Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה שלך מוכיחה שניתן לשפר רכב גם ללא התקנת מנוע 8V גלגלי מגנזיום

ואור אולטרה סגול מתחת לרכב...

עכשיו שאתה כבר משדך בודי לשילדה החשש שלי שהשירשור יגמר מהר מדי...

כל הכבוד - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
העבודה שלך מוכיחה שניתן לשפר רכב גם ללא התקנת מנוע 8V גלגלי מגנזיום

ואור אולטרה סגול מתחת לרכב...

עכשיו שאתה כבר משדך בודי לשילדה החשש שלי שהשירשור יגמר מהר מדי...

כל הכבוד - רן

הלוואי! עוד ארוכה (מאוד) הדרך. אני עוד נשאר פה הרבה זמן. חוץ מזה, כאשר הפרוייקט הזה יגמר, יש כבר שניים נוספים בקנה...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

הי אוןמה שלומך? התחלתי להתגעגע היה נחמד לעבוד ביחד.אני ממש לא אוהב להעיר אבל עם אני מבין נכון את התמונות מיכל המים לחלון יושב בין המנוע לקיר אש.במידה וכן תחשוב על גישה לאחר מיכן כשהמנוע בפנים ,אני משוכנע שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל בכל זאת אני מעיר לשקט הנפשי.דרך אגב המזגן אצלי יצא "פצצה" נדבר.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
הי אוןמה שלומך? התחלתי להתגעגע היה נחמד לעבוד ביחד.אני ממש לא אוהב להעיר אבל עם אני מבין נכון את התמונות מיכל המים לחלון יושב בין המנוע לקיר אש.במידה וכן תחשוב על גישה לאחר מיכן כשהמנוע בפנים ,אני משוכנע שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל בכל זאת אני מעיר לשקט הנפשי.דרך אגב המזגן אצלי יצא "פצצה" נדבר.

הי דורון,

שלומי טוב, אפילו נהדר, בהתחשב בהתקדמות היום (עוד מעט אעלה פרטים). בהחלט היה נחמד לעבוד בצוותא ושמח לשמוע שהמזגן יצא נהדר. יאללה, מצא סיבה לסדר עוד משהו באוטו ובוא!

ולגבי ההערה שלך. ראשית, מכל מלמדי השכלתי, אז נהפוך-הוא. הערות בונות כשמן כן הן. במקרה הנ"ל, ראה תמונה של לפני השיפוץ. גם שם, במקור, מיכל המים הוא על קיר האש וכפי שאתה שם לב, בעיה של מקום ממש אין שם. המנוע יושב ברום 1301 כל כך לפנים, כידוע, עד שהיה צריך להאריך את האף של האוטו בכדי שהוא יכנס, אז מאחוריו יש שפע של מקום.

כך או כך, תודה!

01072010067.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

זהו! אחרי תשעה חודשים של חיים בנפרד (או הריון, תלוי איך מסתכלים על זה), הגיע הזמן לשדך מחדש בין הבודי לשלדה. אבל לא כל כך מהר. יש הכנות (ונלך לפי סדר התמונות):

1. הכנת גומיות למנוע מגע ישיר בין השלדה לבין תושבת הבודי מתחת לתא המטען.

2. וזו התושבת.

3. פירוק ה"שופר" של הקרבורטור, שלא יפריע להרכבת הבודי.

4. פירוק תושבות הרדיאטור - מאותה הסיבה.

5. כולה צינור נוזל קירור, אבל מה...

6. מפריע - אז הוסר אחר כבוד.

7. הדבקת ספוג בנקודות שהחסרתי וחירור במקומות המיועדים לברגים.

8. ניקוי שאריות אבק/לכלוך וכדומה מתא הנוסעים, באמצעות שואב אבק תעשייתי.

ו... המשך יבוא...

03052011823.jpg

03052011824.jpg

03052011825.jpg

03052011826.jpg

03052011827.jpg

03052011828.jpg

03052011829.jpg

03052011830.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אז אחרי שעברנו את הסופר קלאסיקו הרביעי במספר, אפשר לחזור לדבר האמיתי...

