Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל קרבורטור וובר מקורי, תהיה כתובת המותג ומס' הקרבורטור.

אם און אומר שלא כתוב עליו כלום, אז ניתן להסיק אחד מהשנים:

1. זה לא קרבורטור של וובר.

2. און צריך תור לאופטמטריסט.

למען הדיוק ועל מנת שלא נפספס, און מתבקש לצלם את הקרבורטור טוב יותר ומכל הכיוונים.

תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השוני בין הצ'וק האוטומטי לצ'וק המכני הוא באותיות של הדגם dgev dgav וכו'.

צביקה, לא טענתי שזה 32/36 (אמרתי נראה כמו) רק טענתי שאתה מטעה עם הקישור ששמת כי ישנם דגמים ישנים יותר של 32/36 שנראים אחרת מהחדשים של היום.

ודרך אגב, זה שאתה מוסיף סימן שאלה לא עושה אותך צודק :wink:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

חס וחלילה לא מכות, פשוט לא קבעתי נחרצות שזה 32/36, וצביקה שכנראה אוהב סימני שאלה מטעה עם העובדות.

32/36 יכול להיות בכל מיני תצורות מה שמגדיר אותו בעצם זה הצירוף אותיות ליד המספרים DFEV, DGAV,DGEV וכו'.

לדוגמא :

http://www.ebay.com/itm/WEBER-22680-070-CARBURETOR-32-36-DFEV-BRAND-NEW-CHEAP-FAST-SHIPPING-/350557404194?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item519ed97c22&vxp=mtr#ht_1181wt_952

און, בדרך כלל בוובר רשום את הדגם על הדופן בצד של הלועות התחתונות, יכול להיות מוסתר על ידי המנופים של המצערת.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
השוני בין הצ'וק האוטומטי לצ'וק המכני הוא באותיות של הדגם dgev dgav וכו'.

צביקה, לא טענתי שזה 32/36 (אמרתי נראה כמו) רק טענתי שאתה מטעה עם הקישור ששמת כי ישנם דגמים ישנים יותר של 32/36 שנראים אחרת מהחדשים של היום.

ודרך אגב, זה שאתה מוסיף סימן שאלה לא עושה אותך צודק :wink:

מוריס שלום רב !

לא הוספתי סימן שאלה , ולא סימן קריאה, ועדיין אני לא חושב שאני צודק, אני הצגתי עובדות בלבד.

הקרבורטור שאון הציג הוא דגם של וויבר מיושן, בעל לוע כפול ובעל קטרים שונים בין שני הלועות, הראשוני קטן מהמשניו,המצערות נפתחים מכנית והדרגתית.

והוא נמצא לרוב בחלק התחתון והקדמי של הקרבורטור!

1+2 לא הגיונים !

למען הדיוק ועל מנת שלא נפספס, און מתבקש לצלם את הקרבורטור טוב יותר ומכל הכיוונים.

תודה-רן

לקרבורטור חסרים ,ספייסר מבקלית בין הקרבורטור לסעפת היניקה, ותפוח לחיבור לשטנגה לכבל הגז.

הקרבורטור הוא כמובן בעל צוק ידני.

ממליץ להרכיב את הקרבורטור המקור סטרומברג, 150CD .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לקרבורטור חסרים ,ספייסר מבקלית בין הקרבורטור לסעפת היניקה, ותפוח לחיבור לשטנגה לכבל הגז.

הקרבורטור הוא כמובן בעל צוק ידני.

ממליץ להרכיב את הקרבורטור המקור סטרומברג, 150CD .

בברכה

צביקה

צביקה, תודה.

אבדוק מחר או מחרתיים ואחפש אחר סוג הקרבורטור במקומות שציינתם. כמו כן, אמדוד את קטרי הלועות.

ברשותך, אחזור לשאלה הראשונה אשר איתה התחלנו את הדיון הזה: האם באפשרותך לסייע עם החלקים החסרים, או לבדוק במחוזות אחרים?

תודה מראש.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און שלום רב !

