Jump to content

ziv1977

  • הודעות

    33
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ziv1977

  1. היי כולם אני מעוניין לשפץ קצת את הרכב של ולצבוע פגשים דלת מכסה מנוע ודלת אחורית. הבעיה שכל פחח נורמאלי הציע מר ממש גבוה... יש למישהו המלצות באיזור חדרה? מון לנסוע לצפון או מרכז א יש משהו כדאי.. תודה.
  2. שלום לכולם.. אני מחפש פחח ומלץ ואיכותי מאיזור חדרה נתניה פרדס חנה בנימינה. בבקשה רק טובים ואם אפשר לא יקרים.. תודה.
  3. חשבתי לנסוע אליהם... אני מבין שלא כדאי... היוטיוב מלא בסירטונים שלהם ולא ברור לא מה איכות העבודה.... יש לכם המלצה על מישהו באיזור חדרה?
  4. שלום לכולם. קראתי כבר שירשורים בנושא זה אך עדיין לא קבלתי תשובה. רכשתי סקודה פאביה 2010וברצוני לצבוע פגושים ודלת אחורית... ראיתי ביוטיוב את קארפיקס אך לא הצלחתי להבן מה איכות העבדה שלהם. אשמח לשמוע וגם לקבל המצות על פחחים אחרים באיזור השרון והמרכז. תודה
  5. בשביל המנוע הזה 400000 ק"מ זה רק הרצה ליתר דיוק 388900 ק"מ.
  6. זו בדיוק הבעיה שלי. באוטו דיפו לא מצאתי אף שמן אייכותי 5W30
  7. האימפרזה ומאדה 3 יחסית זולות אבל לא חסכוניות בדלק... הליאנה נשמעת אופציה טובה. אל תתקרב למגאן....
  8. שלום לחברי הפורום לפני מספר ימים רכשתי שמן מנוע ולווליין 5W30 סביבות ה 100 ש"ח... האריזה של שמן המנוע די דומה ובמוסך שאליו הגעתי עם השמן לא אמרו כלום (מוסך יבואן) איך יודעים אם שמן המנוע מזויף?
  9. מישהו?
  10. סינטטי מלא או חצי? 4ני רוצה את הכי טוב לא רוצה לחסוך תודה רבה
  11. אז מה עדיף? 5/30 510/40 5/30?
  12. שלום רב ברשותי סקודה אוקטביה שנת 2003 עם 400000 ק"מ ידנית, טורבו דיזל ברצוני לברר האם מתאים לרכב שמן מנוע מסוג ליקווי מולי 10W40 חצי סינטטי? תודה מראש זיו
  13. ברשותי טויוטה קורולה שנת 2006 מספר שאלות 1. האם לקנות חלפים מקוריים כמו פילטר אוויר ופילטר שמן? 2. האם אפשר לשים מצתים טובים יותר מהמקוריים? 3. האם שמן מנוע ליקווי מולי 10W40 הוא שמן מנוע מתאים? תודה מראש זיו.
  14. שלום לחברי הפורום יש לי מיצובישי כריזמה 99 שעברה תאונה בחזית הרכב לדעתי יש פגיעה בקצה השילדה וצריך להחליף את פרצופו של הרכב (אולי אפשר להציל את הכנפיים ואת מכסה המנוע אך אני בספק). אני מחפש פחח שיש לו אולי גם גישה לחלקי חילוף במחירים סבירים כי חבל לי להשבית את הרכב (מעט ק"מ וממש מטופל) אם מישהו מכיר אחד כזה באיזור עפולה, נצרת או אפילו חדרה אשמח אם ישתף בפורום תודה
  15. יש לי קורולה 2006 גנבו לי את הסמל הקדמי שעל הגריל (ואני לא רוצה מדבקה במקום כי זה סמל עבה כזה שנכנס לתוך הגריל).... איפה אני יכול למצוא סמל כזה באיזור חדרה ואם לא אז בת"א... ממש לא בא לי לשלם על סמל מקורי בחברה שיעלה הון.. תודה
  16. וואלה? ואני חשבתי שזה רדיו דיסק מצ'וכלל... כנראה עבדו עלי החברה בניו יורק מישהו יודע בוודאות שמדובר בהחלפת ג'וק בלבד או שהמכשיר צורך שינוי רציני שיעלה המון כסף?
  17. היי לכולם לפני כמה חודשים קניתי בארה"ב רדיו דיסק מסוג PIONEER DEH-11E עכשיו אני מעוניין להתאימו תחנות בארץ. אני צריך מעבדה באיזור חדרה עד תל אביב שתעשה עבורי את ההמרה במחיר סביר לצערי, כל מי ששאלתי לא מכיר את הדגם הנ"ל אשמח לקבל עזרה זיו.
  18. לגבי הגולף אני רוצה לבדוק כדאיות רכישה מבחינת שוק ברור לי שמדובר באחלה רכב אולם נראה לי שיהיה לי קל למכור מזדה מליסינג ולא גוף של "זקנים" (סליחה על ההגדרה) ידוע לי שמדובר על רכב יוקרתי, אבל אני מתלבט האם הוא באמת אמין יותא ממזדה? האם מזדה 3 יכולה להיות מפנקת לא פחות מבחינת נהיגה או איכות ...
  19. אני מעוניין לרכוש גולף 2006 FSI 115 כ"ס אוט' מה אני צריך לדעת לגבי רכב זה? איזה סוג גיר יש ברכב DSG או אוט' רגיל? האם זהו הגיר הדפוק שהיה בפולקסווגן הקודמים? האם שווה לשלם 1000 ש"ח מתחת למחירון על רכב זה גם אם מדובר ביד 1 עם 100 אלף? ** אני מתלבט האם ללכת לכיוון של מאזדה 3 מליסינג 2007? האם זו בחירה רעה לעומת הגוף? תודה זיו.
  20. יש לי בעיה קטנה כי המסמך שיש לי הוא לא רשמי אבל אני יודע באיזה מוסך הרכב עבר טיפול ואיזה האם עו"ד בשם בית משפט בחשד מרמה יכול לבקש בצו, בקשה ממושך או חברה לחשוף נתונים לצורך תביעה? חשוב לי לציין שהורדת ק"המ היא עניין פלילי שלפי דעתי דינו כלא... אשמח לתשובה
  21. יש לי מסמכים רשמיים שלרכב הורדו ק"מ יש עו"ד מומלץ שמתמתחה בתחום? מה עלי לעשות או לדרוש? בתודה מראש זיו.
  22. ziv1977

