזרקים.

2.כשהחלפתי לו מנוע (בצורה יזומה) פירקתי גיר ושיפצתי אותו+הוספתי שמן גיר קרמי מאוד מאוד מאוד יקר.

3.מנוע צעדים היה עובר אצלי (בצורה יזומה) ניקוי כל איזה 5-6 חודשים.

4.טיפול שוטף (סטייל 10K ק"מ) בוצע אצלי בצורה יזומה כל 5K קילומטר (החלפת פילטרים ושמנים מלאה, כאשר לאחר פתיחת בורג ניקוז שמן מנוע הייתי נותן למנוע לנקז החוצה את השמן, הייתי שופך גלון שמן לתוך המנוע (כאשר הפקק ניקוז פתוח!!) ונותן לו להשפך כדי לנקות את השאריות שמן הישן ואז הייתי סוגר פקק ניקוז (כמובן לאחר החלפת אטם נחושת) וממלא שמן חדש לגמרי ותמיד שמן איכותי בלבד).

נניח וקנית ממני את הרכב, כל עוד הרכב נסע טוב היית אומר (בהתייחס ל-3 עובדות שכתבתי) ששיחקת אותה עם הרכישה וקנית רכב שמור ומטופל בפדנטיות פסיכית.

עכשיו בוא ניקח מקרה 2, קנית ממני את הרכב ללא בדיקה וכעבור שבוע הרכב שבק, כנראה זה מה שתאמר עכשיו:

1.בעל הרכב שם K44 כי ידע שמערכת הדלק שלו סתומה ומלוכלכת ושהמזרקים שלו סתומים לגמרי, וכנראה היתה לו בעייה להעביר טסט כי הזיהום אויר היה מאוד גבוה.

2.כנראה שמו לגיר שמן מאוד יקר ואיכותי כדי לפצות על השיפוץ גיר שלא הצליח אז עם השמן הוא פחות נקש.

3.כנראה המנוע צעדים היה בסוף ימיו לכן עבר ניקוי כל כמה חודשים כדי שימשיך לפעול עגול.

4.המנוע היה שורף שמן ולכן כל פעם היה צורך למלא שמן מחדש, זו הסיבה שהוא תמיד נקי יחסית, הכל היה כדי לכסות על כך שהרינגים גמורים.

ידידי,

הכל אפשר לסובב ל-2 כיוונים, כל עוד תצליח לסובב את הסיפור לכיוון שלך- אשרייך (בעצם לא אשרייך כי זה אומר שמוכר הרכב יידפק ולמען האמת לא מגיע לו כי אתה היית חסר האחריות בעת רכישת הרכב).

יש כלל שאומר שחובת ההוכחה על התובע.

אם תצליח להוכיח שבעל הרכב פעל בחוסר תום לב בכוונה להטעות אותך אולי תזכה בתביעה או תאלץ את מוכר הרכב להגיע לפשרה.

בתכל'ס ?

כמו שאמרתי, בישלת דייסה, היא החמיצה, עכשיו אתה תקוע איתה ומנסה להאכיל מישהו אחר עם הדייסה שלך.

אל תספר לי סיפורי מדחס שנכנס לפעולה ולא עובד וכו', את כל הדברים האלה אפשר לגלות ב-10 דקות במוסך מתמחה.

כשאני רכשתי את הרכב שלי הלכתי למכון בדיקה שם הצביעו על כך שהחימום והקירור לא עובדים ועוד כל מיני תקלות כאלה ואחרות.

משם המשכתי למוסך מתמחה במיזוג אויר לקבל הצעת מחיר לעבודה על המיזוג אויר.

ב-3 דקות בדיקה הוא עלה על כך שהקירור לא עובד כי יש בריחת גז מאחד הצינורות וצריך להחליף אותו, לגבי החימום הוא עשה בדיקה שלקחה 5 דקות ובסופה הצביע על כך שהחימום לא עובד כי יחידת החימום הפנימית כנראה התקלקלה ופשוט עקפו אותה במקום להחליף אותה (סיפור של כ-2000 שקלים).

ה-10 דקות ש"ביזבזתי" באותו מוסך מתמחה +שעה במכון בדיקה אומנם עלו לי 450 שקלים (כי גיר מנוע ושילדה היו תקינים,לכן עלות הבדיקה היתה עלי), אבל הורידו לי כ-3000 שקלים ממחיר הרכב.

אגב, אם לחזור למה שהתחלתי ממנו, הרכב שלי בסופו של דבר נמכר לבחור שהגיע עם אבא שלו לבדיקה, האבא (שבמקריות גם הוא היה ביחידת החבלה במשטרת י-ם) התאהב ברכב מיד כשראה אותו, כעבור כמה דקות שהוא בחן את הרכב במקום המפגש אמרתי לו שאני אסע אחריו לאיזה מכון בדיקה שהוא מעוניין, הוא ענה לי שאין צורך, רואים שהרכב טופל בפדנטיות.

כעבור 10 דקות הועברה בעלות על הרכב,כעבור חצי שעה נפרדתי מהרכב מתחת לבית שלי ו...........אז נתתי להם את המפתחות של הרכב, זו היתה הפעם הראשונה שהם הורשו לנהוג עליו (עד אז אני נהגתי והם התרשמו רק מאופן הנסיעה,הרכב שלי לא היה זונה).

כמובן שהחתמתי אותם על מסמך שהם מאשרים שהם רכשו את הרכב ללא בדיקת מכון (בהתאם לבקשתם) והרכב נרכש על ידם מתוך ידיעה למצבו (ועל כך קיבלו קלסר עם תיעוד של כ-ל טיפול ברכב מיום יציאתו ממגרשי לובינסקי) כאשר הוא לשביעות רצונם המלא.

חתמנו שעה וקילומטרז' ונפרדנו.

מעולם לא שמעתי מהם שוב ואני בטוח שכל עוד המשיכו לשמור על הרכב אותו אחד שקנה אותו נהנה ממנו מ-א-ו-ד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעטים עורכי הדין שתבוא אליהם ויגידו לך " אין לך קייס" רובם יגידו" כן בוא נתבע את הבן ..."

לצורך ההוכחה תצטרך להביא עדות של מומחה מכונאי/ שמאי רכב.

עדותך "המקצועית" שווה לת..ת

הלכת ובדקת את הרכב בצורה חובבנית וזה המחיר.

במהלך השבועיים שהרכב היה בידך אין לדעת כיצד התעללת בו. זו טענה שהמוכר יטען גם כן.

וכפי שנאמר בתגובה אותה לא אהבת , היא עלולה להיות אכן התגובה של המוכר, וכבוד השופט יצטרך להחליט שלא הצלחת להוכיח את תביעתך.

ולגבי הקביעה של המכונאי כי הגיר נפתח לטיפול רק מחזק את המוכר ולא מחליש "הנה הגיר טופל לפי הוראות היצרן כטיופול מונע אז על מה אתה מתלונן"

לא המוכר צריך להוכיח כי הוא היה בסדר אלא אתה צריך להוכיח כי הוא לא היה בסדר.

אם תמצא את המזגניסט שאמר למוכר שהלך המדחס אם תמצא את המכונאי שאמר למוכר שהגיר גוסס ואלה ירצו להעיד נגדו יש לך סיכוי .

לכן אל תבדוק את בית המשפט הישראלי במצב הדברים הנוכחי כי ישועות לא יבואו משם.

אתה זורק כסף טוב אחרי סיפור רע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...