Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם זה כשר - העניין מסריח מתרמית. חברות ליסינג, השכרה וחברות ביטוח מעבירות (לכאורה, כמובן :wink:) לסוחרים את כלי הרכב שיש להם הסטוריה של תאונות, בעיות וקילומטרז' ויש קושי למכור אותן. את המלאכה השחורה הן משאירות לסוחרים.

אם הסוחר הוריד קילומטרים הרי שהוא עשה זאת בתחכום רב. מד המרחק לא הורד מתחת ל- 119,000 ק"מ כך שקשה מאד להפריך את הסיפור שהרכב עמד במשך שנה.

סיפורים כאלה הם הסיבה להצעת החוק שתחייב רישום של מד המרחק בעת ביצוע מבחן רישוי.

אגב, אם קנית את הרכב בינואר 2010 , עברו יותר מחודשיים מאז הקנייה , כפי שכתבת בהודעתך הראשונה.

מציע שתבדוק במשרד הרישוי את ההסטוריה של הבעלות , כפי שהציע לך ישה.

פורסם
קיים חוק אותו צירפתי בו אתה כבעל רכב רשאי לקבל מכל מוסך או חברת ביטוח כל מידע על היסטורית הטיפולים והתאונות של הרכב ואין מדובר בטובה בכלל.

בנוסף על המוכר שהוא סוחר רכב לתת לך לך טופס גילוי עם פרטים מלאים על עברו של הרכב.

סוחר שעובר על כך זו עבירה פלילית , חוץ מזה אתה יכול לתבוע אותו על הנזקים שנגרמו לך מהצהרתו השקרית ,ככל שהייתה כזו

+1 על כל מילה

פורסם

סיפורים כאלה הם הסיבה להצעת החוק שתחייב רישום של מד המרחק בעת ביצוע מבחן רישוי.

אגב, אם קנית את הרכב בינואר 2010 , עברו יותר מחודשיים מאז הקנייה , כפי שכתבת בהודעתך הראשונה.

מציע שתבדוק במשרד הרישוי את ההסטוריה של הבעלות , כפי שהציע לך ישה.

לא מדובר בהצעת חוק אלא בחוק שהתקבל.אותו חוק שצירפתי להודעתי הראשונה

ולכן אם הרכב עבר טסט מראשון בינואר 2010 אמורה להיות קריאת מונה ואותה תוכל לראות במשרד הרישוי

אבל אם מדובר בנוכל גם הוא יודע זאת ויכול להיות כי שינה את המד אוץ לפני כן.

וסתם לשאלה מרגיזה למה התעוררת כעת ולא לפני הרכישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעקרון אין לך הרבה מה לעשות אך, גם אם הורידו כמה כבר יכל לעשות הרכב במשך שנה? זה לא כזה קריטי.

נסה לחפש קומבינה של חבר מכיר חבר עד שתגיע למישהו באוויס שיש לו גישה לחומר.

פורסם

יש לי מסמכים רשמיים שלרכב הורדו ק"מ

יש עו"ד מומלץ שמתמתחה בתחום?

מה עלי לעשות או לדרוש?

בתודה מראש זיו.

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם

אם יש לך הוכחה שבוצע זיוף אתה יכול להגיש תלונה במשטרה.

יש כאן שני נושאים :

א. עבירה פלילית

ב. נזק כספי שנגרם לך

הגשת התלונה לא תשיב לך את כספך אך יכולה להמריץ את המוכר (אם הוא זה שזייף) לפצות אותך או להשיב לך את כספך.

אתה יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות פיצוי על הפרש הערך של הרכב (כאילו נסע בשנה האחרונה כמו הממוצע הרב שנתי עד שהגיע ל- 119,000).

היה לי פעם אירוע דומה שהסתיים לשמחתי בכך שבית משפט לתביעות קטנות חייב את המוכר לקנות בחזרה את הרכב. לא הגשתי אז תלונה במשטרה מכיון שלא הייתה לי הוכחה שהמוכר הוא הזייפן (הרכב נמכר ע"י חברת ביטוח למגרש שהעביר אותו למכירה ע"י "איש קש").

בדיעבד, אני מצטער שלא הגשתי גם תלונה במשטרה. אולי איזה רמאי היה בא על ענשו.

האם פנית כבר לסוחר ותבעת ממנו פיצוי או ביטול העסקה עקב זיוף? מה הייתה תגובתו?

פורסם

אתה צריך להחליט ראשית מה אתה רוצה.

ביטול העיסקה או פיצוי על הנזק שנגרם לך

האם אתה יודע מי זייף את המדאוץ ומה טיב ההוכחה שבידך ואמינותה.

פניה למשטרה והגשת תלונה יכולה להוות לחץ על המוכר להגיע איתך אולי לפשרה.

אם גובה הנזק הוא בתחום של בית המשפט לתביעות קטנות 30 אלף ש"ח לערך עדיף לך לפנות לשם נוהלים יותר גמישים ואין ייצוג של עורכי דין משני הצדדים אלא במקרים מיוחדים.

הערכת שמאי לגובה הנזק נחוצה.

אם אתה רוצה ביטול עיסקה וסכום הרכישה גבוה מהסכום של 30 אלף כתובתך בית משפט השלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לי בעיה קטנה כי המסמך שיש לי הוא לא רשמי אבל אני יודע באיזה מוסך הרכב עבר טיפול ואיזה

האם עו"ד בשם בית משפט בחשד מרמה יכול לבקש בצו, בקשה ממושך או חברה לחשוף נתונים לצורך תביעה?

חשוב לי לציין שהורדת ק"המ היא עניין פלילי שלפי דעתי דינו כלא...

אשמח לתשובה

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם

אם זה עוד ניתן גש למוכר

זה קרה למישהו שהכרתי והוא ניגש למוכר, המוכר (סוחר ידוע) החזיר לו את הכסף+פיצוי על צמיגים חדשים שרכש ואמר לו בזו הלשון: "טוב עלית עליי, קח את הכסף, אני אמכור למישהו אחר".

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ביהמ"ש מוסמך ליתן צו לגילוי מסמכים. אם יתברר שהוא שיקר אתה רשאי לפיצויים המוסכמים בחוזה המכר ולהשבת המצב לקדמותו קרי- החזרת הרכב תמורת התשלום אותו נתת והחזר כספים אם הפסדת מהמכירה. חוץ מזה במקרה שיתברר שהיתה פה תרמית אני בטוח שיש תנאים מסויימים לקבלת היתר לרשיון סוחר רכב. פשוט התקנות לא לידי עכשיו.

• תוכן חדש...