אנסה לחפש אצלי את הרכיבים החסרים, אך לצערי אני סקפטי, אך אנסה בכל זאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה-רן

אז רן, אתה צודק, חלקית. יש כתובת וובר, אותה דווקא ראיתי. אבל פיספסת בהנחות שלך. נתת שתי אפשרויות: הראשונה לא נכונה, השניה לא מדוייקת והשלישית, אותה לא ציינת - היא הנכונה: און לא יודע היכן לחפש את המספרים... :wink:

עם כל הכבוד, התמונה של הקרבורטור וויבר, שאון יעקובסון צרף, אינה תמונה של קרבורטור וויבר 32/36.

מה שנכון, נכון. צביקה צדק. זהו אינו קרבורטור וובר 32/36, אלא 28/36. ומה שכתוב בצידו הוא: 28/36 DCD23.

הנה עוד מספר תמונות:

1. הספרות הטבועות בדופן הקרבורטור.

2. מי אמר שזה לא וובר?!

3. והקרבורטור מחלקו התחתון.

תמונה 616.jpg

תמונה 617.jpg

תמונה 618.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

בכל מקרה, מדובר במאייד ישן מאד, שלמיטב זכרוני שימש את הפיאט 1500 וגם את הדגמים הראשונים של ה 125.

ב 124 וב 131 היה מאייד וובר כפול בעל פתיחת וואקום ללוע השנייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בכל מקרה, מדובר במאייד ישן מאד, שלמיטב זכרוני שימש את הפיאט 1500 וגם את הדגמים הראשונים של ה 125.

ב 124 וב 131 היה מאייד וובר כפול בעל פתיחת וואקום ללוע השנייה.

גם אני חושב כמו חן זה קרבורטור ישן מאד, והלוגו שלו שונה מהלוגו המודרני. - רן

ואני חושב ששניכם צודקים. טוב, נראה לי שאעלה שאילתא בפורום אספנות הכללי ולא כאן בגטו של הפיברגלס. אולי למישהו יהיה רעיון, או חלקים או מה שלא יהיה.

תודה!

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

לצערנו, אין הרבה סיכוי למצוא חלפים למאייד המאד וותיק הזה, ואז נותרות בפניך שתי אפשרויות;

1. לחפש מאייד מודרני יותר, שלדעתי 32\34 של פיאט אונו יתאים לך מצויין.

2. לנסות את מזלך בחו"ל, וזה עדיף ואני אסביר - קוטר הלוע הראשונית קטנה למדי, ואילו הלוע השנייה גדולה למדי.

בכל לחיצה משמעותית, תקבל "בוסט" כוח נחמד, ובנוסף לא תפגע במומנט המקורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לצערנו, אין הרבה סיכוי למצוא חלפים למאייד המאד וותיק הזה, ואז נותרות בפניך שתי אפשרויות;

1. לחפש מאייד מודרני יותר, שלדעתי 32\34 של פיאט אונו יתאים לך מצויין.

2. לנסות את מזלך בחו"ל, וזה עדיף ואני אסביר - קוטר הלוע הראשונית קטנה למדי, ואילו הלוע השנייה גדולה למדי.

בכל לחיצה משמעותית, תקבל "בוסט" כוח נחמד, ובנוסף לא תפגע במומנט המקורי.

באי.בי ניתן למצוא קיטים לשיפוץ לקרבורטור הזה וכן קרבורטורים כאלו ישנים למכירה, שנראה שהם נמכרים במחירים לא זולים כלל.

אנסה במקביל לפנות ישירות לוובר. אולי הם יוכלו לעזור.

תודה (ואנו עדיין ממתינים לעידכונים... :wink:).

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

און בשרשור ענתיקות בדרכים מופיע בדף האחרון משהוא שהעלה טנדר סוסיתא כמו שלך אולי הישועה נמצאת שמה ( דלת לארגז מאחורה ) :) 

פורסם
און בשרשור ענתיקות בדרכים מופיע בדף האחרון משהוא שהעלה טנדר סוסיתא כמו שלך אולי הישועה נמצאת שמה ( דלת לארגז מאחורה ) :)

לפי איך שהיא נראית, אולי ישוע נמצא שם..:lol:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

• תוכן חדש...