    תערוכת רכב בחו"ל

    האם פאריס פחות איכותית מפרנקפורט? האם גם שם מוצגים רכבים שלא ראינו בת"א?
  23. ziv1977

    תערוכת רכב בחו"ל

    אני כמובן מדבר על 2010
  24. היי לכולם אני מעוניין לנסוע לחו"ל כדי לראות תערוכת מכוניות הבנתי שיש בפרנקפוקט - אבל בבדיקה מצאתי שזו תערוכה למוצרי מוסך, מכונות שטיפה ועוד, עניין שלא ממש מעניין אותי. אני רוצה תערוכת מכוניות מגניבה. אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על תערוכה שווה בחו"ל - הייתי באוטומוטור - אני רוצה משהו יותר שווה. ראיתי שיש תערוכה במוסקווה ובפאריס. אשמח לקבל המלצות + הסברים על התערוכה!
  25. סליחה על הנודניקיות... כשקניתי את הרכב בינואר 2010 הוא על 120000 ק"מ וגיליתי שהטיפול האחרון בוצע בחברה בינואר 2009 כשהרכב היה על 119000 ק"מ וזה נראה לי תמוה עם זאת במידה ואוויס מטפלים רק אצל היבואן, והרכב היה אצל אוויס לפני העברתו לסוחר אז לא הגיוני שהוא הוריד "קמ כי הרכב לא מטופל בשום מוסך אחר מלבד היבואן? האם זה נשמע הגיוני?
×
×
  • תוכן חדש...