תמו כל ההכנות, הגיע הזמן לדבר האמיתי: השלדה הוסעה ממקומה ופינתה מקום מאחוריה לבודי. זה האחרון היה מחובר לעגלה באמצעות ארבעה ברגים, אז זה היה גם הזמן לשחרר אותם ולחפש שישה מחסוני המוסך, שיבואו לעזור. את הרגעים האחרונים בנפרד, ניצלתי בכדי לצלם כמה תמונות, אז הנה הן לפניכם.

IMG_5603.JPG

IMG_5604.JPG

03052011832.jpg

03052011833.jpg

IMG_5605.JPG

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

בשעה טובה!

נשמח לראות תמונות של התוצאה במהרה.

*לפי התמונות נראה שהגלגלים הקידמיים בזווית על ציר הY קצת בולטים החוצה.

משהו כזה מבט קידמי:

/-------- \

כמובן שהזווית הרבה פחות חדה.

פורסם

בושה , רשעות , חרפה , להשאיר אותנו כל השותפים הסמויים :type:בפרוייקט הזה שעוקבים אחריו מידי יום באדיקות ,שכל תמונה גורמת להם לרייר :yum:,בשעה 12 בלילה אתה שם תמונה , או טו טו מתאחדים להם הבודי והשילדה ו........ ו.... תגיד לי למה,אבל למה ואיך נירדם הלילה . מה ניסע עכשיו 12 בלילה :vamp:נפרוץ למוסך , לראות את האיחוד המרגש ,קצת רחמים , :oops:

פורסם

*לפי התמונות נראה שהגלגלים הקידמיים בזווית על ציר הY קצת בולטים החוצה.

משהו כזה מבט קידמי:

/-------- \

כמובן שהזווית הרבה פחות חדה.

צודק במאה אחוז. גם במקור יש שפיעה חיובית משהו, אבל כמובן שלא כל כך קיצונית. מעבר לזה, צריך לעשות כיוון גלגלים, שיעשה רק כאשר המכונית תגיע לשלב הנסיעה.

בושה , רשעות , חרפה , להשאיר אותנו כל השותפים הסמויים :type:בפרוייקט הזה שעוקבים אחריו מידי יום באדיקות ,שכל תמונה גורמת להם לרייר :yum:,בשעה 12 בלילה אתה שם תמונה , או טו טו מתאחדים להם הבודי והשילדה ו........ ו.... תגיד לי למה,אבל למה ואיך נירדם הלילה . מה ניסע עכשיו 12 בלילה :vamp:נפרוץ למוסך , לראות את האיחוד המרגש ,קצת רחמים , :oops:

מצטער על עגמת הנפש :wink:

אומרים שתמונה שווה אלף מילים? אז וידיאו שווה יותר! במקום להסביר איך הנחנו את הבודי על השלדה, הנה וידיאו שצילם ניר בן ארי, שמראה בדיוק את זה.

אזהרה: המשחק המקדים היה מרגש יותר מאשר השניות הספורות של האקט עצמו...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
דני אתה עדין יכול לחזור בך לפי חוק המכר. רק תצטרך לשלם את עלות התיקונים .מעונין?

מעוניין - כן

לחזור בי - לא , אני לא חושב שטינה הייתה מגיעה למצבה הנוכחי אצלי ואני יותר ממקנא/שמח בשביל און ומצדיע לו על העשיה !

אגב און - תודה ענקית על הקרדיט - עכשיו אני באמת .... :oops: (אתה יודע למה אני מתכוון , שלחתי את הנהג במיוחד .... )

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אך איזו שלמות אלוהים נמצא בפרטים הקטנים מדהים פשוט מדהים

אבל...............

2 דברים כאן לא נראים לי :

1.איך לעזאזל אירוע כל כך חשוב ואתה לא מגולח :roflmao:

2.ואיפה הבקבוק שתייה הלחיים הוא חייב להיות שם חיפשתי לא מצאתי :drinking:

פרויקט מדהים

יוסי

• תוכן חדש...