Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

********** הערות ההנהלה באדום. **************

לפני חודשיים רכשתי רכב מסוג פורד פוקוס 2007 משוכר (סוחר) רכב אשר רכש את הרכב מחברת אוויס.

לאחר בדיקות שונות מול היסטורית טיפולי הרכב בחברה, נראה לי ששוכר (סוחר) הרכב הוריד קילומטרים מהרכב שרכשתי!

לא הגיוני שבמשך שנה הרכב עבר 1000 ק"מ, למרות שנטען ע"י שוכר (הסוחר)שיתכן שהרכב עמד זמן רב במגרשי החברה עד שנמכר...(ריבוי נקודות כאלה מנוגד לכללי הפורום).

הייתי מעוניין לדעת באיזו דרך אני יכול לקבל את נתוני הרכב מחברת אוויס.

בשיחת טלפון עם החברה הם הפנו אותי לשוכר (סוחר) הרכב ולא רצו לדבר איתי.

אשמח לעזרה.

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם

אין לאוויס שליטה על מה קורה לרכב אצל הסוחר, כמו כל רכב שקונים אותו מחברה,

מה שאתה יכול לעשות זה לקחת את הרכב למוסך היבואן, שם יש תיעוד לטיפולים וקילומטרז

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

כן, אבל יש כאן שתי בעיות, ראשית מוסך היבואן לא רשאי למסור לך מידע על מה שקרה לרכב בתקופה, בה הרכב לא היה בבעלותך. לפעמים הם כן מוסרים, אבל סוג של "טובה" ללקוח, ואתה לא יכול לדרוש את זה. אם לא ירצו למסור, אין לך מה לעשות.

ושנית, מי אמר שהרכב טופל כל הזמן במוסך יבואן ?

פורסם

קיים חוק אותו צירפתי בו אתה כבעל רכב רשאי לקבל מכל מוסך או חברת ביטוח כל מידע על היסטורית הטיפולים והתאונות של הרכב ואין מדובר בטובה בכלל.

בנוסף על המוכר שהוא סוחר רכב לתת לך לך טופס גילוי עם פרטים מלאים על עברו של הרכב.

סוחר שעובר על כך זו עבירה פלילית , חוץ מזה אתה יכול לתבוע אותו על הנזקים שנגרמו לך מהצהרתו השקרית ,ככל שהייתה כזו

חוק מכירת רכב משומש.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי הרישומים שיש בידי

הרכב שרכשתי נסע במשך שנה מהטיפול האחרון בחברה קצת יותר מ 1000 ק"מ

כלומר ברישומי היבואן הרכב עבר טיפול בחברה לפני שנה כשהיה על 100 ק"מ פחות מיום הקנייה

מצד שני

יכול להיות שהרכב עמד מספר חודשים ולכן לא נסע?

נשמע הדיוני?

אני אשמח אם למישהו יש פתרון יצירתי לבדוק את העניין

פורסם

נשמע הגיוני שרכב ליסינג עמד תקופה ארוכה ולמעשה עבר רק 1000 ק"מ במשך שנה?

למה אוויס לא מוכנים לתת לי פרטים על איזה קילומטראז' מכרו את הרכב לסוחר רק על מנת שאני אבדוק נתונים?

האם יש דרך לחייב את אוויס לומר לי כמה הרכב נסע כשיצא מהם?

פורסם

הסיפור מריח לא טוב.

כמו שאמרו מעלי - מציע לך להתיעץ עם עו"ד ויפה שעה אחת קודם.

להפסיד מזה לא תפסיד

חבר,אתה חופר

פורסם

התייעצתי עם קצין הרכב שלי בחברה, והוא אמר לי שאין הרבה מה לעשות. אחרי שהוא סיים לצעוק על "מי קונה היום רכב מסוחר – כולם רמאים", הוא אמר שעל פי חוק מוכר הרכב (הסוחר) מחוייב למסור לקונה את כל הפרטים ולגלות גילוי נאות. אם הוא לא מסר פרטים נכונים – זו עבירה פלילית. אבל הקונה, בחתימתו על מסמכי רכישת הרכב והעברת הבעלות, בעצם מצהיר שהוא מודע למצבו של הרכב ולא יהיו לו יותר טענות כלפי המוכר. כך שאם גילית שהסוחר שיחק בקילומטרז' של הרכב – אתה יכול לתבוע אותו. ואם הסוחר אומר שאוויס שיחקה עם הקילומטרז' (מה שקשה לי להאמין, הם מטפלים ברכב אצל היבואן) – אז הוא צריך לתבוע אותם. בכל מקרה אין לך מה לעשות מול אוויס, מהרגע שהם מכרו את הרכב לסוחר הם מחוץ לתמונה עבורך

פורסם

לפי מה שאתה אומר - שאוויס מטפלים אצל היבואן

אז הרישומים אצל היבואן הם עד לפני שנה

כלומר שאם כך אז יתכן מאוד שהרכב עמד תקופה ארוכה - לא נראה לי שהסוחר נסע ברכב והוריד ק"מ....

נראה לי שהוא מכר לי את הרכב מיד לאחר שקיבל אותו מאוויס...

פורסם

זיו

מהיבואן אתה יודע או תדע מתי טופל לאחרונה ומה היה מד האוץ בטיפול זה

אם הקילומטרג' בטיפול האחרון גבוה מאשר במד האוץ היום הרי מישהו טיפל במד אוץ ואז ,...חגיגה.

משרד הרישוי יכול להגיד לך במדוייק מתי עבר הרכב לסוחר מאוויס במידה ולא אוויס היא זו שמכרה.

בין אוויס לסוחר צריך להיות מסמך גילוי כמסמך דומה צריך להיות בין הסוחר לבינך.

קרא את החוק שצירפתי לך בהודעתי הראשונה ותבין יותר את האפשרויות שעומדות לרשותך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סליחה על הנודניקיות...

כשקניתי את הרכב בינואר 2010 הוא על

120000 ק"מ

וגיליתי שהטיפול האחרון בוצע בחברה בינואר 2009 כשהרכב היה על 119000 ק"מ

וזה נראה לי תמוה

עם זאת במידה ואוויס מטפלים רק אצל היבואן, והרכב היה אצל אוויס לפני העברתו לסוחר אז לא הגיוני שהוא הוריד "קמ כי הרכב לא מטופל בשום מוסך אחר מלבד היבואן?

האם זה נשמע הגיוני?

• תוכן חדש...