Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הותקן אצלי איתוראן ע"י צ'מפיון וכשקיבלתי את הרכב הנציג אמר ששבועיים ראשונים משולמים ובשביל ההמשך אני צריך ליצור קשר עם איתוראן.

כמה זה צריך לעלות? האם יש מצב להתמקח, למרות שזה לא נראה אפשרי כי הם יודעים שאין לי ברירה?

האם יש המלצות מיוחדות בנושא?

תודה

פורסם

אהלן איתן,

במקרה שלי אני ביקשתי להתקין פויינטר, באותו היום שניגשתי לקחת את הרכב התקשרה אלי נציגה מטעמם והסבירה לי את כל מה שצריך לדעת בנושא.

התשלום הוא 51 ש"ח כולל מע"מ בכל חודש.

אני משער שהתשלום של איתוראן הוא זהה. אתה יכול להיות ראש קטן ולא להתקשר, השאלה היא אם יפסיקו לך את המנוי כביכול ובמקרה של פריצה גניבה החברת ביטוח תתנער מאחריות.

חכה לעוד תגובות בנושא.

Got To love It

פורסם

גם אצלי פויינטר , 51 ש"ח לחודש.

אם הביטוח דורש גם יחידת גיבוי זה עוד 9 ש"ח בחודש.

ניסיתי להפעיל עליהם שיטות הורדת מחירים כמו בYES ו HOT וזה לא עזר,

כנראה ברור להם שאם המכשיר שלהם כבר מותקן לך ברכב (ועולה כמה אלפים בודדים) אז אתה לא תמהר לעבור למתחרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...