Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפות תמונות של צמיג אחורי של רכב ליסינג מניו קופל בשימושו של מכר.

קשה לראות בתמונות, אבל הצמיג שחוק באופן שלא ניתן לראות חריצים בחלקים נרחבים מהיקפו, ובצידו הפנימי כבר אין גומי ורואים את הבד.

הפתיע אותי שצמיג אחורי דווקא הגיע למצב כזה, ואז הסביר לי "בעל" הרכב שהצמיג הזה היה מקדימה, והגיע שם למצב הזה. אחרי שהתפוצץ הצמיג השני הם החליפו את הצמיג שהתפוצץ והעבירו את הצמיג הזה אחורה "כדי לסחוב עליו עוד קצת ק"מ".

FYI.

11062010(002).jpg

11062010(003).jpg

(add lightness' (Colin Chapman'

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ייאמן, פשוט סכנת חיים!!! אני הייתי תובע את אותו מנהל עבודה בניו קופל שהחליט על זה תביעת רשלנות... זילזול בחיי אדם.

פורסם

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם".

שפנפני הליסינג לנצח ידבקו במחשבה שהם דופקים את המערכת ומקבלים גרוטאה ברמת אבזור של עולם שלישי במחיר מציאה של 3,000 שקל מהברוטו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתור עובד ליסינג באוויס בחיים לא נתקלתי במקרה כזה , הפאנצרמכר שאנחנו עובדים איתו לא משחרר מכוניות עם צמיגים מסוכנים.

פעם אחת נתקלתי במקרה של לקוח עם קורולה שהביא לי אותה עם שני צמיגים קדמים גמורים שהרשת ברזל כבר התחילה לבלוט , והוא בתומו אומר לי "נראה לי הצמיגים שחוקים הרכב מחליק לי בהילוך ראשון" .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

היה לי רכב מניו קופל ותמיד היו מלחמות איתם בכדי להחליף צמיגים, הם מתווכחים ומנסים לא להחליף.

עברנו לאוויס לפני שנתיים המצב טוב אפילו החליפו לי מבלי לבקש.

הבעייה עם ניו קופל וגם אוויס (ואני מניח כולם) שאיכות הצמיגים היא פשוט תת-רמה מוחלטת.

צמיגים סיניים באיכות ירודה (הכי זולים), מרעישים, תורמים לעלייה בצריכת דלק, גורעים בנוחות ופחות טובים בבלימת חירום.

אני תוך כמה חודשים פשוט אעבור לרכב פרטי!

פורסם
בתור עובד ליסינג באוויס בחיים לא נתקלתי במקרה כזה , הפאנצרמכר שאנחנו עובדים איתו לא משחרר מכוניות עם צמיגים מסוכנים.

פעם אחת נתקלתי במקרה של לקוח עם קורולה שהביא לי אותה עם שני צמיגים קדמים גמורים שהרשת ברזל כבר התחילה לבלוט , והוא בתומו אומר לי "נראה לי הצמיגים שחוקים הרכב מחליק לי בהילוך ראשון" .

זאת הייתה קורולה תכלת עם צמיגים של goodyear? מלוד ?

פורסם

נראה כמו C4.

כשהיה לי רכב מניו-קופל הייתה לי האפשרות להחליף ארבעה צמיגים כל השנה. (זה היה בין ניו-קופל לחברה בה עבדתי)

נראה לי שזה סטנדרטי ותאמר לחברך שייבדוק את החוזה שעליו הוא חתום.

כמו שנאמר, הבעיה היא שהם מחליפים לצמיגים ממש גרועים או אם אפשר להגיד הכי גרועים שאפשר להשיג בארץ מסוג GT.

שים לב שבמקרה של תאונה אני לא בטוח שהרשלנות תיפול דווקא ניו-קופל אלא על חברך ואם זה הייתי אני במקומו היו עפים כמה שולחנות.

אם עושים לו בעיות שיחליף באופן פרטי ויתווכח אחר כך בעזרת התמונות פה שצולמו.)

(הייתי במקומו במצב אחר, ויכוח על החלפת צמיג כאשר הלך מישלין אחד ולא הסכמתי לGT, בסוף קיבלתי את המישלין מרכב אחר שקיבל שני צמיגי GT חדשים, למרות שהסכמתי להוסיף מכיסי את ההפרש למישלין הם לא הסכימו וזאת הייתה דרכם לדאוג לי. :) )

פורסם

מטומטם מי שמסכים לנהוג על רכב עם צמיגים במצב הזה ולא משנה מי משלם ומי אחראי.

אצלינו בארגון אין מצב שרכב יגיע למצב הזה.

האחריות לנהיגה ברכב היא על הנהג בלבג ואם הצמיגים לא במצב נסיעה הוא צריך להעמיד את הרכב ולהפוך שולחן על מי שצריך, עד שהצמיגים יוחלפו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כשהיה לי את רכב החברה (המזדה), שולן של קצין הרכב שלי התהפך כי החליפו דיסקי בלמים לזבל סיני.

כשהגיע זמן הצמיגים - הוא לא רצה אפילו לדבר איתי. ציד אישר הגעה עצמאית לפנצ'ריה (ושם כבר הוספתי כסף ושמתי צמיגים נורמלים)

מהנסיון שלי: בליסינג, אתה חייב להבין מה עשו לך באוטו ואיך זה משפיע, ולהיות מסוגל להפוך את השולחן של קצין הרכב. מספיק שאחד מהתנאים הנ"ל לא מתקיים - אתה תיסע על רק קקמייקה.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

תחשבו על האנשים שקונים את הרכבים האלה לאחר 3 שנים של שימוש ותחזוקה עם חלקים זבל תוצרת סין, אז כבר החלקים האלה במצב הרבה פחות טוב עקב החומרים הזולים שמהן הם עשויים.

פורסם
מטומטם מי שמסכים לנהוג על רכב עם צמיגים במצב הזה ולא משנה מי משלם ומי אחראי.

עידן

אתה צודק וזו גם הבעייה - לפעמים הנהגים/ נהגות ברכבים האלו הם באמת "מטומטמים" מבחינה מוטורית, וכשחברת הליסינג אומרת שמשהו בסדר, הם בד"כ מקבלים את זה, שהרי "חברת הליסינג לא תתן לי לנסוע ברכב מסוכן...".

שים לב שהשחיקה בצמיגים האלה מעבר לגומי היא דווקא בצד הפנימי. מוזר לא? נכון, יכול להיות שהייתה בעיה בכיוון פרונט ששחקה אותם כך, אבל סביר שהצמיגים האלו נשחקו יותר בצידם החיצוני, ואותו אדם שהעביר אותם אחורה גם "טרח" לפרק את הצמיג מהג'אנט ולהרכיב אותו חזרה הפוך כדי להסתיר השחיקה. - כל זה הוא כאמור פרי דמיוני, אבל לדעתי לא לגמרי בלתי סביר.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

לא קצת סתרת את עצמך כאן?

פורסם

כנראה שהמידה של סיטרואן מידה 16 יקר להם אז הם שוחטים את הצמיגים על העצם. כולל השומן! בושה

Seat Ibiza MK3 :twisted:

• תוכן חדש...