Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג אשם - נקודה.

אני לא מאמין שמישהו היה מאפשר לרכב הזה לנסוע אם הוא היה מתלונן.

כשעברתי עם הרכב של 60K - כשהרכב נכנס לטיפול הוא יצא עם הוראה להחלפת 4 צמיגים.

למחרת התקשר אלי מתאם הליסינג ואמר שמגיעים אלי כדי לקחת את הרכב להחלפת צמיגים.

בסופו של דבר אני נסעתי להחליף כי הפנצ'ריה מעבר לרחוב שלי וכשניסו להשחיל לי שם צמיד פדרל - טלפון אחד לחברת הליסינג ויצאתי משם עם פאלקן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מטומטם מי שמסכים לנהוג על רכב עם צמיגים במצב הזה ולא משנה מי משלם ומי אחראי.

אצלינו בארגון אין מצב שרכב יגיע למצב הזה.

האחריות לנהיגה ברכב היא על הנהג בלבג ואם הצמיגים לא במצב נסיעה הוא צריך להעמיד את הרכב ולהפוך שולחן על מי שצריך, עד שהצמיגים יוחלפו.

עידן

אתה צודק אבל אתה שוכח שחלק לא מבוטל מהנהגים פשוט לא יודעים מה זה צמיג תקין ומכוני הרישוי די מחפפים.

שכן שלי העביר את הרכב טסט ו 5 ימים אחרי הטסט קיבל הורדה מהכביש על צמיגים משנת 2002 שהיו יותר יבשים מהנגב בשנת בצורת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מטומטם מי שמסכים לנהוג על רכב עם צמיגים במצב הזה ולא משנה מי משלם ומי אחראי.

לא מטומטם.

עבריין!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך אפשר לקרוא מטומטם או עבריין לבן אדם שלא מבין כלום במכונית?

איך אישה אמורה לדעת מתי הצמיג לא תקין, או לאיזה צמיג החליפו לה?

פורסם

בתור מי שעבד בעבר בניו-קופל, היינו מחליפים מיליון ואחד חלקים סתם עקב קפריזות של לקוחות, באמת סתם.

נכון, הצמיגים שתקבל מניו-קופל הם צמיגים זולים.

אפשר להתווכח על האם זה נכון או לא, אבל ביננו - מעל 80% מהנאשים שמים בדיוק את אותם צמיגי GT, ווסטלייק וכו' על הרכבים הפרטיים שלהם, אז מה בעיה בדיוק?

פורסם
בתור מי שעבד בעבר בניו-קופל, היינו מחליפים מיליון ואחד חלקים סתם עקב קפריזות של לקוחות, באמת סתם.

נכון, הצמיגים שתקבל מניו-קופל הם צמיגים זולים.

אפשר להתווכח על האם זה נכון או לא, אבל ביננו - מעל 80% מהנאשים שמים בדיוק את אותם צמיגי GT, ווסטלייק וכו' על הרכבים הפרטיים שלהם, אז מה בעיה בדיוק?

הבעיה היא שכשבנאדם הולך וקונה צמיג מעפן ומתקין אותו ברכב שלו הוא אשם.

כשיש חברה שאמורה לטפל ברכב של לקוח, והיא מתקינה לו צמיג מעפן, זו אשמת החברה.

הרי 90% (אם לא 99%) מהאנשים שיש להם רכב ליסינג לא יודעים בכלל איזה צמיג יש להם, וגם לא איזו חשיבות יש לזה.

מן הסתם לחבר'ה בחברות ההשכרה יש מושג גדול מאוד, אבל הם בוחרים להתקין צמיג זבל בשביל לחסוך בעלויות.

Auto Emoción

פורסם

בדיוק כך!

לפני יומיים נסעתי ברכב פרטי של ידיד, ובכביש בין עירוני שמעתי רעשים חזקים מכיוון הגלגלים.

חשבתי שיש בעיה ברכב וצריך לגשת למוסך, עד שראיתי זוג טרי של צמיגי TRIANGLE על הגלגלים הקדמיים.

שאלתי, מדוע קנה דבר כזה?

התשובה היתה "אני לא מבין ברכבים ובצמיגים, קניתי את מה שהיה לו בפנצ'ריה".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...