Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI - כעבור חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בטוח שהם התכוונו בקטגוריה שלה ולא בכללי... ומה לגבי המפלצת הקטנה שיש מתחת למכסה מנוע??

מפלצת? בוא לא נספח. מדובר על מנוע שמחליף את ה1.4 (100 כ"ס) ואת ה1.6 שמצוי באיביזה.

ההבדל בינהם הוא שהקג"מ עלה ל17 ומשהו לעומת 15.9 אני חושב ב1.6,ב1.4 זה היה 12.9 קג"מ.

מנוע חסכוני בדלק עם מומנט נחמד, עדיין לא "מפלצת".

החלק הקדמי של כל מכוניות הפולקסווגן החדשות מזכיר אחד את השני.

בן.

Got To love It

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפלצת זה ניסוח די ילדותי וטיפשי.

בן, לא יודע אם יצא לך לנהוג ברכב עם ה-1.2TSI... אוכל לספר לך שבאוקטביה הוא מאוד הפתיע והיא מרגישה זריזה להפליא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בן, לא יודע אם יצא לך לנהוג ברכב עם ה-1.2TSI... אוכל לספר לך שבאוקטביה הוא מאוד הפתיע והיא מרגישה זריזה להפליא.

אנחנו בטוחים שהוא מנוע טוב מאוד.

אבל לקנות כזה מנוע מפצלת, עם כל הכבוד אבל זה רק1.2 עם 105כ"ס.

פורסם

ידידי, גש תנהג ברכב עם המנוע הזה ואז תחזור עם רשמים. כרגע אתה מדבר באוויר...

אף אחד לא טען שמדובר במפלצת. ממש לא. מה שכן, בהחלט מדובר במנוע שטוב בעשרות מונים מכל 1.6 שקיים במשפחתיות בארצנו. וכן, הוא רק 1.2...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ידידי, גש תנהג ברכב עם המנוע הזה ואז תחזור עם רשמים. כרגע אתה מדבר באוויר...

אף אחד לא טען שמדובר במפלצת. ממש לא. מה שכן, בהחלט מדובר במנוע שטוב בעשרות מונים מכל 1.6 שקיים במשפחתיות בארצנו. וכן, הוא רק 1.2...

אתה לא הבנת אותי.

המנוע הוא מנוע מצויין, וברור שהוא עדיף מכל 1.6 שנמצא בארץ, אני לא חולק עליך בנושא הזה.

רק מה שאמרתי זה שזה מגוכך לכנות כזה מנוע מפלצת.

פורסם

בן ואריאל, אתם לא שמים לב אה?

מקווה שעכשיו זה ברור יותר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה כוללים הטיפולים הראשונים של רכב DSG עם טורבו?

במה הם שונים מרכב אחר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מקדימה היא דיי מזכירה את השירוקו, לכן הפרונט שלה נראה ממש טוב. בכללי היא נראת טוב (ראיתי כמה במציאות כבר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפני הרכישה חיפשתי לא מעט בפורום מידע ממקור ראשון על הרכב הנ"ל, אבל לא ממש הצלחתי למצוא..

היום, כחודש לאחר שקיבלתי את הרכב ראיתי שהמצב לא השתנה בהרבה אז החלטתי להרים את הכפפה!

רכב יפה , תתחדש !

הצבע החיצוני זה שחור רגיל או שחור מטאלי ?

באיזה סניף של VW קנית את הרכב ?

אתמול היינו בסניף י-ם ושם אמרו לנו שהדגם הזה יהיה בארץ רק בעוד 3 חודשים .

הכל מצא חן בעיני למעט דבר אחד : "השימלה" הקידמית בולטת מקדימה במקום שתהיה מתחת לפגוש

הקידמי . גרוע מזה , היא נראת כחלק אינטגראלי של הפגוש הקידמי . משמע , אם הרכב מקבל

מכה קלה , נגיד ממדרכה בעת חנייה בניצב למדרכה , אולי כל הפגוש הקידמי עלול להסדק .

האם קרה לך כבר שנגעת באבן שפה של מדרכה/חנייה עם "השימלה" הזאת ?

פורסם
[/b]

מפלצת? בוא לא נספח. מדובר על מנוע שמחליף את ה1.4 (100 כ"ס) ואת ה1.6 שמצוי באיביזה.

ההבדל בינהם הוא שהקג"מ עלה ל17 ומשהו לעומת 15.9 אני חושב ב1.6,ב1.4 זה היה 12.9 קג"מ.

מנוע חסכוני בדלק עם מומנט נחמד, עדיין לא "מפלצת".

החלק הקדמי של כל מכוניות הפולקסווגן החדשות מזכיר אחד את השני.

בן.

זה לא (רק) המומנט, זה גם הסל"ד בו הוא מושג (1550 סל"ד!). לרוב האנשים, המנוע הזה ירגיש חזק יותר משמעותית מכל 1.6 קונבנציונלי, פשוט בגלל הסל"ד בו הרוב נוהגים; אני יכול להבין את ההתלהבות ממנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מישהו יכול להגיד לי מה כוללים הטיפולים הראשונים של רכב DSG עם טורבו?

במה הם שונים מרכב אחר.

הם לא שונים במאומה מטיפולים של רכבים אחרים, ללא DSG וללא טורבו.

הנה דוגמא ל-2 טיפולים לגולף TSI שנת 2008.

רכבי VW משתמשים בשמן סינטטי מלא, שעלותו גבוהה יותר משמן חצי סינטטי.

בגולף 2010 יש הנחייה להחלפת רצועת תזמון כל 120K ק"מ.

יש הנחייה להחלפת נוזל תיבת הילוכים כל 60K ק"מ, ההנחיה לא ברורה כי בספר הרכב זה מתייחס למוניות ורכבי משטרה. לא מוזכרת תדירות ההחלפה לרכבים פרטיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על הרשמים, אך אני לא מבין איך אין התייחסות לעובדה שמוכרים פה רכב עם שנתיים (!) אחריות?!

בחול כבר מקובל לתת עד חמש שנים - ופה לא רק שלא מעלים אלא אף מורידים! ואנשים עדיין רצים לקנות? למה?

פורסם

חבר קרא לי החוצה לראות את הפולו 2010 בצבע שחור שלו, בדיוק כמו שלך רק עם גאנטים מהחברה.

יצאתי החוצה וחיכיתי לו שלמולי יש רכב לא מוכר בצבע שחור, אמרתי זאת שירוקו אז לא התייחסתי...

פתאום אני שומע צפצופים ומבין שזה הרכב החדש של חבר שלי, בהחלט נדהמתי.

לא ציפיתי לכזו חיצוניות מפולו... ולאחר סיבוב מהיר לא לכזאת התנהגות, מרגיש מינימום מיניקופר... זריזה ותקיפה בטירוף.

אגב גם אצלו יש את הבעיטה הזאת בגלישה ובהחלפה בין ראשון לשני... מה גם שהוא מוצא את עצמו לא פעם נוסע על חמישים

ועל הילוך חמישי - שישי, ומתי שצריך כוח מהמנוע התיבה עסוקה בלמצוא הילוך... אבל זה לא בעיה שלא נמצאים על אוטומט.

• תוכן חדש...